Noutati despre jailbreak de la geohot si p0sixninja

geohot a intrat astazi pe Twitter si ne-a anuntat ca nu are de gand sa lucreze la vreun program de jailbreak in viitorul apropiat, deci daca aveti un iPhone 3GS/iPod Touch cu bootrom nou ar trebui sa va inarmati cu foarte multa rabdare. Pe de alta parte, p0sixninja se lauda ca are nu unul ci 2 exploit-uri pentru noul bootrom la care lucreaza “intens”, unul dintre ele fiind untethered cum e Spirit si altul tethered adica trebuie sa refaceti procesul de jailbreak dupa fiecare restore.

Din cate mi-am dat eu seama p0sixninja asteapta sa ii vina comanda pentru iPhone 4 dupa 2 iulie si abia atunci va incerca sa implementeze unul dintre aceste exploit-uri in iPhone 4 deci pana atunci nici o sansa sa vedem un program de jailbreak de la el, ba mai mult s-ar putea sa nu apara unul decat odata cu un program de jailbreak pentru iPhone 4.

Deocamdata Dev Team nu a dat nici un fel de indicii ca ar lucra la vreun program de jailbreak pentru cei cu bootrom nou pe iOS 4.0 asa ca asteaptarea continua.

40 COMENTARII

  1. hmm, deci am facut bine ca m-am intors inapoi la 3.1.3 de la 4.0. Asa (cu un iphone jailbroken) asteptarea e mai usoara 😀

  2. mdea…s-au saturat si ei pana la urma mai ales geohot sa mai scoata ceva! aia e! Poate mai apare vreun tip care sa-i placa sa faca decodarea asta asa , pentru comunitate. 🙂

  3. eu consider ca , pt munca lor vor si rasplata si e normal. acum..ce sa mai pe bune, crezi ca geohot sta asa sa scoata el programele pentru noi.. de ce ar faceo? parca inainte de lansare se striga sus si tare:

    "Cum apare IOS4 , o sa apare si jailbreak si decodare pentru noul bootroom, Musclenerd parca sau nsh cine era…"

    deci pana la urma….stam ca rasii pe aici degeaba 🙂

  4. cum afli ce bootroom ai?

    am un coleg care are un 3gs de la orange si a facut update la IOS4, acum vrea sa il decodeze ..

    poate jailbreak?

    poate unclock?

    nu stie daca are bootroom vechi sau nou, soo cum afla?

  5. @Stefan : Daca treci la 3.1.2 jailbroken poti folosi PwnageTool sau sn0wbreeze, de pe 3.1.3 nu poti folosi nimic.

    @GTC BLACK: Eu nu am vazut astfel de afirmatii de la MuscleNerd in legatura cu noul bootrom. Jailbreak exista pentru restul terminalelor, la fel si decodare.

  6. eu, cel putin asa am citit…. o welll…macar sa apara ceva pana la urma! 🙂

    soo pentru colegul asta al meu:

    poate jailbreak?

    poate unclock?

    nu stie daca are bootroom vechi sau nou, soo cum afla?

  7. Salut zaone,as vrea sa te intreb daca stii ceva despre redsn0w iOS4 pt iphone 3gs. Si as vrea sa stiu,daca va aparea,dau update oficial din iTunes si apoi il folosesc si pt activare? Multumesc anticipat

  8. zaone, MARE RUGAMINTE

    da-mi si mie link catre infromatia aparuta prima data cu 3.1.3 cand nu mai puteam face restore la 3.1.2 decat daca modificam fisierul Host din windows. te rog mult ca nu il mai gasesc.

    multumesc

  9. INTREBARE: voi astia multi care asteptati mura in gura si moca solutii de decodare de la p0sixninja, geohot, ih8sn0w (http://ih8sn0w.chipin.com/iphone-4) a-ti dat si voi macar un cent pentru "development" ?!?

    tipic romanesc

    nici macar nu va obositi sa cititi articole free / internet / ex: eu iPhone 3GS cu nush ce bootrom pot sa fac update? …. 😐 (noroc ca zaone e de treaba si nu ii injura pe unii)

    stima

  10. @Bodoo69

    1. AM DONAT DE CAND A APARUT zIphone (daca sti ce e ala).

    2. DUPA CE AM CAUTAT PE TOT NETUL, am pus intrebarea.

    Sa dai cu barda fara sa intrebi. Tipic nesimtitilor.

    Aceeasi stima.

  11. @zar: Cauti aici pe site un tutorial de jailbreak pentru firmware-ul tau.

    @bodoo69: iH8sn0w nu face exploit-uri deci degeaba ii dati lui. Daca bag si eu un chipin pentru iPhone 4 oare doneaza cineva?

    @milk: Reclama se plateste, scoate banu 😉

  12. bodoo69: ce vrei sa spui cu asta ? Eu am noul bootrom si astept jailbreak. Nu am dat nici un ban si nici nu o voi face. Tu ai dat ceva ? Eu pe noul iphone voi renunta la jailbreak, dar tu ? Pe apptrackr toata ziua

  13. Poti sa ma ajuti si pe mine cu un sfat? Am un 3gs luat la mana a doua si nu stiu ce sa fac cu el fiindca am facut update la 3.13 si nu pot sa fac nicicum jailbreak nici la 3.1.3 nici la 4.0. E blocat in emergency call. Si nici nu stiu daca are bootrom nou sau vechi. Te rog daca ai timp da- mi si mie un sfat. Multumim mult pt tot ce faci!

  14. Pe mine chiar ma intereseaza o solutie de unthetered, ca sa numai trabuiasca sa-i dau blackra1n de fiecare data la reboot. Am un 3GS, unlocked/JB 3.1.2, bb 05.12, bootloader-ul 6.04. Momentan astept si citesc zaone.ro – asta ca sa stiti ca e cel mai bine documentat + updatat site despre iphone din romania, iar la informatiile adunate din toate domeniile Iphone – nu am gasit altul mai bun, mai ales ca e mura-n gura – adicatelea e in romana – si e mai usor de utilizat de toti romanii. Dar dati fratilor cu search ca la google ce naiba si cititi tot ce se scrie, si raspunsuri si intrebari, etc ca sa nu se faca spaming si sa pice frumusetea asta noua de site

    app @zaone – parca e mai bine pe gri-ul asta metalic thema

  15. e frustrant ca pana la aparitia ios4 toti jailbreak-istii se bateau cu pumnii in piept ca una si alta…unii dintre noi ne-am lasat dusi de val si repede ios4 pe 3GS…apoi,liniste si pace…nu stiu de ce tot am impresia ca de cativa ani hackerii sunt asemenea sindicalistii de pe la noi…drept urmare imi bag pe romaneste ceva si las telefonul asa cum e plus ca raman la parerea ca tot Samsung OMNIA e "the best"(iau iphone si ma uit la el iar "vechiul" OMNIA geme de folosinta si programe utile)

  16. @jezatheone: Ma bucur ca iti place, am m-am chinuit mult cu el si speram sa le palca tuturor tema asta. Multumesc pentru aprecieri, sper sa o pot tine asa cat mai mult.

  17. @Nelu: Daca e blocat in Emergency Mode nu prea ai ce sa ii faci, daca nu are nici SHSH pentru 3.1.2 atunci trebuie sa cauti cartela de activare altfel nu ii poti face jailbreak nici decodare. Nu exista programe de jailbreak pentru 3GS pe 3.1.3 care sa faca si activare.

  18. Multumesc tare mult pt raspuns dar te-asi mai intreba ceva: Totusi pentru 4.0 o sa apara ceva ca nu stiu pe ce retea a fost codat si nici cum sa aflu nu stiu! Sau poate imi spui tu cum sa aflu! Multa sanatate!

  19. Salut Zaone, am si eu o nedumerire. Am un iphone 3GS 3.1.3 cu bb. 4.26. cu jailbreak Spirit si vreau sa-l decodez. Am cartela operatorului. Cum procedez ? iti multumesc personal pt. toate informatiile si actualizarile de pe site. Te salut.

  20. pentru 4.0.2 fara SHSH salvat in prealabil in cydia exista o varianta insa e cam periculoasa pentru bootloader e indefapt un bug al bootloaderului care poate folosi la downgrade.