Consumer Reports nu recomanda iPhone 4 datorita problemelor cu semnalul

ConsumerReports.org este unul dintre cele mai mari site-uri de review-uri din SUA si la fel ca alte bloguri de tehnologie a testat iPhone 4, in special pentru a vedea daca problemele cu semnalul sunt atat de grave pe cat le raporteaza lumea. Initial site-ul a spus ca problemele cu iPhone 4 nu sunt chiar atat de grave si ca achizitionarea unui iPhone 4 nu ar trebui sa fie impiedicata de aceaste probleme, insa parerea lor s-a schimbat dupa ce zilele trecute au facut cateva teste noului iPhone 4. Dupa efectuarea acestor teste intr-un laborator, specialistii de la Comsumer Reports au declarat ca in momentul de fata nu pot recomanda unei persoane sa achizitioneze un iPhone 4 datorita problemelor cu semnalul.

It’s official. Consumer Reports’ engineers have just completed testing the iPhone 4, and have confirmed that there is a problem with its reception. When your finger or hand touches a spot on the phone’s lower left side — an easy thing, especially for lefties — the signal can significantly degrade enough to cause you to lose your connection altogether if you’re in an area with a weak signal. Due to this problem, we can’t recommend the iPhone 4.

Puteti vedea si in clipul video de mai sus ce teste s-au facut si rezultatele obtinute. Nimic neobisnuit pana acum, aceleasi lucruri pe care le stiam deja : conectarea celor 2 antene prin plasarea unui deget intre ele duce la pierderea semnalului; pierderea este de 20db; deci in mare tot ce stiam deja.

Avand in vedere ca si Vodafone Italia ofera Bumpers gratuite pentru iPhone 4 e destul de clar ca terminalul are o problema cu semnalul.