Prima Pagina Apple iPad + velcro = LOVE

iPad + velcro = LOVE

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vTSDPKktbUk[/youtube]

Acest video a fost postat de Apple in sectiunea speciala dedicata iPad de pe site-ul sau si are menirea de a ne demonstra utilitatile tabletei iPad in viata de zi cu zi, desigur daca aveti putin velcro la dispozitie. Cu ajutorul velcro puteti “monta” tableta iPad pe aproape orice suprafata si dupa cum vedeti aceasta devine chiar foarte utila, mai putin cand e lipita pe tavan..

Eu spun ca e foarte interesanta ideea si daca aveti o tableta iPad merita sa faceti cateva incercari.

 • lexen

  daca as avea un iPad nu cred ca i'as increde bunastarea unei bucati de velcro…dar privind din afara este prea tare ideea 😀

 • lexen

  * as incredinta ( scuze, abia m'am trezit)

 • E interesanta treaba si velcro-ul e destul de rezistent insa trebuie sa il schimbi dupa o anumita perioada de timp.

 • Marius

  Nu incredintez… No way Hose! Cum naiba se mai curata lipiciul de pe ipad sau de pe bordul masinii.? Ce-am inebunit?! Poate daca aveam caruta de bani pe balcon da. Ipadul meu are alergie la velcro!!!

 • Lol :)) Problema tine de curajul de a lasa tableta lipita, restul se curata.

 • Marius

  Nu stiu de altii, insa eu m-am cam atasat de ipad-ul meu. De cand am ipad nu mai am decat 3 joculete stupide pe iphone… imi fac plinul pe ipad. Sincer, singurele motive pentru care mi-as lua iphone 4 ar fi legate de camera foto si abilitatile de filmare HD. Atat!!! daca as gasi un alt telefon care sa filmeze la o calitate atat de buna … nu mi-ar mai trebui nimic.