Converstia de ieri dintre Steve Jobs si un posesor de iPhone 4 este falsa

Barbatul din imagine se numeste Jason Burford, lucreaza la o companie de advertising, si este cel care, dupa declaratiile sale, a fost contactat de Apple si rugat sa stearga de pe YouTube un clip video in care demonstra problemele cu semnalul pe care le are iPhone 4. In articolul de ieri v-am prezentat o discutie purtat prin e-mail intre acest barbat si Steve Jobs, discutie care ar putea fi falsa, ba mai mult, s-ar putea sa fi fost vanduta site-ului BGR care a prezentat-o in exclusivitate. Departamentul PR al Apple a anuntat site-ul cnn.com ca acele conversatii ar fi intr-adevar false insa headerele e-mail-urilor prezentat de Jason Burford atesta ca raspunsurile au fost intr-adevar date de Steve Jobs.

In definitiv problema ramane la atitudinea fiecaruia sa creada ori versiunea celor de la Apple ori versiunea lui Jason Burfonr. Din pacate asta nu rezolva in nici un fel problemele cu semnalul pe care iPhone 4 le are si probabil le va avea in continuare.

3 COMENTARII

  1. Apple a inceput in ultima vreme o oarecare campanie pe care o desfasoara, prin a lasa lucruri rele sa se auda de ei, numai sa se vorbeasca. Nu stiu cat de bine e, dar cred ca o sa ii muste de funcd in curand chestia asta. Speram doar sa repare telefonul, ca sa ne putem si noi bucura intr-adevar de el…cand nu o sa mai fie 2500E la Altex :)))