Prima Pagina Apple Atentie: iOS 4.0.1 ar putea fi disponibil luni

Atentie: iOS 4.0.1 ar putea fi disponibil luni

Apple considera ca problemele cu semnalul sunt legate de o proasta calibrare a software-ului pentru baseband din noul iOS 4.0 asa ca pe forumurile de discutie ale Apple cativa tehnicieni au confirmat ca exista in lucru o versiune 4.0.1 a iOS care va fi disponibila sptamana viitoare, cel mai probabil luni. Telefoanele in general afiseaza cu aproximatie informatiile despre semnal/baterie/etc iar iOS 4.0 se pare ca afiseaza cele mai proaste informatii de pana acum asa ca Apple a decis ca totul poiate fi rezolvat cu un software update.

Curios este faptul ca in versiunile beta ale iOS 4.0 nu au existat astfel de probleme, nimeni nu a raportat absolut nimic, totul functiona ok insa ca prin minune odata cu lansarea iOS 4.0 exista probleme cu calibrarea baseband-ului desi este software-ul baseband este identic cu cel din versiunile beta. So eu consider ca Apple a lasat aceasta mica defectiune pentru a “scoate” exploit-urile de baseband la suprafata si acum va lansa un software actualizat care face si un update la baseband si probabil va impiedica folosirea ultrasn0w cu noul bseband.

Cand apare iOS 4.0.1 va rog sa NU IL INSTALATI daca aveti nevoie de jailbreak si decodare pana nu aflati informatii de la mine ca totul este 100% sigur! Daca va apucati sa il isntalati inainte sa verificati daca totul e in regula s-ar putea sa va treziti ca nu mai puteti face jailbreak/decodare telefonului vostru pentru o perioada foarte lunga de timp deoarece ma indoiesc ca Dev Team sau oricine altcineva va mai scoate un soft de decodare acum.

 • Pingback: Tweets that mention Atentie: iOS 4.0.1 ar putea fi disponibil luni | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

 • Marius

  zaone m-am uitat prin tutorialele voastre si sincer nu am gasit. Aveti ceva legat de un downgrade de soft? Vreau sa trec pe un 3G de la 4.0 la 3.1.2 (sau ultimul care se decodeaza). Stiu ca raman cu basebandul de la 4.0 dar asta banuiesc ca se rezolva cu ultimul ultrasn0w. Spun bine?

  In concluzie, exista vre-un tutorial despre downgrade la tine pe site?
  Mersi.

 • Toate baseband-urile se decodeaza indiferent de firmware.
  Pentru 3G nu treubuie tutorial special ca pe 3GS, insa poti da un ochi aici : http://www.zaone.ro/2010/03/28/cum-sa-faci-restore-folosind-orice-firmware/

 • Pingback: IPhone 4G suprins in actiune - Page 17 - Console Games Forum()

 • glm

  Calibrare… O duda… Oricum in 2-3 luni cand am de gand sa-mi iau vor "calibra" tot

 • Eu raman la parerea mea, e foarte posibil ca odata cu 4.0.1 sa se codeze tot la loc.

 • Alin

  Interesanta teoria ta zaone .. referitoare la acest "bug" lansat intentionat de Apple .. pe deoparte o cred pentru ca s-a anuntat cu trambite lansarea unlockului imediat dupa lansarea oficiala a os 4.0 .. pe dealta parte imi este greu sa cred aceasta lansare intentionata … deoarece Apple pierde foarte mult la capitolul imagine .. pierde foarte mult in fata Android OS.

  zaone iti mai aduci aminte de discutia noastra referitoare la unlock 3.1.3 ? :)))))))

  eu raman la parerea ca 3.1.3 momentan este un soft foarte reusit .. eu il am pe al meu neverlocked .. iar pe cel locked am 4.0 decodat cu ultrasnow si sincer mi se pare ok adica nu am avut probl cu el de semnal de absolut nimic.

  Sa speram ca si 4.0.1 va fi unlocked .. ca ca baietii vor lansa cat de curand jailbrake pentru bootrom nou.

  Mi se pare mie ca deja geohot si cam luat putin nas .. la 3.1.3 anunta ca nu se baga … sa fie lasat ca are treburi mai interesante de facut .. la 4.0 zice ca nu lucreaza pentru jailbrake ( boot nou ) .. nu ca ar fi lucrat pentru jailbrake boot vechi ( sau cine stie ) .. si toata lumea ii este la picioare .. ii un fel de Zibri ( cunoscatorii stiu )

 • Alin

  Ahh si pana la urma ( uitasem ) .. pe Apple nu cred ca`i doare atat de tare ca se pot unlockui "Aifoanele" pana la urma urmei pentru ei asta inseamna VANZARI si iar VANZARI pe ei ii doare jailbraku si mai mult decat atat Third-Party-Applications pentru ca acolo este singurul lor in care Apple pierde .. de pe seama vanzarilor de aplicatii

 • sorin

  Era de asteptat asa ceva. Apple a facut intentionat chestia asta stiind de unlock-jail imediat dupa lansare!!!!Cat despre Geohot clae ca acum e cu nasul pe sus… si-a facut " mendrele" ca se bage in seama si cam atat…. acum se face ca ploua. Rusine lui !

 • Marius

  Zaone, ce vorbeam noi ieri de calitatea telefoanelor apple?! Si eu credeam aceasi chestie… Ca apple a lansat voit telefonul cu os4.0 buguit pentru a scoate solutiile de jailbreak la suprafata pe fondul unei probleme oarecum serioase(ce poate fi mai serios decat o problema de semnal la untelefon?). Acum vor scoate un 4.0.1 care va inchide toate backdoor-urile exploatate in jb scoase pana acum si in care vor rezolva si "problema de semnal".

 • Poison

  Poate va fi doar un update minor asa cum s-a intamplat si cu versiunea 3.0.1 si nu se va intampla nimic 😀

 • Pingback: Weekly Wrap-up: Who Needs Java? Jailbreaking iOS 4.0, Free Web Parental Controls, And More… | International News - Stay up to date with the latest World News, Finance & Business, Green News, Technology and Sports()

 • Marius

  Mersi mult zaone.

 • @Marius: Cu placere.