Prima Pagina Apple Apple are probleme cu productia iPhone 4 insa produce mai multe iPads

Apple are probleme cu productia iPhone 4 insa produce mai multe iPads

Este arhicunoscut faptul ca Apple are mari probleme cu productia pentru iPhone 4 si recent au aparut stiri care anunta ca furnizorii componentelor pentru iPhone 4 se lupta pentru a pastra preturile scazute. Se estimeaza ca in China ar putea creste costurile pentru fabricarea iPhone 4 datorita recentelor probleme pe care Foxconn, si alte mari fabrici, le-au avut cu angajatii datorita salariilor foarte mici pe care acestea le plateau angajatilor. In aceste conditii se estimeaza ca productia iPhone 4 ar putea avea de suferit si stocurile celor de la Apple s-ar putea subtia si mai mult chiar inaintea lansarii in alte 18 tari a noului iPhone 4.

Desi Apple are probleme mari cu productia iPhone 4, se pare ca a reusit sa creasca productia tabletei iPad ajungand la 2 milioane de unitati produse in fiecare luna. Sincer sa fiu consider ca Apple ar trebui sa isi regandeasca putin strategia in ceea ce priveste iDevice-urile si ar trebui sa se concentreze pe cresterea productiei iPhone 4 deoarece in momentul de fata acesta este cel mai bine vandut produs al Apple.

 • Lulu

  Salut!Desi citesc de foarte mult timp blogul tau,este prima data cand postez.Vreau doar sa ti multumesc pentru efortul depus si consecventa.Numai bine!

 • Multumesc si sper sa il citesti mult timp de aici incolo!

 • AllexChyu

  Am avut un amic care a venit din NY, n'a gasit ipaduri pe nicaieri si a cautat o saptamana …

 • In Europa sunt 😀

 • Fmac

  Nu cred ca ar trebui sa-i purtam de grija lui Apple.

  Stie compania mai bine decat noi ce are de facut.

  O sa fie suficiente aifoane patru pentru toata lumea, doar de rabdare avem nevoie.