Vodafone Italia va oferi cate un Bumper gratuit pentru fiecare iPhone 4 cumparat

Cei de la iSpazio au persoane in interiorul Vodafone care le ofera informatii in legatura cu lansarea iPhone 4 in Italia si iata ca acum au aflat despre o promotie a celor de la Vodafone ce consta in oferirea unui Bumper cu fiecare iPhone 4 achizitionat de la operatorul italian. Inainte sa fiti uimiti de generozitatea operatorului italian va anunt ca promotia aceasta este destinata a apara operatorul de eventuale plangeri legate de pierderea semnalului deoarece iPhone 4 a avut probleme cu semnalul in testele facute de cei de la Vodafone.

Data oficiala a lansarii nu a fost comunicata inca insa se presupune ca e situata undeva pe la sfarsitul lunii, oricum trebuie apreciat gestul celor de la Vodafone de a oferi un Bumper gratuit cu fiecare iPhone 4 achizitionat. Imi imaginez ca vor gasi ei o metoda de a amortiza aceasta gratuitate insa gestul conteaza.

In momentul de fata la Vodafone se desfasoara o sedinta in care se discuta si despre iPhone 4 iar detalii noi vor fi disponibile in curand asa ca nu plecati prea departe.

2 COMENTARII