Prima Pagina baseband 05.12.01 Tutorial : Jailbreak iOS 4.0 cu sn0wbreeze 1.6.1

Tutorial : Jailbreak iOS 4.0 cu sn0wbreeze 1.6.1

Pentru a putea folosi sn0wbreeze trebuie sa fiti pe un firmware jailbroken, adica iPhone-ul vostru trebuie sa fie jailbroken, deschis si intrat in sistem! Nu conteaza ce firmware e atat timp cat e jailbroken si NU ati facut jailbreak cu Spirit! Deci puteti fi pe firmware 3.1.2/3.1.3/4.0GM insa TREBUIE sa fie jailbroken si jailbreak-ul trebuie sa fi fost facut cu orice altceva in afara de Spirit!


Daca telefonul vostru nu e jailbroken atunci NU puteti face restore la custom ipsw-ul facut cu sn0wbreeze!

Aceasta versiune a sn0wbreeze functioneaza doar cu iPhone 3G, iPhone 3GS bootrom vechi si iPod Touch 2G bootrom vechi, oricei alt device este exclus! Daca nu stiti ce bootrom are terminalul vostru atunci verificati-l cu F0recast.

Pasul 1

Downloadati iOS 4.0 pentru terminalul vostru de aici :

Apoi downloadati sn0wbreeze v 1.6.2 de aici : [download id=”70″]

Pasul 2

Schimbati extensia fisierului firmware downloadat din .zip in .ipsw apoi deschideti sn0wbreeze. Daca sunteti pe Windows Vista/7 atunci dati click dreapta pe sn0wbreeze si selectati Run as Administrator. Veti primi un mesaj de avertizare sa nu distribuiti programul, apasati ok apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 3

Programul are 2 optiuni de lucru : simple mode si expert mode. Simple mode este cea mai simpla si lipsita de optiuni metoda, iar expert mode va da posibilitatea sa customizati tot ce vrei sa introduceti in firmware, in tutorialul acesta vor explica expert mode asa ca selectati optiunea si apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 4

Acum veti fi intampinat de un ecran care va cere sa cautati in calculator locul unde ati salvat fisierul iOS 4.0 downloadat si sa il deschideti, dupa ce programul verifica fisierul si va afiseaza un mesaj in care va avertizeaza ca daca aveti un iPhone 3GS cu bootrom nou nu il puteti jailbreak-ui folosind sn0wbreeze, apoi va aparea semnul ok, dupa care apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 5

Acum ajungem la lucrurile ceva mai complicate. In ecranul acesta sn0wbreeze va afisa optiunile pe care le avem in configurarea firmware-ului, optiunea General este cea care va poarta prin toate celelalte asa ca o vom selecta pe aceasta. Selectati General dupa care apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 6

Acum veti ajunge in ecranul care va ofera urmatoarele optiuni : 1 – optiunea de a activa telefonul, bifati-o daca NU aveti cartela operatorului de unde e cumparat telefonul, daca o aveti sau telefonul e deblocat din fabrica atunci debifati-o si faceti activarea cu iTunes; 2 – adaugarea optiunilor multitasking, wallpapers si procentajul bateriei pentru iPhone 3G, ramane la atitudinea voastra daca doriti sa le activati sau nu; 3 – lasati bifata optiunea de a adauga sn0wbreeze app(optiunea voastra, nu afecteaza jailbreak/unlock-ul); 4 – puteti selecta ce spatiu sa fie alocat partitiei de sistem unde e stocat sistemul de operare al telefonului, si tot ce downloadati din Cydia(ramane la atitudinea voastra cat doriti sa aiba). Apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 7

Acum veti ajunge la meniul unde in mod normal ar fi trebuit sa apara programele de decodare insa din pacate MuscleNerd nu si-a dat acordul pentru adaugarea ultrasn0w in sn0wbreeze asa ca va trebui sa instalati singuri din Cydia ultrasn0w pentru a face decodare. ultrasn0w decodeaza baseband-urile : 04.26.x, 05.11.07, 05.12.01.

Ignorati ce scrie acolo despre iPhone 2G, nu se aplica.

Pasul 8

Selectati daca doriti sa instalat Cydia/Rock sau amandoua apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 9

Aici sn0wbreeze va da posibilitatea de a introduce in firmware anumite fisiere .deb care vor fi instalate odata cu firmware-ul. Selectati din calculator fisierele .deb dorite folosind optiunea browse apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 10

Acum sn0wbreeze va da optiunea de a modifica logo-ul care va apare atunci cand se deschide telefonul sau cand il introduceti in Recovery Mode. Puteti selecta doar fisiere in format PNG de maxim 100KB cu rezolutie de 320×480 pixeli, folositi functia browse daca doriti sa le modificati pe cele de acolo, in caz contrar debifati sau lasati bifata optiunea respectiva si apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 11

Acum veti ajunge din nou la meniul principal de optiuni, selectati optiunea Build ipsw si apasati butonul albastru pentru a creea custom ipsw-ul. Lasati programul sa lucreze, ar putea dura ceva, depinde de configuratia calculatorului vostru. Dupa ce termina de facut custom ipsw-ul va afisa un mesaj dupa care puteti inchide sn0wbreeze, si puteti incepe procesul de restore.

Pasul 12

Conectati telefonul la calculator, deschideti iTunes, tineti apasat Shift in timp ce dati click pe Restore, navigati catre firmware-ul proaspat creeat si selectati-l, iTunes va face restore-ul si la sfarsit veti avea un telefon jailbreak-uit iOS 4.0.

Trebuie sa aveti iTunes 9.2 instalat pentru a putea face update la iOS 4.0 cu acest custom ipsw!

 • TKD29

  Deci sa vedem daca am inteles:
  Am un 3GS soft 3.1.2 firm 05.11.07 jail si unlock cu blackra1n codat pe o retea de afara si il folosesc cu sim vodafone.

  Dupa ce fac treaba de mai sus tel va ramane tot la 05.11.07 dar soft 4.0 si il pot decoda + jail?

 • @TKD29: E gata jailbroken si activat daca bifezi optiunea si il decodezi cu ultrasn0w.

 • TKD29

  OK o sa ma apuc imediat de treaba, daca a mai facut asta cineva pe windows si poate sa spuna ca totul a decurs ok..ar fi bine venit, nu vreau sa ma aleg cu un bibelou f scump ๐Ÿ™‚

 • @TKD29: Da, eu am facut si a mers ok, am trecut de la 4.0 jailbroken cu PwnageTool la 4.0 jailbroken cu sn0wbreze :)) Mare realizare..

 • Andrei1809

  eu am facut jb la iOS 4.0 cu redsn0w. insa nu imi merge camera. imi face poza dar nu o salveaza.

  am un iphone 3g. sa ii fac din nou un restore cu sn0wbreeze?

 • Florin

  Am facut jb cand aveam 3.1.3 cu snowbreeze, am lasat valoarea default la partitia aia (pasul 6) si de atunci am mai putin spatiu disponibil pe telefon. Ai idee cum pot sa o sterg si sa o unesc cu partita mare? Am spatiu total de 6.7gb ๐Ÿ™

 • epaxu

  o intrebare am si eu…daca am 3.1.3 jailbreak cu spirit( 3gs bootroom vechi)…dupa ce ii fac restore la 3.1.3 cu ce ii pot face jailbreak daca nu cu spirit?…cu sn0wbreeze 1.6.1 merge facut doar jailbreak la 3.1.3?..sau ce solutie imi oferi?

  ca pe urma daca am 3.1.3 jailbreak-uit..cu altceva decat cu spirit ma descurc eu ๐Ÿ˜€

  multumesc.

 • Radu Rusu

  @zaone: Poti sa ne spui daca merita facuta deja trecerea la 4.0? Folosesc multe extensii din Cydia care imi fac viata usoara. ๐Ÿ™‚ Oare au fost updatate deja pt 4.0? (AttachmentSaver, Safari Download Manager, Infinidock, SnapTap, Yourtube, etc). O alta intrebare ar fi faca push notifications functioneaza by default? sau trebuie iar instalat Pushfix 2.0? Am un 3GS (MF 05.11.07) cu vechiul bootrom cu 3.1.2 jb cu redsn0w si unlocked cu ultrasn0w. Cum este multitasking-ul de la apple, am inteles ca e mai nasol decat Circuitous?

  Merci.

 • bmd1986

  Am facut un custom firmware, pt un iphone 3gs, jaibrekuit, NU cu spirit, iar cand dau restore din itunes imi apare "Preparing iphone for restore…", dar de acolo nu se intampla nimic.

  Da la un momendat eroarea, cum ca nu poate face restore.(1604)

 • Valentin

  Deci sa inteleg ca daca in trecut pe 3.1.3 a fost facut jailbreak cu Spirit, chiar daca am facut update oficial la 4.0, apoi am revenit la 3.1.3, …i-am facut jailbreak cu orice alceva in afara de Spirit …tot nu va functiona!?

 • Octav

  Buna ziua

  Alta mai tare….

  3GS cumparat in Mai, 3.1.3, jailbreake cu spirit.

  Salvat SSH

  Up date la 4.0

  intrebare…

  Daca il dau inapoi la 3.1.3 si ii fac jailbreak cu altceva….voi putea face restore cu un custom firmware creat cu sn0wbreeze 1.6.1 ?????

  sau sa mai astept?

 • gigi

  Salut,

  Am un 3GS neverlocked. Am facut update la iOS4 oficial. Pot face jailbreak?

 • chico

  Cum imi dau seama cu ce a fost jailbreakuit iphoneul meu???si daca am 3gs 3.1.3 cu 5.1.12 merge sa trec la ios 4 folosind snowbreeze asta?

 • sweetboyady

  Zaone,am urmat tutorialul iar in Itunes dupa restore mi-a dat eroarea"the iphone could not be restored.An unknown error occurred(2).CE FAC ACUM?

 • sweetboyady

  Ai spus @Conectati telefonul la calculator, deschideti iTunes, tineti apasat Shift in timp ce dati click pe Restore, navigati catre firmware-ul proaspat creeat si selectati-l"….Este vorba de fisierul "sn0wbreeze_iPhone 3G@NOU CREEAT sau fisierul"iPhone1,2_4.0_8A293_Restore"???L-am selectat pe sn0wbreeze_iPhone 3G SI MI-A DAT EROAREA "”the iphone could not be restored.An unknown error occurred(2)"!

 • @Andrei1809: Poti incerca, sunt sanse mari sa rezolvi problema asa.

  @Florin: Nu poti uni partitiile, trebuie sa faci restore la un alt custom ipsw ca sa ai spatiu mai mult.

  @epaxu: Nu poti sa faci jailbreak cu altceva in afara de Spirit la 3.1.3 pentru 3GS.

  Ce firmware ai si cu ce e facut jb?

  @Valentin: Daca ai revenit la 3.1.3 si ai facut jb cu altceva atunci merge.

  @Octav: Nu poti sa faci jailbreak cu altceva in afara de Spirit la 3.1.3 pentru 3GS.

  @gigi: NU, scrie mare acolo sus, wtf?

  @chico: Daca ai 3.1.3 si e jailbroken atunci e sigur cu Spirit si nu poti folosi sn0wbreeze.

  @sweetboyady: Schimba portul USB. Ai iTunes 9.2 instalat?

 • Hory

  si pt 3gs cu bootroom nou se va face ceva? noi tot timpu suntem la coada:((

 • sweetboyady

  Am tinut Shift+Restore in Itunes si am selectat "iPhone1,2_4.0_8A293_Restore"!Si-a facut restore-ul iar acum pe ecranul telefonului am afisat "mufa usb de incarcare ,sageata si sigla Itunes",iar daca deschid Itunes imi scrie "The sim card inserted in this Iphone does not appear to be suported"!Ce D-zeu fac acum!Please help me!

 • gxg2009

  @zaone: care e diferenta intre jail cu sn0wbreeze si cel cu redsn0w ?

 • sweetboyady

  Mentionez ca am Iphone 3g 16 gb,firmware 313 si baseband 05.12.01!

 • Valentin

  @zaone: Din pacate am revenit la 3.1.3 (3GS bootloader vechi), dar in afara de Spirit nu mai merge sa fac jailbreak cu nimic. Am revenit la 4.0 oficial, si astept sa apara ceva …. .

  In alta ordine de idei, astazi aflu daca cei de afara au reusit sa-mi cumpere telefoanele! Revin cu noutati!

 • Cristi

  Salut. Puteti sa-mi spuneti daca sn0wbreeze 1.6.1 schimba baseband-ul telefonului, la un restore cu IOS 4.0.

  Multumesc anticipat

 • Dominic

  Aceiasi problema ca si sweetboyady numai ca eu nu stiu baseband si firmware.Cum le pot afla va rog

 • andreei

  iphone 3g 3.1.3 error 1602 ๐Ÿ˜

 • sweetboyady

  Imi sta in Recovery Mode!I-am dat iarasi restore si am selectat de aceasta data fisierul nou creat "sn0wbreeze_iPhone 3G"!Il las sa-si faca treaba asa?Am schimbat si portul usb si am si Itunes 9.2 instalat!?????

 • @Hory: Cred ca ti-am mai spus de vreo 2 ori NU.

  @sweetboyady: Pai ai bifat activarea?

  @gxg2009: Nu cred ca este.

  @Cristi: Nu si chiar de ar face-o nu conteaza, ultrasn0w decodeaza orice acum.

  @andreei: Citeste iar articolul, in special partea cu rosu, pentru VOI e scrisa.

 • andreei

  @zaone:am respectat tot.il am jailbroken si nu cu spirit si am itunes 9.2

 • epaxu

  am firmware 3.1.3 si Jailbreak facut cu spirit…fantastic ..nu?:)

  oare merge daca-i fac restore la 3.1.3 (fara jailbreak sau unlock) si pe urma sa-i fac un custom firmware cu PwnageTool + jailbreak(am vazut ca este varianta pt 3.1.3 pe iclarified.com)..si pe urma sa fac update la 4.0 cu ajutorul tutorialul asta?(telefonul e de la orange si dispun de un mac)…sau mai bine sa-mi vad de treaba, sa ma relaxez:)..si sa mai astept?o zi buna.multumesc.

 • @andreei : A da ai 3G scuze, incearca sa bagi telefonul in alt port USB.

  @epaxu : daca mergea fara jb nu mai scriam ca trebuie jailbroken. Nici pwnagetool nu accepta restore de pe un telefon nejb. Mai bine stai linistit.

 • gxg2009

  @zaone. am citit pe un site ca sn0wbreeze nu face update de baseband si redsn0w face. am modem firmware 05.11.07 ( asta e basebandul? )pt 3g e vreo problema daca fac update la baseband ?

 • Peter

  sa inteleg ca cei cu 3.1.3 care au facut jailbrak cu spirit nu mai e nimic de facut?

 • Radu Rusu

  Exista o lista a compatibilitatii aplicatiilor din Cydia cu 4.0. Inca mai este de lucru pana va intra totul la normal. Nu sunt hotarat inca daca sa trec sau nu la 4.0. As vrea o parere daca se poate. Merci.

 • epaxu

  zaone arunca te rog un ochi aici:
  http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=54
  ce zici?

  oricum am nevoie de tel in weekendul asta asa ca daca o sa fac vreo prostie incep de luni:)

  multumesc pt ajutor.

 • epaxu

  sau tre sa ai 3.1.2 jailbreak-uit sa faci tutorialul ala…

 • adyitalianu

  o prostie de program ca si celellalte. parca nu sunt in stare sa faca ceva mai serios. un program care sa jailbreakuiasca toate iphone-urile la un simplu click de exemplu.

 • alinmeko

  deci imi da error 1604 pt ca nu e jailbroken?cu pwnage tool as putea sa il fac?

 • csi

  am incercat si eu tutorialul, totul a mers pana am conectat 3 gs-ul la i-tunes. i-am dat recovery cu ipsw -ul creat, imi afiseaza prepair for restore, sta asa cam 5 min dupa care imi da eroarea 1604. apoi telefonul pot sa il scot din recovery cu blackra. am i-tunes 9.2.0.61.am incercat de 4 ori si acelasi rezultat. ce am gresit?

 • sweetboyady

  deci nu sunt singurul catuia i-a dat eroare 1604!?de ce da eroarea asta pana la urna si telefonul ramane in continuare in recovery mode?ce e de facut fratzilor?

 • Dominic

  scurta intrebare

  Daca am baseband 5.13 cu ce pot sa fac unlock la telefon?Multumesc mult

 • Nelu

  Pentru cei care au 3G si vor sa treaca la 4.0 sa nu activati cele 3 functii (multitasking,wallpaper in lockscreen si springboard si procentualul la baterie, procentul il puteti activa din sbsettings) care nu sunt standart on ca o sa dati cu telefonul de pamant, se misca foarte prost, eu cel putin era sa-l sparg, instalati doar cydia si o sa se miste bine iar daca faceti update si la baseband nu mai puteti trece la 3.1.2 sau 3.1.3 ca am incercat eu si nu vrea cu nici o versiune de iTunes la sfarsit de restore blochiaza servarul de la Apple procesul.

  si cam 90% din softurile din cydia nu sunt inca compatibile….

  deci eu va spun ca noaptea trecuta am avut treaba si sincer imi pare rau ca am trecut la 4.0…..

 • Dominic

  scurta intrebare

  Daca am baseband 5.13 cum pot face unlock?Multumesc

 • Dominic

  scurta intrebare

  daca am baseband 5.13 cu pot face unlock?Multuesc mult

 • Poison
 • Dominic

  Scuze ca a aparut de mai multe ori scris aici intrebarea dar la mine nu se vedea:(

  @Poison

  AM citit despre ultrasnow 0.93 dar am inteles ca nu pot sa il folosesc decat din telefon.Ideea este urmatoare,telefonul l-a primit a mea din state si era jailbreak sau cum vreti sa ii spuneti (adica merge in vodafone).Am zis sa ii punem aplicatii vazand foarte multe pe net,am fauct upgrade la OS de la 3.12 la 3.13 fara sa stiu ca il blocheaza practic,am vrb cu un tip la telefon care oferea tot felul de servici legate de iphone si mi-a zis ca nu am ce sa fac decat sa astept os4.0.Cum a aparut os.40 l-am instalat si imi spune ca nu am decat apelul de urgenta in mai multe limbi.Am luat forecast ca sa vad ce baseband am si imi scrie 5.13.04 bootloader 5.09.Eu am PC cu windows XP nu MAC din pacate asa ca va rog daca puteti sa ma ajutati.Mii de multumiri

 • sweetboyady

  ne spune si noua cineva ce e de facut cu eroarea aia din Itunes?1604 ?

 • Vally

  Am 3GS si era decodat cu blackra1n 3.1.2. La fiecare oprire trebuia iar blackra1n.

  Nu am reusit sa scriu nici 3.1.2 nici 3.1.3 sa ii fac decodare curata. Am dat la Cydia sa salveze SHSH dar zicea pending. Nu am mai avut rabdare si am scris 4.0. Acum e OK. Am sim l-am activat dar trebuie jailbreak sa pot face unlock cu Ultrasn0w.

  CUM sa ii fac jailbreak ca deja am pierdut o zi incercand ?

  Sunt sanse sa se fi salvat SHSH sa ii pot face donwgrade la 3.1.2 cu "74.208.10.249 gs.apple.com " in hosts?

  Alte idei ?

 • Florin

  Am facut cu snowbreeze jail la 3.1.3 si atunci am activat partitia aia de 700mb. De atunci am mai putin spatiu disponibil (~6.7gb). Cum pot sa sterg partitia aia?

 • ovydyu

  Acest custom firmware face update de baseband?

  Daca am cartela de la operatorul retelei in care este blocat telefonul (orange franta)il pot activa sa mearga pe voda romania?

 • sweetboyady

  Zaone,ne raspunzi si noua celor care avem pb cu erorile date de Itunes in urma jailbreak cu sn0wbreze 1.6.1?Nu de alta dar stam cu telefoanele in recovery mode si ne uitam la ele ca si atunci cand nu exista unlock?!??????

 • @gxg2009 : redsn0w face jailbreak, nu face nici un baseband update, ai citit prostii acolo.

  @Dominic : Da.

  @Vally : Nu ai cum momentan, asteapta sa iasa ceva.

  @Florin : Aia e partitia de sistem, nu o poti sterge.

  @ovydyu : Am scris si in articol ca nu face.

  @sweetboyady : Auzi da daca tot ai 3G de ce nu faci tu update la iOS 4.0 simplu din iTunes si jailbreak cu redsnow 0.9.5 ?

 • ovydyu

  Revin,dupa jailbreak il pot activa ca sa mearga in orice retea?,mentionez ca am un sim al operatorului de unde a fost luat telefonul.

 • FiatLux

  @zaone: daca faci update la iso 4 pe un 3g, poti face downgrade la 3.1.3 fara JB?

 • Marian

  Salut Zaone. Cei care avem un iphone 3gs cu bootrom vechi si am facut jailbreak cu Spirit pe cand crezi ca va apare ceva jailbreak sa ne putem pune si noi iOS 4.o sau si pentru cei cu bootrom nou?

 • sweetboyady

  nu faceti JB cu sn0wbreze 1.6.1 pentru ca va sta in recovery mode si la restore va da eroare 1604!am reusit pana la urma cu redsn0w 0.9.5 beta 5-3!

 • Dominic

  @zaone

  Scuze ca tot insist dar sunt putin suparat pe faza ca nu pot folosi iphone-ul.Am scris mai sus cam tot ce am facut la el.Ma poti ajuta te rog frumos.Spune-mi daca sti ce as putea face.Multumesc mult de tot

 • claudiu

  am auzit k merge si cu 4.0 final… a incerkt cinva q 4.0 final? sau ramanem la redsn0w? si ink ceva… am obtiunea de internet activata pe cosmote wnw… de knd am faqt update la 4.0 imi da o eroare… ceva de genu pdp… pe 3.1.2 imi mergea… am facut profil cu setarile de cosmote cu iphone configuration utility

 • Florin

  Dominic foloseste redsn0w de aici http://www.zaone.ro/2010/06/23/redsn0w-0-9-5-beta

 • ovydyu

  Gata,am reusit si jail si unlock

 • Radu Rusu

  am facut update cu custom firmware facut cu sn0wbreeze 1.6.1. merge perfect.

 • andubeje

  Deci eu il aveam jailbroken pe 3.1.2
  Nu trebuia sa il bag in DFU mode?! asta e?
  Acum am dat restore la 4.0 normal din itunes. Cu ce ii pot face jailbroken? pt ca acum nu e si deci nu pot folosi ce scrie aici.
  P.S. iti multumim ca ai rabdare cu noi!

 • andubeje

  Am un 3g (initial 3.1.3 codat orange) acum e deblocat cu Blackrain pe 3.1.2 (Frimware 05.13.04).

  Nu mai vreau 3.1.2 deaoarece face figuri la GPS (din ce am citit .. din cauza la Blackrain).

  Intrebare:

  Pot folosi acest tutorial pt a trece la 4.0? Am Bootloader 6.4

  Pt instalare ultrasn0w imi trebuie WiFi? sau ma pot conecta in cydia cu cartela orange?

 • alinmeko

  mc132 tethered NO pot sa ii fac jailbreak?ca imi da error 1604 in itunes!

 • Dominic

  @Florin

  Sa te ajute dumnezeu in tot ce iti propui sa faci :D:D.Pentru prima oara am meniu dar spune-mi te rog cum pot face sa imi intre in reteaua vodafone?Trebuia sa rulez programul repsectiv cu cartela de vodafone in el?Multuesc mult mult de tot

 • @FiatLux : Da.

  @Marian : Nu stiu.

  @claudiu : Daca vorbesti clar poate te-as putea ajuta.

  @andubeje: Daca e bootrom vechi poti trece la 4.0 jb cu tutorialul asta.

  @alinmeko : TI-AM EXPLICAT DEJA CA TELEFONUL TREBUIE SA FIE JAILBROKEN CAND DAI RESTORE, NU IN DFU/RECOVERY/CE MAI VREI TU MODE!!!!!

 • alinmeko

  scuze ca te-am innebunit!deci e bibelou telefonul meu?nu pot sa ii fac nimic?

 • FiatLux

  @zaone: Poti sa-mi spui pasii cum faci downgrade la 3.1.3 fara JB ?

 • @FiatLux : Downloadezi 3.1.3, tii apasat shift in timp ce dai click pe restore, alegi fw 3.1.3 si gata.

 • sweetboyady

  Am facut pana la urma upgrade la 4.0 cu redsn0w 095 beta,insa am observat ca 4.0se misca mult mai greu!Fii amabil,cum pot face downgrade inapoi la 313?de mentionat ca mi s-a modificat si baseband-ul odata cu trecerea la 4.0!Mulrumesc frumos!

 • andubeje

  Am facut tot ce scrie in tutorialul acesta! Am dat restore cu Shift! si mi a instalat 4.0 dar nu gasesc Cydia in meniu…. ce s-a intamplat? ce trebuie sa fac?!

 • andubeje

  am luat "iPhone1,2_4.0_8A293_Restore", l-am facut cu sn0wbreeze 1.6.1. si apoi am luat acest fisier cu shift+restore in itunes.

  P.S. sn0wbreeze 1.6.1 modifica fisierul sau salveaza altul in alta parte? pt ca eu am facut restore cu acelasi fisier care l-am salvat initial (dupa ce l-am modificat cu sn0wbreeze 1.6.1)

 • andubeje

  Daaaa sunt dus! m-am grabit ca fata mare… il creeaza pe desktop ๐Ÿ˜€

 • alinmeko

  jur ca de azi dimineata incerc sa fac telefonul asta.mai am putin si il sparg!poate cineva sa ma lamureasca?se poate face????????in forecast imi scrie ca e mc132 jailbreak if shsh saved tethered no.ma poate lamuri cineva?nu pot sa ii fac restore daca nu il pun in dfu sau recovery pt caa nu e activat

 • andubeje

  Problema! Am dar shift restore la fisierul creat si mi-a dat eroarea 1600!

  Zaone! ce pot face?!

 • andubeje

  Mentionez ca am "iboot-596.24"

  Nu stiu daca e nou sau vechi. e bun pt tutorialul acesta?!

 • alinmeko

  de unde stii ce iboot ai?ca eu nu stiu de care e al meu

 • andubeje

  Put into DFU mode.

  On your computer… Start > Control Panel > System > Hardware > Device Manager

  Find "Universal Serial Bus (USB) Controller", subitem Apple Mobile Device USB Driver.

  Right click, choose Properties, go to Details, select

  Device Instance Path from the dropdown box. The end of this info string will tell you the bootrom version, e.g. iBoot-359.x

 • andubeje

  Zaone! mai are rost sa incerc cu asta? ce altceva pot face? macar un jailbreak pe 3.1.3 si decodat. cu ce ? merci

 • nemesisx

  si daca am 3.0, pot ?

 • @nemesisx: Daca ai 3.0 jb poti face.

  @andubeje si alinmeko : Voi nu intelegti un lucru elementar, il voi spune pentru ultima oara dupa care va voi ignora complet : NU puteti face restore la un custom ipsw facut cu sn0wbreeze daca telefonul vostru nu e jailbroken! Daca e in Recovery Mode/Emergency Mode/DFU Mode NU puteti face restore. In cazul asta nu conteaza ce bootrom aveti, trebuie sa fie intrat in sistem si jailbroken!

 • LTabara

  De unde pot lua firmware 3.1.3?

 • andubeje

  Am reusit sa ii fac jailbreak pe 4.0… Yupiiii

 • pleecool

  Salut Z! Azi am incercat si eu sa fac update la 4.0. Nu mi-a reusit. Mentionez ca am Iphone 3Gs cu Fw 3.1.2 (old bootrom) jailbreak cu blackra1n. Imi da o eroare 1600. Am citit tutorialul dar nu stiu ce sa mai fac.

  PS: te rog mult sa imi dai o explicatie.

 • Dominic

  Zaone te rog daca poti sa ma ajuti si pe mine.Am reusit sa fac jailbreak pe iphone 3g baseband 5.13 dar nu imi vede reteaua vodafone.Ce trebuie sa fac.te rog ajuta-ma daca sti

 • andubeje

  Dominic! Trebuie sa instalezi ultrasn0w din Cydia!

 • Dominic

  @andubeje

  asta am inteles si eu dar cum pot face din moment ce nu am retea :(?

 • andubeje

  Eu am avut de la orange… era codat pe orange! Vezi ca exista un tutorial pe aici cum sa instalezi fara internet.
  http://www.zaone.ro/2009/10/25/cum-sa-instalezi-u

 • andubeje

  Eu gata… am reusit sa ii fac jailbreak si unlock pe 4.0

  Z, iti multumesc pentru ajutor! Ai o bere de la mine! ๐Ÿ˜€

 • Dominic

  Am facut ce scria acolo cu mobilesubstrate.deb dar nu imi gaseste in index of cydia/debs ultrasnow ๐Ÿ™

 • nemesisx

  Aceeasi problema ca si pleecool, am iphone 3.0 jailbreakuit si tot eroarea respectiva o primesc[1600]. Va rog, asteptam un raspuns.

 • andubeje

  Nu stiu … nu am facut chestia aia. Poate te ajuta Zaone.

 • Dominic

  @andubeje

  Am facut ce scria acolo cu mobilesubstrate.deb dar nu imi gaseste in index of cydia/debs ultrasnow ๐Ÿ™

 • Vlad

  Am un 3gs cu 3.1.3 jailbreaked cu spirit (luat de la orange ro). Exista vreo solutie deocamdata ca sa trec la ios4 si sa ii fac jailbreak? Pot sa ii dau direct din itunes update la ios4? Stiu ca pierd jailbreakul insa sunt curios daca e safe. Imi face update peste 3.1.3 cu jailbreak sau nu? ( nu as vrea sa mi se buseasca telefonu)

 • Buldo

  Am reusit jailbreack si unlock pe 3GS dar nu merge youtube,ce tre sa fac?

 • nic

  am incercat sa ii pun si eu versiunea 4 prin acest program sn0wbreeze… imi da aceeasi eroare 1600, a doua oara 1062, nu stiu unde gresesc… zaone si andubeje daca stiti ce trebuie sa fac va rog sa imi scrieti… am 3.1.2 facut cu blackra01n sau cum ii spune…. acum cateva luni de zile… pe ym sunt cu nickname usa_nic

 • nic

  hmmm nimeni nu raspunde?

 • Mostwnted

  Am facut jailbreak si unlock pe 4.0, dar am probleme cu youtubeul…nu vrae sa se conecteze. Primesc mesajul : "Youtube could not connect". Am un 3GS de 32 cu iOS 4.0 jailbreak si unlocked cu sn0wbreaze si unltrasn0w old boot. Cica exista pushfix care sa rezolve problema asta dar nu imi merg sursele cand le dau add in cydia.

  Aici se vorbeste despre pushfix:

  http://pushfix.info/forum/viewtopic.php?f=5&t

 • shory

  fratilor am incercat sa fac jailbreak la 4.0 su snoow si nu stiu ce sa intamplat dar nu se mai aprinde telu nu mai face nimic.ce naibi sa initamplat?mai pot sa ii fac ceva????

 • @LTabara : De aici : http://www.zaone.ro/downloads/firmware/
  @pleecool : Ai iTunes 9.2 si tot ce trebuie? Ai WiFi Sync instalata cumva?

  @Dominic: Daca nu iti vede ultrasn0w in Cydia atunci instaleaza-l iar.

  @Vlad: Exista posibilitatea sa nu mai poti face jailbreak daca ii faci update direct din iTunes. Stai linistit pana apar solutii adecvate de jailbreak.

  @Buldo: Cauta in Cydia pushfix.

  @shory : Adica dupa restart nu ami porneste sau cum?

  @Mostwnted: Azi dimineata am adaugat sursa lor in Cydia si a mers.

 • Mostwnted

  Da dar merge sa instalezi pentru ca scrie acolo:

  -"ATTENTION: This package is for customers of pushfix.info ONLY."

  ……"This package will fail to install if you have not already purchased certificates" ……..

  ……."Unfortunately, this solution cannot be free at this time".

  Costa bani sau care e faza? Daca dau sa instaleze da o eroare.

 • Mostwnted

  Dupa ce da eroarea la instalare, scrie in fundalul erorii (in terminal):

  "Please open a ticket at http://pushfix.info/ticket if you have PURCHASED and this problem persists.

  I check all tickets against purchaser database."

  Vreau sa mentionez ca este PushFix 2.0 pentru iOS 4.0

 • @Mostwnted : Cu versiunea noua de pushfix nu stiu cum sta treaba, cea veche mergea pentru toata lumea.

 • andubeje

  aia veche e f buna si merge!

 • shory

  am reusit pana la urma sa il pornesc si sa il bag in dfu mode ca sa reinstalez softu .dupa ce am facut asta si am incercat sa ii fac jailbreak cu redsn0w dupa tutorialu de pe sait iar nu mai porneste:(

 • shory

  am uitat dupa ce am reusit sa reinstalez softu nu se mai activeaza :))

  in coltu din st sus unde ar trebui sa fie reteaua imi zice no service (telu e loat de la orange si il folosesc in orange)

 • @shory: Ce device ai si ce firmware?

 • vz

  thanks, asa ma gandeam si eu. ma mananca undeva sa-mi pun si eu iOS4 dar nu pot sa pierd tot ce am cumparat din cydia

 • vz: Aplicatiile odata cumparate pot fi downloadate din nou ori de cate ori vrei.

 • vz

  da stiu, dar mi-ai raspuns aici

  Vlad: Exista posibilitatea sa nu mai poti face jailbreak daca ii faci update direct din iTunes. Stai linistit pana apar solutii adecvate de jailbreak.

  si atunci am zis ca mi-as pune iOS4 sa vad si eu cum e dar daca nu voi mai avea cydia (pana nu apare o solutie de jb), atunci sunt obligat sa stau fara apps, ceea ce nu imi convine.

 • Mostwnted

  Pai si ce source trebuie sa bag si ce pushfix treb sa downloadez?

 • @Mostwnted: Incearca cu cydia.xsellize.com

 • Marian

  Salut Zaone, te rog spune-mi si mie, am un 3GS cu bootrom vechi, de ce daca am facut jailbreak cu spirit ai scris ca nu mai pot face jailbreak cu metodele care se pot la ora actuala, ca din cate vad deocamdata nu se lanseaza nimic nou? Astept raspuns. Mersi.

 • Nu stiu, doar Dev Team iti poate spune de ce. Ei nu au explicat de ce nu se poate face, au spus doar ca nu merge si atat.

 • ovydyu

  Dupa jailbreak si unlock ,la 3GS-ul meu nu mai am optiunea de a seta internetul respectiv nu imi mai apar campurile cu APN,password,am facut de 3 ori restore si acelasi lucru…

 • Marian

  Dar de ex daca fac restore la 3.1.2 si fac jailbreac cu blackrain, oare tot nu va merge?

 • @ovydyu: Asta e din iOS 4.0 din pacate.

  @Marian: Ba da va merge, dar trebuie sa ai SHSH pentru asta.

 • ovydyu

  Si nu exista nici o solutie?,mentionez ca detin si cartela operatorului de unde a fost luat telefonul

 • Marian

  Pai le am salvate in Cydia, imi scrie ca le am pentru 3.1, 3.1.2 si 3.1.3 , ma ajuta cu ceva, va merge?

 • Marian

  Nu cred ca mai pun iOS 4.0 am vazut acum o demonstratie pe un 3G si are probleme softul, se intampla si pe 3G acelasi lucru cu semnalul ce a fost raportat si pe un iphone 4, pierde semnalul daca il ti in mana, se pare ca e ceva din soft.

 • Marian
 • @ovydyu: Vezi daca merge tutorialul asta : http://www.zaone.ro/2009/10/25/cum-sa-activezi-op… . Daca nu merge atunci nu stiu altceva.
  @Marian: Exista un thread dedicat aici : http://www.zaone.ro/2010/06/25/si-iphone-3g3gs-au

 • Marian

  Scuze, nu am stiut.

 • Nu`i nimic.

 • Viteza

  Am citit si articolul si toate paginile de commenturi si sincer sa fiu mai tare m-am aiurit. Sa vedem daca si eu, ca si multi altii probabil am inteles cum trebuie:

  Am 3GS cu 3.0.1 si 04.26.08 si vreau sa imi fac update la 4.0:

  1. Fac update la 4.0 cu custom fw cu sn0wbreeze 1.6.1 (cel de sus) si o sa am un telefon jailbreaked la sfarsit

  2. Daca nu e factory unlocked, trebuie facut si unlock, ori din cydia ori asa: http://www.zaone.ro/2009/10/25/cum-sa-instalezi-u

  Am inteles corect?

  Daca da, ce probleme pot intampina pe parcurs? Se merita update-ul?

 • Viteza

  Zaone? no one?

 • nic

  zaone te rog ajuta-ma un pic… am ramas practic fara iphone 3gs ca nu stiu ce sa ii fac, am gresit ceva banal… si anume am incercat sa fac custom firmware cu sn0breeze…. totul a mers bine, dar am apasat gresit la sfarsit cand am selectat firmware, l-am luat pe cel original de la apple… si nu pe ala facut de mine… in final m-am ales cu upgrade la 4 dar ar merge doar activat pe itunes… merge cumva sa ii fac restore la un alt firmware? ce e de facut? (am incercat dar imi da erori din itunes) ; am salvate shsh-urile de mai demult…

  astept raspuns! merci anticipat!

 • @Viteza: Ai inteles bine doar ca 3.0.1 al tau trebuie sa fie jailbroken, merita update-ul deoarece 3GS-ul se descurca bine cu iOS 4.0.

  @nic: Ce telefon ai?

 • Viteza

  @zaone: are si jb si unlock. o sa ma apuc de treaba. sper sa fie bine si sa nu stric ceva ca nu am telefon de back-up prin preajma.

 • Viteza

  @zaone: dupa ce instalez iOS 4 se vor pastra toate aplicatiile instalate anterior sau se sterg automat ca la un re-install de Win?

 • @Viteza: Se sterge tot.

 • andubeje

  Ovydyu! Fa ce scrie aici si o sa reusesti… http://www.youtube.com/watch?v=YwAKajx3Ioo
  Daca ai probleme… add messenger id: andubeje

 • nic

  zaone am 3gs saptamana 23 cu firmware 05.13.04 si versiunea 4.0 instalata fresh (direct restore+shift de la versiunea apple de pe site – si trebuia sa iau versiunea proaspat creata cu sn0wbreeze). Te rog mult daca exista solutie spune-mi; daca vrei poti intra pe usa_nic pe ym sau pe skype sa vb text sau voice…

 • razvany20

  Hmm…Deci…Iphone 3gs (bootrom vechi), Firmware 3.1.2 jailbreak'uit cu blackra1n, modem 05.11.xx, unlock cu blacksn0w , shsh salvat in cydia DOAR pt 3.1.3 (la 3.1.3 nu ma mai pot intoarce pt ca nu am cartela de activare, iar pt 3.1.2 nu am shsh salvat) si itunes 9.2, (nu am nici un wifi sync instalat pe pc).

  Acuma daca esti dragutz imi zici si mie cu ce am gresit de nu mi-a iesit sa bag pe telefon custom'ul 4.0 facut cu sn0wbreze 1.6.1???… (la mijlocu procesului m'am ales cu o eroare 14 de toata frumusetea) si acuma telefonu imi sta in recovery mode, iar tu ziceai pe undeva ca daca telefonul intra in recovery mode pa jailbreak.

 • razvany20

  Ce ciudat…am reusit sa ies din recovery mode (am zis sa incerc la misto ca oricum nu mai am ce pierde), aveam un custom firmware 3.1.2 gata cu jailbreak pe el si a mers sa'l instalez pe telefon :))…dar totusi nu aveam salvat shsh 3.1.2, ma mira faptu ca a mers….acuma ma mananca iar in fund sa incerc sa bag acel 4.0 facut cu sn0wbreeze.

 • razvany20

  Am incercat sa bag iar dar tot degeaba…in timpu instalari pe la jumatate imi da acea eroare 14…lasa te rog un raspuns daca ai idee despre ce este vorba.

  Multumesc.

 • @nic: Daca ai 4.0 nu poti trece la nici un custom, am scris cred ca de 10 ori chestia asta in topicul asta, voi nu cititi comentariile?

  @razvany20: Eu primeam eroare 14 parca atunci cand incercam sa fac restore la 4.0 GM din Windows cu iTunes 9.1, in cazul tau chiar habar nu am de la ce e eroarea aia. Poti incerca sa faci restore de pe alt PC, am impresia ca undeva la mijlocul restore-ului iti blocheaza instalarea. Eventual poti face si un alt custom cu sn0wbreeze.

 • Viteza

  @zaone: gata! Am reusit, iar acum postez de pe 3gs cu 4.0 jb si unlocked, ms multiple de rabdare si de sfaturi Zaone

  @all: urmati tutorialul cu atentie, cititi commenturile si totul va fi OK

 • zaone,

  Multumesc din tot sufletul.

  Cititi tot si eu primeam eroarea (2) si dupa aceea 1604

  Iphone-ul NU trebuie sa fie nici in recovery mode nici in DFU.

  Eu unul am bifat optiunea Activate The iPhone si nu am pus nici o cartela SIM in acesta pe tot procesul.

  Cu stima.

 • vivi97

  zaone te rog ajuta-ma un pic… am gasit asta http://www.redmondpie.com/how-to-check-iphone-3gs
  e corect ce se scrie acolo?

  multumesc!

 • Am o singura problema dupa acest update. Destul de enervata. Detin doua cartele una de Cosmote si una de Orange. Daca o pun cea de Orange la Operator in coltul din stanga sus imi apare RO Cosmote 3G. E foarte ciudat. zaone daca ma poti ajuta cu un sfat. Te rog mult.

 • Dan

  @vivi97: Este corect ce scrie acolo. Chiar nu ai timp 5 minute sa verifici tu insuti ?

 • adrian

  zaone ajung pana la apasati tasta shift cred ca e tasta de pe ecran ?si dau restore si de unde selectez snowbreeze din calculator sau telefon am incercat din calculator dar el tot din itunes var originala il ia . sunt cam confuz poate ma ajutiimi este neclar ultima etapa pana acolo merge uns

 • @vivi97: Ti-a raspuns Dan.

  @Deac Bogdan-Alexandru: Interesant, e prima oara cand aud de o problema de genul asta. Poti incerca un reset network settings din Settings>General>Reset.

  @adrian: Ai Mac sau PC?

 • adrian

  eu acum am jaibrak cu redsnow si varianta 4.0 iphone 3 g

 • @adrian: Trebuie sa treci la 3.1.2 si sa faci restore de acolo la 4.0 sn0wbreeze insa nu inteleg de ce vrei asta.. jb-ul cu redsn0w e foarte bun.

 • adrian

  aha am inteles. il las asa pana apare noul iphone 4 . multumesc pt interventie o zi buna

 • vivi97

  Zaone multumesc de raspuns

  @Dan la ce te referi?

  Zaone am pus intrebarea pentru ca aveam nevoie de confirmarea unui cunoscator.

  Oricine poate sa zica ce vrea pe net, dar nu e obligatoriu sa fie si corect ce zice.

  Aveam dilema asta… bootrom vechi… bootrom nou, nu stiam pana la ce valoare tine bootrom vechi si de unde incepe cel nou. F0recast nu zice daca e nou sau vechi. Am dat un Search in google si am gasit explicatia respectiva. In site-ul ala nu am incredere ca in site-ul asta. Nu stiu cat sunt de corecte informatiile de acolo.

 • @vivi97: Sunt bune, oricum F0recast ar fi trebuit sa te lamureasca in mare cu privire la ce bootrom ai, daca spune Tethered : NO atunci e vechi, daca scrie YES atunci e nou.

 • ody

  Facui totul ca la carte numai ca din greseala am pus originalul 4.0 si nu cel modificat cu sn0wbreeze 1.6.1. Vin de la un 3.1.2 cu BlackRa1n pt. jailbreak. Cand vreau sa pun acum ios 4.0 modificat imi da eroare 16xx (1600, 1604). Am incercat sa fac update de pe 3 calculatoare (inclusiv un Mac) si acelasi lucru… ๐Ÿ™ Mai am vreo sansa sa rezolv treaba sau e musai sa astept un jailbreak ?

 • @ody: Pentru a putea folosi sn0wbreeze trebuie sa fiti pe un firmware jailbroken! Nu conteaza ce firmware e atat timp cat e jailbroken si NU ati facut jailbreak cu Spirit!

 • ody

  Eram pe un firmware jailbroken: 3.1.2 facut cu blackra!n.

 • gallaxya

  exista probleme cu iBooks dupa jailbreak cu sn0wbreeze?

 • @ody: Erai dar ai facut update la 4.0 si acum nu mai poti face restore la custom.

  @gallaxya: Mie imi functioneaza fara probleme aplicatia.

 • gallaxya

  okay … ai incercat sa download-ezi o carte sa vezi daca merge …la mine, am facut jailbreak cu pwnage 4.0 si acolo e o problema … si vroiam sa stiu daca lucrez sub windows cu snow mai intampin acea problema…

 • @gallaxya: Au scos PwnageTool 4.0.1 care rezolva problemele cu iBooks.

  Am downloadat acum o carte si totul merge ok insa are lag la schimbatul paginilor.

 • sorins

  zaone am facut o prostie. am un iphone 3gs boot nou 3.1.2 bb 5.11.07 . nu am stiut ca are jail cu redsnow pt ca nu aparea cydia si am faqt jailbreak cu spirit peste redsnow. telefonul numai porneste. ce pot face in situatia asta ? multumesc . ajutooor .

 • @sorins: Restore tot la 3.1.2 daca ai SHSH, ai tutorial de downgrade in sectiunea tutoriale.

 • alex™

  zaone ce crezi despre asta "http ? fake sau real?

 • Fake.

 • sorins

  pot salva shsh daca telefonul era jailbreake cu redsn0w dar nush daca avea salvat in cydia shsh ? 3.1.2 3gs boot nou. daca da ce tutorial sa urmez. multumesc

 • vivi97

  @ody:daca nu mai poti folosi telefonul fa Downgrade la 3.1.2, jailbreak cu BlackRa1n si din cydia Unlock cu Ultrasn0w 0.93

 • @sorins: Gasesti in sectiunea tutoriale tutorial de downgrade.

 • andubeje

  @ody: Daca ai 3g si ai acum 4.0 original… poti face jailbreak la 4.0 cu redsnow si unlock cu ultrasnow (e f simplu). Eu asa am reusit sa fac dar vreau sa trec inapoi pe 3.1.2 sau 3.1.3 pt ca 4.0 merge f prost pe 3G.

 • vivi97

  zaone daca telefonul are modem firmware 05.13.04, bootrom vechi, os 3.1.2 jailbreak si unlock, mai poate face ce scrie in tutorial?

 • sorins

  zaone. stii cumva daca o sa apara redsn0w pentru iphone 3gs boot nou si daca da in ce perioada ? multumesc

 • Viteza

  Dupa cum am scris mai sus am pus iOS 4 exact ca in tutorial, si acum nu imi mai merge aplicati youtube. A mai intalnit cineva problema asta?

  O alta problema intalnita a fost incompatibilitatea dintre 4 si sbsettings, dar asta a fost deja mentionata de zaone intr-un articol.

 • Bobo

  sal zaone daca inainte am avut pe tel 3.1.2 blackrain acum am 3.1.3 spirit si as vrea sa trec la 4.0 as putea sa fac jb? ms

 • Marian

  Zaone spune-mi si mie te rog acolo cand creezi custom firmware ai sa bifezi allea cu background wallpaper si multitasking, mentionez ca am un 3gs, mai trebuie bifate casutele respective sau aleea sunt valabile numai pentru iphone 3g. Astept raspuns. Mersi.

 • @Viteza: Cauta YouTube fix in Cydia.

  @Bobo: Reciteste articolul.

  @Marian: Doar pentru 3G sunt.

 • Marian

  Ok. Si daca fac update la 4.0 si nu sunt multumit si vreau sa revin la 3.1.3, cum trebuie sa procedez, tin sa mentionez ca am salvate in cydia fisierele SHSH, pur si simplu tin apasat shift si restore si aleg vechiul firmware care l-am avut sau trebuie procedat altfel?

 • Bobo

  si crezi ca o sa mai scoata ceva si pt cei care au fol spirit ?

 • Viteza

  @zaone: in ce repo este youtube fix pt os4? Ca nu l-am gasit

 • cydia.pushfix.info.

 • robert

  salut!am si eu o problema , am dat update din itunes la ios4.0 si acum cand deschid telefonul imi cere cartela originala pe care nu o am telefonul fiind din spania.Pana acum am avut 3.1.2 jailbreak, dar asa am cumparat telefonul.Te rog frumoas daca poti sa ma ajunti cu un sfat.

 • Cauta cartela operatorului pe care e codat.

 • robert

  altfel nu se poate ? ca nu am de unde sa fac rost de o cartela a operatorului si nu merge nici cu cea de orange

 • vivi97

  @robert: inceara Downgrade la 3.1.2, jailbreak cu BlackRa1n si din cydia Unlock cu Ultrasn0w 0.93

 • adi

  salut! am si eu o nedumerire..pentru 3gs cu 3.1.3 05.12.01 jb cu spirit si decodat cu ultrasn0w..pot sa pun os 4 si sa pot sa fac si jb si decodare?sau mai trebuie sa astept? cum se misca 3gs-ul cu os4? merita facut update-ul? ms mult

 • Nu poti.

 • Criss

  Am si eu o intrebare….

  Am un 3GS 3.1.3, 05.12.01 iboot vechi, Jb – Spirit, Dec – Ultrasnow ….. nici in cazul acesta nu se poate trece la IOS 4.0?

  Stima

 • Scrie destul de clar in articol.

 • alinmeko

  3gs-ul meu a ramas blocat in recovery mode.e iOS4 si nu mai reusesc nicicum sa il scot din recovery.am incercat cu recboot dar nu merge.este vreo alta solutie ca de 3 zile tot incerc???si daca o sa reusesc va trebui sa il activez din nou ca nu mai am cartela????

 • RecBoot functioneaza, chiar azi mi-am scos 3GS-ul din Recovery Mode deci probabil tu nu ai instalat libusb corect.

  Daca nu poti sa faci restore la 3.1.2 cu SHSH atunci da, va trebui sa cauti o cartela.

 • alinmeko

  imi poti spune te rog ce libusb trebuie sa instalez?crede-ma ca am incercat de foarte multe ori si ramane blocat la exiting recovery mode.in mod normal ar trebui sa dureze foarte putin,nu?

 • Cauta articolul de pe site cu RecBoot si instaleaza libusb-ul din arhiva pe care o ai in articol. Eu aia am folosit-o si nu am avut probleme.

 • alinmeko

  mersi mult.sper sa reusesc

 • cond0r

  Salut,

  Am un 3gs cu bootrom vechi (testat cu iDetector) si am incercat sa instalez 4.0 custom ipsw generat cu sn0wbreeze, dar imi tot da eroarea 1600 in DFU si 1604 in Recovery Mode.

  Stii cumva o rezolvare la eroarea asta.

 • cond0r

  PS: am incercat sa pun 3.1.3 custom ipsw, ulterior sa instalez 4.0.

 • alinmeko

  am instalat libusb-ul recomandat de tine cel din arhiva.cam cat trebuie sa dureze pana cand scoate telefonul din recovery pt ca eu astept de vreo 15 minute si nu se intampla nimic.mai trebuie sa instalez si altceva?

 • cond0r

  alinmeko daca ai win7 sau vista, inainte sa instalezi libusb da click dreapta pe el, propreties du-te la compatibility si selecteaza windows xp servicepack 2. Dupa instalare ar trebui sa mearga.

  Daca nu merge instaleaza iReb, apasa pe Fix Recovery mode loop, si da click pe tipul tau de iphone.

  Eu asa il scot din recovery mode.

 • alinmeko

  mersi cond0r.sa stii ca nu merge nici asa cum ai zis tu iar in iReb din cate am vazut nu am tipul meu de iphone adica 3GS.chiar nu stiu ce sa mai fac

 • cond0r

  alinmeko daca apesi pe fix Recovery Mode Loop (coltul dreapta jos, din ireb) iti deschide alta fereastra… unde iti arata si 3gs

  100%

 • alinmeko

  cond0r am reusit cu recboot.trebuia sa ii dau run as administrator!mersi mult man!!!!

 • alinmeko

  am alta problema acum.i-am facut update la 4.0 din itunes.mai pot oare sa ii fac jailbreak deoarece cu snowbreeze nu pot.ramane blocat in recovery.nu stiu daca a mai avut vreodeta jailbreak facut telefonul si downgrade nu ma lasa sa fac.vreo idee????

 • @cond0r: Daca citesti acolo sus cu atentie in primele randuri am scris conditiile pentru restore la custom cu sn0wbreeze.

  @alinmeko: La fel si pentru tine.

 • alinmeko

  dar cu redsnow as putea sa il fac?

 • Nu.

 • Jiji

  3gs cu bootrom nou; vers 3.1.2. Pt a scapa de problema cu restartul trebuie update la 3.1.3 (care e jailbroken). Dar nu se poate face pentru ca anterior a fost jailbreakuit cu Blackrain si dupa BR nu se poate face jailbreak ul cu Spirit . Vreo solutie ?

  Are ssh in Cydia

  Merci

 • Nu inteleg..

 • Jiji

  Am un 3gs cu vers de soft 3.1.2. I s-a facut jailbreak cu blackrain. Dar fiind cu bootrom nou (fabricat dupa sap 40 din 2009) la fiecare restart trebuie facut tethered jailbreak. Ca sa scap de problema (daca ramai pe drum fara curent in acumulator ….etc) trebuie facut update la 3.1.3 si jailbreak cu Spirit. Dar la 3gs NU poti face update (shift restore) pt ca se verifica tel pe serverul apple. Pot face jailbreak si pt 3.1.2 cu Spirit dar telefonul nu va mai porni pt ca i s-a facut anterior jailbreak cu blackrain.

  La 4.0 nu-i pot face update ca nu este inca jailbroken pt deviceurile cu bootrom vechi.

  Exista vreo solutie ?

  Merci

 • Sigur nu ai SHSH pentru 3.1.3 in Cydia?

 • Jiji

  Am SSH dar am incercat si alte dati (modificat fisierul host in pc) si tot nu a facut corect trecerea de la o versiune la alta. Si daca nu-mi reuseste trecere …. poate ramane in DFU mode si nu pot face restore decat la ultima vers de soft 4.0 care inca nu e jailbroken pe bootrom nou. Asa ca nu ma risc.

  Merci oricum de raspuns

 • Cu placere.

 • Un Sociopat

  Chiar nu se poate fara Cydia?

  Nu exista un program de jailbreak care sa nu-ti bage pe gat Cydia?

  Cydia instaleaza o groaza de chestii pe care userii normali nu le vor folosi niciodata.Rock este mult mai rapid,are mult mai multe functii si este user-friendly.

 • Poti alege sa nu instalezi Cydia.

 • 1.Salut, am un iphone 3G cu baseband-ul 5.11.07 merge jailbreak-uit si decodat cu ultrasn0w ?

  2.Este versiunea finala a firmware-ului adica este 4.0 final ๐Ÿ˜€ ?

 • cosanzeanu

  Salut, am un iphone 3g de la orange pe care aveam jailbreak la 3.1.3 Am respectat tot ce trebuia pt a face jailbreak la 4.0 , am reusit, doar ca acum nu-mi mai apare nimic in dreptul operatorului la semnal si nu stiu ce pot face

 • @dgcyears: Da si da.

  @cosanzeanu: E cumparat de la Orange sau de la cineva care ti-a spus ca e luat de la Orange?

 • Mersi foarte mult, sefu' ๐Ÿ™‚

 • A si scuze, daca nu deranjez, daca fac backup pe versiunea 3.1.2 si fac restore cu backup-ul ala pe versiunea 4.0 se intampla ceva ?

 • Exista sanse mari sa ai probleme asa ca mai bine nu fa asta.

 • k, ms mult, ms pt tot, ma apuc imeddiat sa-l jailbreakuiesc si sa-l decodez ๐Ÿ™‚

 • alinmeko

  zaone ce zici e adevarata asta-EDITAT ????am si eu un 3gs ios4 si nu a mai fost niciodata jailbreak si as vrea sa il fac dar nu as vrea sa iau tzeapa

 • @alinmeko, scuze daca ma bag eu, dar e teapa, sau cateodata fura chestiile free si le vand…vezi si tu dar nu-ti recomand cel mai bine e sa urmezi tutorialul acesta sau sa mai astepti daca nu-ti merge

 • alinmeko

  mersi

 • zaone, sti cumva cum sa-l decodez iphone-ul fara wi-fi ?

 • cosanzeanu

  e cumparat de mine de la orange

 • am incercat cu ultrasn0w fara wi-fi(metoda care mi-ai trimis-o) si nu merge imi arata o linuta si 4 puncte…

 • Ai instalat si mobilesubstrate?

 • da il instalasem, am bagat cu cyder 2 ultrasn0w si merge totul perfect ๐Ÿ™‚

 • alinmeko

  ma poate ajuta cineva???am cumparat un 3gs iOS4 activat.acum nu stiu daca a mai fost jailbreak-uit vreodata dar cu snowbreeze nu reusesc sa il decodez deoarece imi da error 1604 in itunes.as putea sa ii fac downgrade la un soft precedent si sa il fac in tr-un alt mod?am descarcat umbrella si cand ii dau display shsh imi apare THE FOLLOWING DEVICES/ECIDs CAN BE RESTORED SAFELY:

 • alinmeko

  nu stie nimeni?

 • S-a discutat de atatea ori treaba sta incat m-am plictisit sa tot raspund la pentru fiecare care intra si intreaba.
  Nu poti face restore folosind un custom ipsw facut cu sn0wbreeze de pe un telefon care nu e jailbroken.
  De altfel scrie si in articol treaba asta, dar eu le scriu si tot eu le citesc.

 • alinmeko

  am inteles ce zici.chiar mie mi-ai mai raspuns.dar eu intrebam daca poti afla cumva daca telefonul a mai fost jailbreak=uit?ca poate asta ce l=am luat eu a fost jailbreak si facut update la ios4 accidental.si atunci ma gandeam ca poate merge sa ii fac downgrade la un firmware precedent si poate era o solutie sa il decodez.scuze daca te-am plictisit

 • edishor

  Am urmat pasii din tutorial si am ajuns pana la custom ipsw. Acum cand vreau sa fac restore imi da the iphone could not be restored. an error has occurred (2). nu reusesc sa ma descurc mai departe. am schimbat pc, cablul, port usb .. nimic.

 • Telefon, firmware de la care incercai sa faci restore, jailbroken sau nu, iTunes version?

 • edishor

  Iphone 3gs, am pus pe el acum 9-10 luni 3.0, jailbreak cu blackra1n, itunes 9.2.

  am pornit snowbreeze, am creat custom ipsw si cand vreau sa ii fac restore, imi da the iphone could not be restored. an unknown error has occurred (2).

 • sn0wbreeze l-ai luat de aici de pe site?

 • edishor

  nu. l-am luat de pe site iH8snow. man, am vazut contul tau pe forum computergames. daca iti trimit nr meu de mobil pe pm imi dai un bip sa te sun sa vb un pic?

 • Imi pare rau dar nu, oricum nu stiu de la ce e eroarea aia 2. Ai verificat telefonul sa nu aiba bootrom nou?

 • edishor

  da man. am luat f0recast si imi da ca am bootrom vechi. am verificat apoi si cu usbview si imi da la fel. deci e vechi. oricum nu are cum sa fie nou daca l-am luat anul trecut pe 29 iunie din america. avea 10 zile de cand aparuse. sper sa ma poti ajuta..ca vad ca nu se prea pricepe lumea..

 • edishor

  as mai putea salva acum SHSH? sau e prea tarziu…

 • 0din

  Buna, sunt in aceeasi situatie ca si edishor.

  Am un iPhone 3GS 32Gb 3.1.2 (7D11) Model MC133NF 05.11.07 jailbroken cu Blackra1n.

  Mentionez ca iTunes este la 9.2.

  Ii dau restore, incarca ipsw-ul si apoi sta o vreme si apoi imi da un mesaj de eroare.

  Orice idee profesionala este binevenita.

  Multumesc.

 • 0din

  Sn0wbreeze si .ipsw-ul de 4.0 l-am luat de pe site-ul dvs.

  Iar pasii i-am urmat exact ca in excelentul tutorial de mai sus.

  ….

  No use …

  ๐Ÿ˜

 • edishor

  odin, daca gasesti solutia sa o pui aici sau sa imi trimiti si mie un mail la edishor(at)gmail(punct)com.

 • @0din: Ce bootrom are telefonul?

  @edishor: E prea tarziu sa salvezi SHSH. Ai cumva Wi-Fi Sync instalata?

 • 0din

  Incercarile descrise mai sus le-am facut de 2 zile la rand.

  Acum in secunda in care scriu a inceput sa faca restore.

  ………..

  Later edit: mi-am facut iPhone-ul caramida: dupa ce a terminat de facut restart a aparut "APEL DE EMERGENCIA, NOTRUF " etc si itunes imi spune ca sim-ul nu e suportat.

  Imi apare pe ecran cablul catre logo-ul Itunes.

  Concluzia: sn0wbreeze asta nu a facut .ipsw-ul ca lumea pentru ca nu pot ajunge la Cydia sa-i dau unlock cu ultrasn0w.

  Il bag in sertar.

  In seara asta nu mai am nervi de el.

 • 0din

  @ zaone

  Bootroom 05.11.07 (am pus in descriere dar cam inghesuit, recunosc).

  ๐Ÿ˜‰

 • edishor

  verificat bootrom 3 metode:

  1. start/cpanel/system/device manager/universal bus controller/apple ……rezultat bootrom vechi

  2. usbview, DFU mode, config decriptors ———-bootrom vechi

  3. f0recast ——–bootrom vechi

  apoi

  verificat daca e posibila si facila trecerea la 4.0

  1. iclarified – 100% merge 3gs bootrom vechi using sn0wbreeze 1.6.1

  2. how-to-jailbreak-ios-4-0-with-sn0wbreeze-1-6-1-custom-firmware-method.htm pe blogdsa

  3. macrumors zice la fel

  4. zaone zice la fel

  5. readwriteweb la fel – merge fara probleme

  apoi

  itunes 9.2 de pe site apple instalat curat

  apoi

  sn0wbreeze 1.6.1 de pe site iH8sn0w

  de aici am urmat toti pasii aia usori si nu ma mai lasa sa fac restore.

  am creat ipsw in mod simplu si in mod expert, am incercat restore in mod restore si mod dfu cu fiecare ipsw, am schimbat cablurile, am schimbat PC, am schimbat si sisteme de operare de pe care am incercat.

  imi da eroarea aia unknown error has occurred (2). imi vine sa il dau de pereti. ce sa ii mai fac?

 • 0din

  @edishor

  Lasa-l asa sau patesti ca si mine.

  Asta e daca m-a mancat in c*r sa am FW 4.0.

  Acum vb singur.

  Tu macar ai telefon functional.

  (nici nu vreau sa ma gandesc ce fac maine fara numerele din el)

 • edishor

  de unde functional nene? incepe sa faca restore, imi da prepare for restore, mai sta , apare marul si bara aia alba sub el care arata cat se incarca si cand sa inceapa, bufff…imi da eroarea aia unknown error 2. si iar imi apare itunes pe ecran.

 • @0din: Ala e baseband nu bootrom, cauta iDetector pe site si iti spune ce bootrom ai.

  @edishor: L-am intrebat pe iH8sn0w, vedem ce spune, daca raspunde..

 • 0din

  @zaone

  Telefonul are ACUM the new bootroom pentru ca programul ฤƒsta mi l-a facut asa, insa ce a fost acum 20 minute era sigur cel vechi de vreme ce eu le-am adus din USA cu 1 saptamana inainte sa se lanseze in Romania deci e clar inainte de saptamana groazei.

  Oricum o parere/sfat despre ce sa fac ACUM ar fi mai mult decat binevenita?

  E vreo speranta?

 • edishor

  eu l-am pus in dfu si l-am verificat din nou… e tot bootrom vechi la mine..dar …still error 2

 • pleecool

  Salut Z! Am mai postat acum ceva vreme problema la restore IOS 4.0 trecut prin sn0wbreeze. Am gasit si problema si rezolvarea. IDetector.(3GS,3.1.2JB, bootrom nou). Noroc Bun.

 • edishor

  frumos din partea ta pleecool, dar care era problema?

 • @0din: Deci il ai de 1 an adus din SUA si iDetector iti spune ca e bootrom vechi? Bootrom-ul NU il schimba un telefon, bootrom-ul e din fabrica "nou" nu dupa un update cu un program.

  @edishor: Ca avea bootrom nou si nu poate folosi sn0wbreeze.

 • 0din

  @zaone

  Deci sa înลฃeleg cฤƒ era bootroom nou deลŸi am fฤƒcut jailbreak cu Blacksn0w ลŸi nu a strฤƒnutat.

  Sฤƒ presupunem cฤƒ eu am zbârcit-o prin faptul cฤƒ am incercat sa aduc un 3GS cu bootroom nou la iOS 4.0 … ce e de fฤƒcut acum?

  Mulลฃumesc.

 • Tu le confunzi rau de tot. Deci ai avut jailbreak cu blackra1n si nu cerea refacut jailbreak-ul dupa restart?

  Daca ai iOS 4.0 fara SHSH pentru firmware vechi si fara cartela de activare, atunci ii poti gasi un loc calduros intr-un sertar deocamdata.

 • @edishor: Problema e de la sn0wbreeze si maine va fi disponibila o noua versiune care rezolva problema asta. Cauza e incompatibilitatea cu Windows XP.

 • edishor

  @zaone…multumesc pentru timpul pe care mi l-ai acordat..poti posta si pe forum CG cand ai ceva noutati. eu cand pun mana pe noul snow am sa il postez prin alte parti…pe unde am mai intrat si plangea lumea..

 • cond0r

  a aparut 1.6.2 care este compatibil cu spirit

 • cond0r

  Aceasta metode functioneaza 100% daca urmati pasii cu multa rabdare + atentie.

  De precizat, functionaza pe iphone 3gs cu bootrom vechi (iPhone-ul meu este din saptamana 50, dar are refurb la bootrom vechi, verificati cu iDetector) chiar si pe cele cu spirit.

  Intrati pe site-ul lui ih8tsn0w, descarcati Sn0wBreeze 1.6.2, incepeti procesul pentru custom firmware, iar pe cei cu spirit o sa va trimita pe un blog de unde trebuie sa urmati niste pasi.

 • Pingback: sn0wbreze 1.6.2 disponibil - aduce surprize pentru cei cu bootrom vechi | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • Pingback: Tutorial : Cum sa modifici un iPhone jailbroken cu Spirit pentru a face update la iOS 4.0 jailbroken | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • @edishor: Ai aici sb 1.6.2 : http://www.zaone.ro/2010/07/01/sn0wbreze-1-6-2-di

 • ady

  sal

  am un iphone 3gs 3.1.2 ,baseband 05.11.07,bootloader 6.4, model MC131 ,jailbreak-uit cu blackrain (tethered jailbreak) as vrea sa stiu si eu daca se poate sa ii fac untethered jailbreak si daca se poate as vrea sa stiu pasii care trebuiesc urmati

 • Ai shsh pt 3.1.2?

 • ady

  da il am salvat in cydia sau cel putin asa scrie cand deschid cydia

 • Faci restore la 3.1.2 iar si jailbreak cu Spirit. Ai tutorial pentru downgrade in sectiunea tutoriale, pe ala il folosesti.

 • ady

  ok pana aici am inteles ,dupa ce fac jailbreak cu spirit o sa imi mearga in toate retelele? sau am nevoie de cartela originala pe care a fost codat telefonul (tel e din Anglia codat pe orange si mi-a expirat cartela deci nu o mai pot folosi ) eu il folosesc pe o alta retea

 • Daca nu ai cartela sa il activezi nu poti face jailbreak cu Spirit deci nu poti scapa de problema cu restart-ul. Alt soft de jailbreak care sa te scape de ea nu exista deci ar fi bine sa faci rost de o cartela.

 • ady

  aham am inteles ,alta solutie de activare nu exista ?

 • Viorel

  (ady) Se poate activa telefotul daca ti-a expirat cartela (nu are nici-o legatura ca nu mai intra in retea)introduci cartela in telefon si il conectezi la calculator prin iTunes si se va activasi de acolo poti sa faci jailbreak cu Spirit

 • ady

  aham deci daca e expirata cartela se poate activa si asa ?(imi zice "no service") ok fac jailbreak cu spirit si … cum fac sa imi mearga in orice retea?

 • Snowzor

  A mers totul perfect! Daca urmariti pasii cum trebuie o sa aveti un iPhone numai-bun!

 • Snowzor

  mentionez ca dupa ce a jost facut JB, trebuie reinstalat iTunes (sters program, folder, fisiere, QuickTime, Bonjour etc.) apoi reinstalat si pentru a merge in orice retea incercati http://repo666.ultrasn0w.com in cydia

 • Adi

  Salut,

  Am instalat OS4.0, am facut jailbreak fara probleme, am intrat in Cydia, instalat redsnow 0.93 dar nu merge unlockul. Am bootromul 5.11.07. Vreo idee?

 • Adi

  ultrasnow pardon nu redsnow

 • Pingback: Tutorial : Cum sa faci jailbreak unui iPhone 3GS cu bootrom nou pe iOS 4.0 | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • Instaleaza SBSettings si va functiona.

 • Pingback: Tutorial : Cum sa faci jailbreak unui iPhone 3GS cu bootrom nou pe iOS 4.0 folosind sn0wbreeze 1.7 | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • Pingback: sn0wbreeze 1.8 beta 1 face jailbreak la iOS 4.1 beta | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • Ovidiu

  Salut!
  Am si eu o mica intrebare:
  Pot urma pasii din tutorialul de mai sus, pe un Iphone 3GS cu firmware 3.0, sau trebuie sa fie minim 3.1.2 instalat pe el?

 • Merge si de pe 3.0 cred, nu stiu sigur.

 • allso

  am urmat pasii intru totul si a mers direct. prima data nu mi-a deblocat simul (tel este coadat in orange ro), dar am instalat repository-ul din cydia http://repo666.ultrasn0w.com si a mers. nu a trebuit sa reinstalez itunes. merge foarte ok.

 • Cauta 9.2.

 • Ovidiu

  Am facut custom firmware-ul conform indicatiilor de mai sus. Trebuie sa instalez iTunes pentru ca momentam am versiunea 9.0, si vad ca ai specificat ca trebuie sa fac un upgrade la 9.2. Din pacate nu am gasit decat 9.2.1.4. E OK aceasta versiune, sau trebuie sa caut un 9.2.0 ?

 • Ovidiu

  Am instalat 9.2.0, dar imi da eroarea cu 1600 cand fac restore-ul. Nu imi dau seama care e motivul.

 • E jailbroken telefonul?

 • Ovidiu

  Da. Jailbreak cu Purplera1n si unlock PurpleSn0w in iulie 2009.

 • Dar ce versiune de soft ai? E posibil sa nu mearga daca nu ai 3.1.2, o sa-l intreb pe iH8sn0w.

 • Ovidiu

  Gata. Am rezolvat. Aveam pe el versiunea 3.0, dar nu asta era problema. Eroarea 1600 imi aparea cand vroiam sa fac restore la 4.0 din iTunes,si telefonul era in DFU mode. L-am pus in recovery mode, si a mers. L-am si deblocat deja cu ultras0w si de acum incep sa-l butonez.

  Multumesc mult pentru tutorial!!

 • cris

  Salut,va rog sa ma ajutati:),am dat sn0wbreeze 1.7 jos,dar pe win7 cand incerc sa il deschid imi da eroare…hmmm a mai patit cineva?

 • cris

  la mine se da jos direct exe nu zip….dca dau run as administrator eroare atat pe vista cat si pe win 7,ambele 32 bit.Daca schimb extensia ma intreaba cu ce sa deschid(open with)…

 • Daca spui si ce eroare iti da, ar fi ceva.

 • cris

  am reusit …am modificat cu sn0wbreeze 1.7 dar cand vreau sa instalez cu itunes imi spune ca nu e eligibil iar eroarea e ceva de genul 2010-07-24 14:53:41.014 iTunes.exe[4080:7bc]: restore library built Aug 24 2009 11:22:55

  2010-07-24 14:53:41.015 iTunes.exe[4080:7bc]: iTunes: iTunes 9.0.3.15

  2010-07-24 14:53:41.015 iTunes.exe[4080:7bc]: iTunes: Software payload version: 8A293 (option key)

  2010-07-24 14:53:41.053 iTunes.exe[4080:6b0]: iTunes: Specifying UOI boot image

  2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: phoning home to gs.apple.com:80

  2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: ApECID

  2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: ApChipID

  2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: ApBoardID

  2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: ApProductionMode

  2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: ApSecurityDomain

  2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: UniqueBuildID

  2010-07-24 14:53:41.055 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: @Locality

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: RestoreLogo

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: RestoreDeviceTree

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: RestoreKernelCache

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: RestoreRamDisk

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: iBEC

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: iBSS

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: KernelCache

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryLow1

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryLow0

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: LLB

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: iBoot

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: DeviceTree

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryCharging1

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryCharging

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: AppleLogo

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryPlugin

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryFull

  2010-07-24 14:53:41.056 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: BatteryCharging0

  2010-07-24 14:53:41.057 iTunes.exe[4080:6b0]: tss_add_entry: RecoveryMode

  2010-07-24 14:54:30.639 iTunes.exe[4080:6b0]: [tss] error from server=94 (This device isn't eligible for the requested build.)

  2010-07-24 14:54:30.639 iTunes.exe[4080:6b0]: server error (94): This device isn't eligible for the requested build.

  2010-07-24 14:54:30.640 iTunes.exe[4080:6b0]: _AMRAuthInstallCopyPreflightOptions: failed to personalize bundle (3194)

  2010-07-24 14:54:44.517 iTunes.exe[4080:7bc]: iTunes: Restore error 3194

 • cris

  este un iphone 3gs bootrom vechi,versiune 3.1.2 si jailbreak facut cu blacra1n

 • cris

  eu nu vreau sa fac downgrade la 3.1.2 eu am 3.1.2 pe el…vreu sa instalez si sa fac jailbreak la 4.0 pe el….ms mult si sry

 • cris

  imi cer scuze e gresala mea e bootrom nou…imi cer scuze inca odata

 • http://www.zaone.ro/tutoriale/2010/06/24/tutorial
  In sectiunea tutoriale gasesti orice tutorial ai nevoie.

 • schuntz

  zaone te rog sa imi spui si mie urmatorul lucru: am iphone 3gs cu bootrom vechi cu jailbreak 3.1 facut cu blackrain acum mult timp. am in cydia shsh salvate pt 3.1, 3.1.2 si 3.1.3. pot sa bag ios 4.0 sau 4.1 si sa ii fac jailbreak? nu ma intereseaza unlock doar jailbreak. ce anume trebuie sa fac? trebuei mai intai sa bag 3.1.2 si sa ii fac jailbreak abia apoi 4.0 sau pot direct cu 3.1 pe care il am acum? multumesc

 • Asteapta 2-3 zile pana apare solutia de jailbreak si va fi totul mult mai simplu.

 • schuntz

  ok multumesc frumos

 • dumi

  Salut,
  am incercat sa imi duc 3gs-ul de la 3.1.2 la 4.0, am urmat toate instructiunile de mai sus si tot imi da eroare 1604. Acum sta in restore mode. Whats the next step?
  2010-10-10 23:24:05.656 [3484:290]: restore library built Aug 6 2010 at 11:14:46
  2010-10-10 23:24:05.656 [3484:290]: iTunes: iTunes 9.2.0.61
  2010-10-10 23:24:05.656 [3484:290]: iTunes: Software payload version: 8A293 (option key)
  2010-10-10 23:24:05.859 [3484:208]: iTunes: Specifying UOI boot image
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: iTunes: Specifying UOI boot image
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: iBoot build-version = iBoot-636.66
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: iBoot build-style = RELEASE
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: AMDeviceIoControl: GetOverlappedResult failed
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: AMDeviceIoControl: pipe stall
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: USBControlTransfer: error 31, usbd status c0000004
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: command device request for ‘getenv radio-error’ failed: 2008
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: radio-error not set
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: no variant specified; authinstall is disabled
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: unable to open device_map.txt: No such file or directory
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: : production fused device
  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: interface has 1 endpoints, file pipe = 1

  2010-10-10 23:24:05.984 [3484:930]: : operation 4 progress -1
  2010-10-10 23:24:06.078 [3484:930]: bootstrapping restore with iBEC
  2010-10-10 23:24:06.078 [3484:930]: : operation 31 progress -1
  2010-10-10 23:24:07.078 [3484:930]: : Recovery mode succeeded
  2010-10-10 23:29:07.125 [3484:290]: iTunes: Restore error 1604