Whoopi Goldberg si-a distrus terminalul iPhone 4

Celebra actrita americana Whoopi Goldberg a recunoscut la o emisiune TV ca si-a distrus propriul terminal iPhone 4 datorita problemelor pe care le-a intampiat in timp ce il folosea. Totul a inceput de la celebrele probleme cu semnalul insa picatura care a umplut paharul s-a datorat blocarii sistemului si disparitiei continutului telefonului dupa ce acesta a fost redeschis. Actrita a marturisit ca a aruncat telefonul din masina de nervi si astfel a scapat de toate problemele cu iPhone 4.

Apple este lovita din toate partile de persoane care se plang de problemele pe care iPhone 4 le are, nu stiu ce vor spune oficialii Apple la conferinta de maine insa ar fi bine sa faca un anunt care sa linisteasca atat posesorii cat si viitorii clienti altfel iPhone 4 ar putea fi un mare fiasco.

8 COMENTARII

  1. Am impresia ca Apple se apropie cu pasi mari de niste probleme financiare majore daca nu fac ceva sa remedieze problemele cu iPhone 4

  2. Rezolva pe naiba. Modifica indicatorul de semnal ca sa-ti arate ca ai mai multe liniute pe cand puterea semnalului propriu-zis este aceeasi. Inloc de 1 liniuta acum iti arata ca ai 3 si stai linistit 😀 .