Apar primele detalii despre viitorul iPod Touch 4G

Daca primele imagini cu iPhone 4 au venit din SUA iata ca acum a venit randul Marii Britanii sa ne ofere un preview al viitorului iPod Touch 4G pe care Apple ar urma sa il lanseze in toamna acestui an. Se presupune ca ecranul prezentat in imaginea de mai sus ar fi al viitorului iPod touch 4G, aproape identic cu cel pentru iPod Touch 3G, cu exceptia unui mic amanunt : locasul pentru camera frontala. Conform zvonurilor ce au ajuns astazi pe internet noul iPod Touch 4G ar urma sa aiba o camera frontala pentru video calling prin WiFi folosind FaceTime(adica veti putea vorbi intre iPhone 4 si iPod Touch 4G), o camera de 5 megapixeli ce va avea capacitatea de a filma HD(probabil va fi cea din iPhone 4) si desigur un flash LED.

Pana in toamna Apple va scoate si iOS 4.0 compatibil cu tableta iPad si probabil noul iPod Touch 4G il va rula din start asa ca e foarte posibil ca noul iPod Touch sa aiba acelasi chip A4 din iPad si iPhone 4 sau chiar giroscopul, adica mai pe scurt va fi asemanator unui iPhone insa fara functia de telefonie si GPS. Toate acestea sunt doar zvonuri insa in ultima vreme zvonurile legate de Apple au tendinta de a fi adevarate.

Articolul precedentUn iPhone 4 ia foc din cauza portului USB?
Articolul următorUn developer castiga aproximativ 1400$ din iAds zilnic
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.