Prima Pagina Apple Prima reclama Apple iAd

Prima reclama Apple iAd

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a-_xa_m7MXU[/youtube]

Incepand de ieri Apple a dat frau liber advertiserilor sa afiseze reclame prin Apple iAds, adica incepand de ieri veti vedea din ce in ce mai multe reclame in aplicatiile voastre, reclame care deocamdata nu pot fi scoase. Prima reclama o aveti in clipul video de deasupra si este facuta de Nissan pentru noua lor masina denumita LEAF.

Reclama e foarte complexa si arata destul de interesant insa in timp vor deveni extrem de obositoare reclamele de genul acesta iar eu unul sper sa apara cat de curand un patch care sa le scoata. Va reamintesc faptul ca formatul iAd functioneaza doar pe iOS 4.0 deci toti cei care inca sunt pe iOS 3.x nu vor “beneficia” de reclame.

 • robert

  pai conform spuselor lui Steve Jobs mana aceea nu tine corect iphonul:))

 • Cristi

  Din câte ştiu eu in EU si implicit si la noi exista reglementări prin care nu pot primi reclame dacă nu am fost de acord explicit cu primirea acestora. In acest caz la noi va fi ilegală primirea acestor reclame sau voi putea sa interzic primirea acestora.

 • cond0r

  Din cate stiu eu se pot scoate reclamele:

  "To opt-out of iAds on a device running iOS 4, you must enter the following address into the device's web browser: http://oo.apple.com. "

 • Remus

  Nu vi se pare interesant ca si la keynoteul apple cnd tineau telefonu asa tot aveau semnal full si in reclama asta tot incorect il tin si tot au semnal full 😉 …

 • adrian

  v-a dat unu o stire despre semnal, acum la orice chestie " …. ca nu tine bine telefonul…… uau ! romania

 • Pingback: Un developer castiga aproximativ 1400$ din iAds zilnic | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()