La conferinta de vineri Apple ar putea anunta datele pentru lansarea iPhone 4 in iulie

Viner 16 iulie 2010 ora 20:00(ora Romaniei) Apple va tine o conferinta in care va discuta despre iPhone 4. Pe langa detaliile prezentate de mine aici Apple ar putea datele privind lansarea iPhone 4 in iulie deoarece am trecut deja de jumatatea lunii si nu avem nici cea mai mica informatie oficiala cu privire la aceasta lansare. Apple a “stat in umbra” pana acum pentru ca a fost atacata din toate partile cu privire la problemele pe care noul iPhone 4 le are insa eu consider ca maine seara vom sti cand va fi disponibil iPhone 4 in restul celor 18 tari.

Apple nu va oferi detalii in leagatura cu preturile terminalelor in tarile ce vor urma sa il primeasca, aceste informatii vor fi disponibile in Apple Store imediat dupa lansarea oficiala a acestora. Informatii de la conferinta veti gasi pe www.zaone.ro, probabil in acelasi sistem ca si la keynote-ul din iunie.

Nu va faceti iluzii, Orange Romania nu va primi iPhone 4 in iulie, probabil nici in august ci abia undeva prin septembrie, maine se implineste o luna de cand Orange a anuntat ca va comercializa iPhone 4 in Romania insa deocamdata nu a precizat nici un fel de informatii cu privire la acest subiect.

8 COMENTARII