Prima Pagina aplicatii Un developer castiga aproximativ 1400$ din iAds zilnic

Un developer castiga aproximativ 1400$ din iAds zilnic

Apple a lansat iAds, propria platforma de mobile advertising, la inceputul lunii iulie cu prima reclama de acest gen pentru Nissan Leaf si iata ca au aparut deja primele informatii privitoare la castigurile developerilor care au inclus iAds in aplicatiile lor. Informatiile privind castigurile au fost puse la dispozitia tuturor de un developer care a facut o aplicatie ce permite folosirea LED flash-ului din iPhone 4 pe post de bec, adica il puteti porni/opri cand doriti voi.

Aplicatia este disponibila in AppStore de doar o zi si deasupra aveti castigul utilizatorului pentru ziua aceasta. Sincer sa fiu e o suma enorma pentru doar o zi si pentru o aplicatie de genul acesta, nu prea cautata, care oricum se adresa unui numar destul de mic de utilizatori, anume cei cu iPhone 4. iAds este deocamdata la inceput si in momentul de fata putine aplicatii au implementate reclamele celor de la Apple, asa ca odata cu adoptarea la scara larga a reclamelor s-ar putea sa nu mai vedem asemenea castiguri intr-o singura zi.

Viitorul suna bine pentru developerii de aplicatii pentru iOS, si eu unul as fi de acord sa dau cateva click-uri pe zi pe diferite reclame atat timp cat aplicatiile ar fi gratuite sau ar avea un pret mic.

  • vasiabikeru

    Intr-adevar destul de astronomica suma, dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca aplicatia a avut destul de multa reclama, daca nu ma insel si aici pe site a fost un articol despre ea, si pe langa asta, fiind probabil printre putinele aplicatii care au iAd implementat, multa lume a "dat click" pentru a vedea cum arata aceasta reclama pe telefonul lor. Dar, sume mari nu pot decat sa bucure pe toti pretendentii.

  • Posibil insa trebuie avut in vede si faptul ca foarte putine aplicatii au iAds deocamdata, odata ce vor fi implementate la scara larga se va schimba si rata de clicks.