iPhone 4 pe 28 iulie la Movistar Spania

Operatorul de telefonie mobila Movistar din Spania a anuntat astazi prin intermediul contului oficial de pe Twitter ca iPhone 4 va fi disponibil la vanzare incepand cu 28 iulie daca nu vor fi probleme cu stocurile celor de la Apple. Informatia vine direct de la PR-ul firmei deci e sigura, totusi data lansarii nu e sigura pentru ca depinde de Apple sa livreze la timp terminalele operatorului spaniol.

Desi e posibil ca Movistar Spania sa lanseze iPhone 4 pe 28 iulie, totusi exista sanse ca in Apple Store-urile europene sa vedem iPhone 4 lansat ceva mai devreme, ma refer desigur la magazinele din celelalte 18 tari. In Marea Britanie si Franta unii operatori de telefonie mobila au lansat iPhone 4 la cateva zile dupa ce acesta a fost disponibil oficial in Apple Store asa ca exista sanse mari sa vedem o situatie similara si in Spania.

Totusi in cel mai rau caz iPhone 4 ar putea fi lansat pe 28 iulie in restul tarilor europene, cu 3 zile inaintea sfarsitului lunii insa se va incadra in timline-ul precizat de Steve Jobs la keynote-ul WWDC.

Ce parere aveti, vom vedea iPhone 4 inainte de 28 iulie? Va introduce Orange Romania iPhone 4 in oferta? Ii fac reclama de mai bine de 3 saptamani totusi …