sn0wbreeze 1.8 beta 1 face jailbreak la iOS 4.1 beta

iH8sn0w a lansat acum cateva minute programul pentru Windows sn0wbreeze 1.8 beta 1 cu ajutorul caruia puteti face jailbreak la iOS 4.1 beta daca aveti un iPod Touch 2G/3G sau iPhone 3GS. Deocamdata nu stiu detalii in legatura cu procesul de update insa voi face un tutorial maine in care va voi explica cum puteti face update si care sunt cerintele necesare.

Sfatul meu este sa nu folositi aceasta versiune de sn0wbreeze daca aveti nevoie de decodare, de altfel nu va recomand sa faceti update la iOS 4.1 beta absolut deloc pentru ca multe aplicatii functioneaza necorespunzator cu aceasta versiune a iOS asa ca v-ati putea trezi cu niste surprize neplacute.

[download id=”75″]

UPDATE : De pe al meu iPhone 3GS cu bootrom vechi si iOS 4.0.1 jailbroken am reusit sa fac restore la iOS 4.1 jailbroken. So merge de pe 4.0/4.0.1 jailbroken la 4.1 jailbroken insa trebuie sa fie iPhone 3GS cu bootrom vechi.

UPDATE 2 : Aceasta metoda este recomandata doar developerilor! Nu va instalati iOS 4.1 beta deoarece nu aveti inca motive sa faceti acest lucru! Puteti folosi sn0wbreeze 1.8 beta 1 folosind tutorialul acesta, aplicand totul la iOS 4.1 beta desigur.