Atentie! Clona iPhone 4 care arata aproape identic cu telefonul original

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TTHZSK_d_Ec[/youtube]

Pentru un necunoscator terminalul prezentat in clipul video de mai sus ar putea fi un iPhone 4 original pe care ar da in mod normal minim 650 de euro insa in realitate este doar o clona chinezeasca pe care o puteti cumpara cu maxim 100$ direct din China. Observati ca arata aproape identic cu un iPhone 4 original iar daca il tineti la ureche si va prefaceti ca vorbiti atunci ati putea pacali pe oricine ca aveti un iPhone 4 original in mana. Aparatul de mai sus este defapt terminalul denumit Air Phone 4 prezentat de mine acum 2 zile.

Se pare ca succesul iPhone 4 i-a determinat pe chinezi sa copieze aproape in totalitate design-ul iPhone 4 dar si hardware-ul pentru ca aceasta clona are 2 camere functionale, la fel ca in iPhone ba chiar si un LED flash. Va recomand sa fiti foarte foarte atenti cand achizitionati un iPhone 4 de la o persoana care le “aduce din afara” pentru ca sunt destul de frecvente cazurile in care respectivele persoane incearca sa pacaleasca cumparatorul prin vanzarea unei clone si sunt sigur ca de acum incolo vor fi si mai multe. O galerie foto detaliata gasiti aici.

6 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg de ce unii sunt prostiti de clonele astea cand toata lumea stie ca nici un iPhone nu se desface pt a ajunge la baterie (decat stim noi cum)?

  2. Eu inteleg ca nu te documentezi dar al doilea lucru pe care il stiam prima data cand m-am uitat spre iphoneuri (dupa faptul ca au memorie interna mare) e ca nu se poate umbla la baterie…

  3. Ce simple sunt telefoanele china "apple" ! hop si i-ai scos spatele…inca putin si gata bateria !:)) …de ce nu fac asa si cei de la apple ?:)