Prima Pagina Apple sn0wbreeze 1.8 beta 1 face jailbreak la iOS 4.1 beta

sn0wbreeze 1.8 beta 1 face jailbreak la iOS 4.1 beta

iH8sn0w a lansat acum cateva minute programul pentru Windows sn0wbreeze 1.8 beta 1 cu ajutorul caruia puteti face jailbreak la iOS 4.1 beta daca aveti un iPod Touch 2G/3G sau iPhone 3GS. Deocamdata nu stiu detalii in legatura cu procesul de update insa voi face un tutorial maine in care va voi explica cum puteti face update si care sunt cerintele necesare.

Sfatul meu este sa nu folositi aceasta versiune de sn0wbreeze daca aveti nevoie de decodare, de altfel nu va recomand sa faceti update la iOS 4.1 beta absolut deloc pentru ca multe aplicatii functioneaza necorespunzator cu aceasta versiune a iOS asa ca v-ati putea trezi cu niste surprize neplacute.

[download id=”75″]

UPDATE : De pe al meu iPhone 3GS cu bootrom vechi si iOS 4.0.1 jailbroken am reusit sa fac restore la iOS 4.1 jailbroken. So merge de pe 4.0/4.0.1 jailbroken la 4.1 jailbroken insa trebuie sa fie iPhone 3GS cu bootrom vechi.

UPDATE 2 : Aceasta metoda este recomandata doar developerilor! Nu va instalati iOS 4.1 beta deoarece nu aveti inca motive sa faceti acest lucru! Puteti folosi sn0wbreeze 1.8 beta 1 folosind tutorialul acesta, aplicand totul la iOS 4.1 beta desigur.

 • cgclancer

  ADICA 3GS CU BOOTROM nou fara jailbroken e “pas”?again? nimic surprinzator…

 • ADY

  da momentan pt 3gs boot nou pauza jailbreak. dar nu are nimic ca si asa nu merg toata aplicatiile.sa scoate un soft de jail pt ios4 ca mam saturat sal pornesc mereu cu ibooty

 • Pingback: Tweets that mention sn0wbreeze 1.8 beta 1 face jailbreak la iOS 4.1 beta | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

 • nek

  salut .am un 3gs cu 3.1.3 jailbreak facut cu spirit merita sa instalez os 4 ? si se poate face jailbreak? multumesc ptr ajutor .

 • Daca e cu bootrom nou trebuie sa revii la 3.1.2. Daca e cu bootrom vechi cauta tutorial in sectiunea tutoriale Cu iDetector afli ce bootrom ai.

 • daniel

  am si eu un 3gs cu bootrom nou cu 4.0.2 pe al si nu are salvate shsh urile.cum pot sa ii fac jailbreak?

 • JohnnyUSA

  Treci la iOS 4.1 si astepti Jailbreakul ce trebuie sa apara zilele astea.