Si iPhone 3G/3GS au probleme cu semnalul

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=84Lpt2YkF3Q[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XmeFvstT0gQ[/youtube]

S-ar parea ca nu doar iPhone 4 este afectat de probleme cu semnalul daca tineti mana intr-o anumita zona a terminalului ci aceste probleme pot fi regasite chiar si la iPhone 3G/3GS iar demonstratiile le gasiti in clipurile video postate deasupra. Tin sa spun ca am incercat sa reproduc si eu ce au facut baietii in clipurile de mai sus insa nu am avut succes, semnalul a ramas intact indiferent daca eram pe EDGE sau 3G. Spre deosebire de baietii din imagini eu am o folie Zagg InvisibleSHIELD montata pe telefon insa ma indoiesc ca afecteaza in vreun fel rezultatul obtinut de mine.

Veti vedea ca in clipurile video se spune ca problema este din iOS 4.0 si nu din design-ul iPhone 4, ei bine eu am iOS 4.0 instalat pe 3GS-ul meu si am ultimul baseband asa ca pentru mine cel putin problema nu exista si sincer sa fiu nu cred ca e o problema software.

Va rog sa testati si voi si sa lasati intr-un comentariu rezultatul obtinut, eu folosesc Orange si nu am probleme insa sunt curios daca printre voi se regasesc persoane care au asemenea probleme cu telefonul.