Cartele micro-SIM disponibile din 15 iulie la Orange

Orange a anuntat ieri ca din 15 iulie va introduce in magazinele sale noile micro-SIM-uri compatibile cu tableta iPad si iPhone 4, anuntul a venit imediat dupa ce Vodafone, al doilea operator de telefonie ca numar de clienti din Romania, a anuntat ca va oferi clientilor sai noile cartele compatiible cu gadgeturile Apple. Orange va distribui micro-SIM-urile gratuit clientilor sai, in sfarsit ceva bun de la Orange!!!, incepand cu data de 15 iulie cand cartelele vor fi disponibile in toata magazinele Orange si la unii parteneri.

Daca Orange distribuie din 15 iulie micro-SIM-uri atunci poate la scurt timp vom avea si iPhone 4 disponibil la Orange Romania, exista sanse ca Orange sa lanseze iPhone 4 oficial in Romania in cursul lunii urmatoare insa in definitiv totul depinde de Apple si de modul in care isi gestioneaza stocurile pentru tarile in care comercializeaza oficial iPhone 4.

Eu unul am ramas surprins, ma asteptam ca Orange sa ceara minim 5 euro pe cartelela astea. Voi ce parere aveti? Concurenta e buna nu?

19 COMENTARII

  1. Nu, e exagerat de scump si cu siguranta nu va cumpara nimeni, eu unul nu dau pe el 700 de euro in Romania cand il pot lua cu 630 din Franta sau de ce nu Italia.

    Pretul va fi asemanator cu cel din Franta, poate ceva mai mic.

  2. zaone : Din Appstore Franta am un amic acolo le-am comandat pe adresa lui si pe numele lui ! Plata am facut-o eu de pe cardul meu !!!

  3. am si eu o intrebare. Sigur Orange va vinde Iphone 4 fara abonament? Adica daca astept pana pe 15 august sa zic asa. Va aparea pana atunci iPhone 4 pe liber la orange? Eu stiam ca ei vand doar cu abonament.

  4. Nu va fi gratuit acest microSIM, mai exact miniSIM se numeste la Orange si o sa coste 5euro indiferent de valoare clientului, doar pentru un contract nou de internet de minim 14 euro va fi gratuit.

  5. eu zic ca simurile vor fi gratuite…si nici nu cred ca se va vinde la liber pentru inceput la ce isterie va fi si la numarul mic care vor veni initial