Zvon : iPhone 4 disponibil pe 24 iulie la reteaua 3 Italia, pret 650 de euro

Un site italian a publicat un articol in care anunta ca operatorul 3 Italia va comercializa iPhone 4 incepand cu 24 iulie, cu preturi ajungand pana la 650€ pentru iPhone 4 de 16GB. Conform aceluiasi site operatorul 3 Italia nu poate comercializa iPhone 4 din 15 iulie cand ar urma sa ajunga si la Vodafone Italia deoarece nu are destule cartele micro-SIM disponibile astfel ca va amana lansarea cu aproape 10 zile pentru a-si achizitiona suficiente cartele.

Conform aceluiasi site iPhone 4 16GB va costa 650€ si va fi disponibil doar modelul negru, urmand ca modelul alb sa fie disponibil in ofera abia din luna septembrie. Eu categorizez aceasta stire ca un zvon insa pretul consider ca e corect pus, acelasi pret l-am prefigurat si eu pentru iPhone 4 in Italia, cu 20€ mai mult decat cel din Franta, diferenta fiind pusa pe seama taxelor mai mari din Italia.

Pana una alta asteptam deschiderea oficiala a pre-comenzilor, informatii de la angajatii Vodafone Italia sugerau ca Apple va deschide pre-comenzile pentru iPhone 4 pe 10 iulie insa ma indoiesc de acest lucru deoarece nu a fost dat nici un anunt oficial in acest sens inca.