Problemele cu ecranul iPhone 4 dispar de la sine

S-ar parea ca toate problemele cu ecranul iPhone 4 raportate de utilizatori se rezolva de la sine deoarece problema se datoreaza nu unei proaste asamblari sau a folosirii unor materiale slabe din punct de vedere calitativ ci a neterminarii procesului de fabricatie a telefonului. Apple foloseste anumiti agenti chimici pentru a lipi ecranul iPhone 4 iar substanta folosita necesita o anumita perioada de timp pentru a se aseza corect iar, aparent, acele pete galbene reprezinta nimic mai mult decat solutie care inca nu s-a evaporat corespunzator. Avand in vedere ca telefonul nu a fost lasat suficient timp pentru ca acea solutie sa se evapore exista posibilitatea ca acele pete galbene sa apara pe ecran insa dupa folosirea telefonului o zi sau 2 ele dispar singure fara sa lase vreun fel de urma.

Unii utilizatori au raportat ca petele de pe ecranele lor au scazut in marime dupa folosirea constanta a telefonului deci in final nu trebuie sa va speriati pentru ca nu exista nici o defectiune a telefonului ci doar putina solutie care trebuie sa se evapore complet.

Operatorii de la serviciul clienti Apple au recunoscut problema ca fiind una de natura tehnica si au sfatuit utilizatorii fie sa astepte ca respectiva solutie sa se evapore fie sa sa duca telefoanele la cel mai apropiat Apple Store pentru a fi inlocuite.

9 COMENTARII

  1. Apple is using a bonding agent called Organofunctional Silane Z-6011 to bond the layers of glass. Apparently, Apple (or more likely Foxconn) is shipping these products so quickly that the evaporation process is not complete. However, after one or two days of use, especially with the screen on, will complete the evaporation process and the yellow "blotches" will disappear.

  2. dar nu cred ca asta e o scuza pentru o firma cu pretentii cum este Apple! Cum sa-mi cumpar un telefon care costa destul de mult si cu defect, pe sistemul lasa ca o sa treaca ??!? apoi vine problema cu semnalul care dispare … si ei iti spun sa nu tii prea mult telefonul in contact cu mana :)) cum e posibil ? altii vin cu o solutie : cumpara o carcasa ? de ce ? sa ascund incompetenta firmei apple care nu e interesata decat de venituri si mai putin de calitate ?

  3. @robert : Problema cu ecranul e de la Foxconn, ei nu trec telefonul prin procesul complet de fabricatie deci Apple nu are nici o vina. Problema cu antena e clar de la Apple si din modul in care a facut telefonul.

  4. Nu zaone… Apple e de vina. Fiindca de data asta imi pare ca s-au grabit rau cu lansarea. Cum poti sa lansezi un telefon (la care ar trebui sa vorbesti in primul rand si mai apoi sa navighezi pe net sau sa te joci) sa aibe probleme majore de semnal. E intradevar posibil sa fie din ios4 insa nu in totalitate. Iphone 4 are un semnal mai prost decat 3Gs sau 3G. In toate filmuletele vazute la tine, pe 3G sau 3Gs nu se pierdea semnalul in totalitate insa pe iPhone 4 se pierdea complet… in conditiile utilizarii aceluiasi iOS4.

    Apple e de vina fiindca s-au grabit… nu l-au testat suficient ca la modelele anterioare. Si stii ce, pentru asta imi placea Apple: ca scoteau niste produse foarte avansate din punct de vedere tehnic si totodata erau flawless, fara probleme.

    Ori ma dezamagesc, ori au scos un os capcana pentru a testa piata de jailbreak pentru a scoate ios4.0.1 in care sa rezolve problema asta si totodata sa acopere toate exploiturile descoperite de jailbreak-eri.

  5. Nu e din software, asta e o problema hardware care din soft nu prea vad cum ar putea fi rezolvata, poate doar prin amplificarea semnalului dar nu cred ca au voie sa faca asta deoarece modifica SAR-ul.

    Deocamdata nu toata lumea are aceleasi probleme, eu nu am reusit sa reproduc problemele pe care le au unii cu iPhone 3G/3GS asa ca abia atunci cand ai telefonul in mana iti poti da cu parerea.

  6. Am o intrebare… eu am un iphone 4 de un an jumate si doar de cateva zile mi-a aparut o pata galbena in partea de sus a ercanului. se datoreaza oare tot aceluiasi motiv din acest articol? multumesc

  7. Am un iphone 4s cumparat d nou de akum un an si de vreo 2 saltami am si eu in partea stanga a ecranului acea pata galbena!cu cat telefonu e mai cald cu atat e mai vizibila pata!daca telefonul este rece,pata nu este vizibila de loc!garantie mai am un an de la operator!ce ma sfatuiti,sa mai astept sau dupa sarbatori sa il duc la garantie?in aceste 2 saptamani nu am vazut o scadere in intensitate…

  8. Si eu am aceeasi problema cu telefonul, il am de vreo 1,5 ani si acum ma trezesc cu o pata galbena (usor maroniu in unele mom) si cand e folosit intens se amplifica, la rece se amelioreaza da nu dispare total, ce poate insemna asta ? la ce ne putem astepta?