Prima Pagina Noutati Anunt public

Anunt public

Astazi am fost plecat toata ziua asa ca nu am apucat sa fac nici acel tutorial pentru update la iOS 4.0 folosind sn0wbreeze 1.7, nici nu v-am raspuns la comentarii si nici nu o voi face astazi pentru ca sunt prea obosit. Maine voi face acel tutorial si voi incerca sa va raspund la toate intrebarile asa ca aveti rabdare.

Cei care “activeaza telefoane” ar fi bine sa faca niste videos ca sa vedem si noi “metodele astea de activare” altfel nu va mai obositi sa postati comentarii ca vor fi sterse in secunda 2. Nu va mai faceti reclame la site-uri si alte nebuneli, aveti bani cumparati-va un spatiu de reclama si ati rezolvat problema.

 • catalin

  bine zis zaone.noapte buna si maine la apel.

 • danut

  Nu crezi ca e uşor sa fii ironic? Am menţionat vreun produs ca sa fie reclama? Tot ceea ce am avut intenţia sa fac e sa ajut. Dacă vrei sa vezi " videos " uite aici: http://reverse.hk/?p=doc . Produsul a fost menţionat de cineva pe site zilele trecute dar a lăsat-o moarta. Pun textul tau de mai sus pe seama faptului ca poate eşti obosit si stresat si nu ai gândit destul înainte de a scrie.Nu uita: nu eşti atoate stiutor si nu cred ca ai vrea sa ai un tel blocat in sertar sa nu-l poţi activa.

 • Mircea Mihai

  Noapte buna :). Nu te stradui prea tare pentru ca cei care nu inteleg tutorialul lui ih8sn0w in engleza fii tu sigur ca nu vor fi in stare sa execute pasii nici chiar in romana

 • @danut: Ok deci functioneaza, ia spune tu care vrei sa "ajuti" cat ceri pentru o activare? Dar aia care imi umplu forumul de anunturi cat cer pentru activare? Eu vreau sa ajut lumea insa aia care isi fac reclama si scot bani de pe spatele meu nu vor avea loc aici.

 • danut

  "Domnule" @zaone care ai limita mica ai vazut tu ceva, undeva pe acest site, in vreun anunt ceva legat de vreo pretentie pecuniara? Am lasat nr de tel. tocmai pentru faptul ca voiam sa evit " publicitatea gratuita" pe site, aia de care tot acuzi tu. Fa un articol si pune pe site ceea ce ai aflat si tu sa stie toata lumea daca tot spui ca vrei sa ajuti si nu ti-e frica sa faci publicitate pt un produs care poate sa foloseasca multora. P.S. In calitate de moderator sau ce mai esti tu ar fi bine sa cantaresti cuvintele mai bine inainte de a le pune pe site, ca doar avem "pretentii" de la tine. Scuze de deranj!

 • Nu stiu cine esti tu si cu ce nick-uri ai postat pe site insa in sectiunea forumului am gasit baieti de la service-uri care isi faceau reclama la activat telefoane contra-cost. Ar fi bine sa te documentezi in legatura cu lucrul asta inainte sa vorbesti.

  Pe langa asta eu nu am de unde sti ce ii ceri tu omului cand vine la tine pentru activare asa ca degeaba te dai "salvator" aici.

 • danut

  cei pe care pot sa-i ajut sunt liberi sa posteze pe site informatii despre cum sau cat am cerut eu. Nu crezi lucrul asta? Nu am scris ceva pe site decat cu nick-ul asta. Nu sunt decat un iphone lover ca si tine.

 • Gabi

  zaona, scuze daca te-am deranjat cu acel mesaj despre cartela , dar dupa cum am spus si in postare , nu am testat-o, pentru ca nu am nevoie, nu fac activari si nu ma ocup deloc de service sau altceva, am pus mesajul doar ca o informare, si am spus ca celor care au nevoie sa caute pareri pe forum, imi pare rau daca am fost inteles gresit, si daca am incalcat regulile paginii tale. O zi cat mai buna

 • Sincer sa fiu nu stiu ce mesaj ai lasat tu pe forum.