Prima Pagina Apple iOS 4.1 beta jailbroken

iOS 4.1 beta jailbroken

MuscleNerd a anuntat ca iOS 4.1 prezinta aceleasi vulnerabilitati ca si iOS 4.0, asa ca toti posesorii de iPhone 3G/iPod Touch 2G(non-MC) vor putea folosi acest tutorial pentru a-si jailbreak-ui terminalele pe iOS 4.1 beta. Despre decodare nu se vorbeste asa ca e posibil ca ultrasn0w sa nu fie compatibil cu iOS 4.1 beta deci daca aveti nevoie de decodare nu va avantati inca la noul iOS 4.1 beta disponibil de la Apple.

Unii utilizatori au raportat probleme dupa ce au incercat sa foloseasca redsn0w pe iOS 4.1 beta, astfel ca pentru unii semnalul 3G a “murit” si nu a mai pornit decat dupa restore, in timp cealtii nu se puteau conecta la internet. Eu va recomand sa nu instalati iOS 4.1 beta pe telefoanele voastre si sa asteptati pana Dev Team lucreaza cu iOS 4.1 si probabil va scoate o noua versiune de redsn0w.

  • Pingback: Tweets that mention iOS 4.1 beta jailbroken | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

  • adyitalianu

    m-am saturat de astia. tot zic ca scot un program pentru jailbreakuit toate idevice-urile cu ios 4.0 dar nimic concret pana acum.

  • Sorin

    Doar se lauda ca scot ceva de decodare si jail pentru orice telefon !!!!!! Daca puteau scoteau pana acum. GeoHOT a scos imediat BLACKRA1N-ul care facea tot …DEV-TEAM nu sunt in stare decat de un amarat de Spirit care nu face decat sa puna CYDIA pe ecran si atat ….de decodare si activare nu sunt in stare . RUSINE DEV-TEAM ..de aceea si cei de la APPLE tot scot pe banda versiuni de soft noi ca sa le dovedeasca ca nu se pricep pe cat se lauda .