iPad Mini de Craciun?

4

Umbla un zvon conform caruia Apple ar urma sa lanseze 2 noi modele de iPad pe langa cel existent deja pe piata. Este vorba despre 2 noi modele cu ecran OLED de 5.76 si 7 inch, urmand ca modelul actual sa fie la randul sau echipat cu un nou ecran OLED si probabil alte imbunatatiri hardware. In momentul de fata furnizorii de ecrane pentru iPad abia fac fata cerintelor Apple si se asteapta ca un nou furnizor sa fie adus pentru a putea produce numarul necesare de tablete cerut de Apple, astfel compania Compal s-ar putea alatura celor de la Samsung in furnizarea noilor ecrane OLED.

The sources noted that Apple has recently placed new iPad orders to Taiwan-based component makers for the fourth quarter of 2010 and the first quarter of 2011 with 9.7-inch, 5.6-inch and 7-inch models all included.

The 9.7-inch model will see some minor changes, while Apple will add Chimei Innolux (CMI) as one of its panel suppliers.

The new 5.6- and 7-inch iPads will mainly target the e-book reader market, separating them from the 9.7-inch model, which mainly targets multimedia entertainment, the sources stated.

Sincer sa fiu ma indoiesc de posibilitatea introducerii a 2 noi modele de iPad pana de sarbatori pentru ca Apple are o traditie cu lansarile, traditie pe care o pastreaza an de an asa ca vom vedea cu siguranta o noua tableta iPad prezentata in ianuarie cu disponibilitate din aprilie. Apple nu are intentia de a-si distruge vanzarile cu lansarea unui produs inainte de vreme asa ca zvonul acesta e cam nerealist, spun eu.