Avertisment in legatura cu iOS 4.0.1

V-am spus deja ca iOS 4.0.1 ar putea fi lansat de Apple chiar astazi pentru a rezolva problemele cu semnalul asa ca va atentionez sa aveti grija ca nu cumva sa dati un update din iTunes telefonului vostru pentru ca s-ar putea sa va treziti cu el blocat pentru o lunga perioada de timp. Apple a pus problemele cu semnalul in seama unei proaste calibrari a baseband-ului insa cu siguranta va profita de ocazie pentru a bloca exploit-urile folosite pentru a face jailbreak/decodare si eu unul ma indoiesc ca Dev Team se va grabi sa scoata altele prea curand.

In concluzie, aveti foarte mare grija cu iTunes astazi si toata saptamana pentru ca iOS 4.0.1 ar putea sa apara oricand si un update are sanse mari sa va lase fara posibilitatea de a folosi functia de telefonie a iPhone-ului vostru.

9 COMENTARII

  1. foarte nasoala problema asta a semnalului cu iOS 4 si noul baseband. eu am iPhone 3G si, desi nu pierd semnalul, bateria mi se consuma foarte rapid atunci cand activez conexiunea EDGE. de cand am updatat la iOS 4 nu mai folosesc telefonul pe net pt ca asta inseamna sa-l incarc la fiecare ora.

    urat de tot.

  2. Da. Activez edge din sbsettings si bateria incepe sa scada vazand cu ochii. Iar telefonul se incalzeste simtitor. Si asta de cand cu update-ul la ios 4

  3. problema mare e ca nici nu stiu cum sa dezinstalez sbsettings in momentul acesta. de fiecare data cand intru in cydia sau rock am o singura optiune la sbsettings: INSTALL .