Concurs : Castiga unul din cele 5 coduri gratuite pentru aplicatia Codul Rutier

Prezentata sub forma unui e-book, aplicatia Codul Rutier vine in intampinarea tuturor posesorilor de iPhone si iPod Touch care doresc sa consulte legislatia rutiera in vigoare, cu toate modificarile aparute ulterior revizuirii din 2007.

Pe langa functionalitatile clasice de citire, aplicatia ofera si posibilitatea cautarii contextuale pentru cele doua documente ce stau la baza Codului Rutier, precum si introducerea de semne de carte acolo unde se considera necesar. Penalizarile aferente incalcarii regulilor de circulatie sunt extrase separat, sub forma tabelara, insotite de numarul de puncte, minimul si maximul amenzii si numarul de zile pentru care se suspenda permisul de conducere.

Aplicatia Codul Rutier este disponibila in AppStore la categoria Books. Cu ocazia acestui concurs, Mobile Touch ofera utilizatorilor de iPhone OS aplicatia Codul Rutier la pretul redus de 1,59 euro (2,99 euro pret integral).

Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa lasati un comentariu cu textul “Particip”. Daca lasati comentarii fara acest text si programul care alege aleator castigatorii  va selecta vreunul din ele atunci NU veti castiga aplicatia. Daca lasati mai mult de 1 comentariu cu codul “Particip” veti fi automat descalificati. Va rog sa treceti o adresa de e-mail valida atunci cand comentati pentru a va putea trimite codurile atunci cand castigati.

Concursul dureaza pana maine 20.07.2010 ora 15:00.

Compania  Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de software pentru platforme mobile dotate cu sistemul de operare iPhone OS. Pana in prezent a realizat aplicatii in nume propriu atat pentru piata din Romania, cat si international. De asemenea, ofera servicii dezvoltare software la cerere, atat pentru clienti din Romania, cat si pentru clienti externi. Mobile Touch a fost infiintata in august 2008, este o companie cu capital integral romanesc si are sediul in Iasi.

UPDATE : Cei 5 castigatori sunt : deveritas, badvaliboy, Cristi, william si pmichaelro. Codurile vor fi trimise in cursul zilei de astazi prin e-mailul lasat la comentariu.