Apple are probleme cu productia iPhone 4 insa produce mai multe iPads

Este arhicunoscut faptul ca Apple are mari probleme cu productia pentru iPhone 4 si recent au aparut stiri care anunta ca furnizorii componentelor pentru iPhone 4 se lupta pentru a pastra preturile scazute. Se estimeaza ca in China ar putea creste costurile pentru fabricarea iPhone 4 datorita recentelor probleme pe care Foxconn, si alte mari fabrici, le-au avut cu angajatii datorita salariilor foarte mici pe care acestea le plateau angajatilor. In aceste conditii se estimeaza ca productia iPhone 4 ar putea avea de suferit si stocurile celor de la Apple s-ar putea subtia si mai mult chiar inaintea lansarii in alte 18 tari a noului iPhone 4.

Desi Apple are probleme mari cu productia iPhone 4, se pare ca a reusit sa creasca productia tabletei iPad ajungand la 2 milioane de unitati produse in fiecare luna. Sincer sa fiu consider ca Apple ar trebui sa isi regandeasca putin strategia in ceea ce priveste iDevice-urile si ar trebui sa se concentreze pe cresterea productiei iPhone 4 deoarece in momentul de fata acesta este cel mai bine vandut produs al Apple.

5 COMENTARII

  1. Salut!Desi citesc de foarte mult timp blogul tau,este prima data cand postez.Vreau doar sa ti multumesc pentru efortul depus si consecventa.Numai bine!

  2. Nu cred ca ar trebui sa-i purtam de grija lui Apple.

    Stie compania mai bine decat noi ce are de facut.

    O sa fie suficiente aifoane patru pentru toata lumea, doar de rabdare avem nevoie.