Prima Pagina Apple Apple deschide o linie de telefon pentru clientii care vor sa testeze...

Apple deschide o linie de telefon pentru clientii care vor sa testeze FaceTime

Apple a anuntat astazi ca va deschide o linie de telefon gratuita la care toti posesorii de iPhone 4 vor putea suna pentru a testa convorbirile video prin functia FaceTime. Utilizatorii vor discuta intai cu un reprezentat Apple care ii va invata cum sa isi configureze telefonul pentru a putea face convorbirea apoi va avea loc convorbirea video intre reprezentantul Apple si utilizator. In timpul convorbirii video reprezentantul Apple va explica toate functiile FaceTime utilizatorilui, intreaga convorbire durand aproximativ 5 minute.

Mi se pare a fi o idee extraordinara mai ales ca in momentul de fata exista destul de putini utilizatori de iPhone 4 iar dupa cum stiti deja convorbirile FaceTime pot fi efectuate exclusiv intre utilizatori de iPhone 4 deci daca nu cunoasteti pe nimeni cu un iPhone 4 nu puteti folosi functia FaceTime.

Ar trebui sa ofere si Orange un asemenea numar gratuit la care posesorii de iPhone 4 sa invete cum sa isi foloseasca telefonul? Eu as spune ca nu, totusi traim in Romania.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.