iPhone 3G/iPod Touch 2G vor avea nevoie de SHSH pentru restore la iOS 4

In cursul serii trecute pe blogul Dev Team a aparut un articol prin care echipa vrea sa ii atentioneze pe utilizatorii de iPhone 3G/iPod Touch 2G cu privire la implementarea unei masuri de securitate in noul iOS 4. Se pare ca odata cu lansarea iOS 4.0 Apple a implementat necesitatea folosirii SHSH-urilor si la iPhone 3G/iPod Touch 2G iar utilizatorii care incearca sa faca restore la iOS 4.0 sunt blocati datorita acestei noi masuri de securitate. Cydia salveaza deja SHSH-uri si pentru aceste 2 device-uri la fel ca pentru iPhone 3GS si daca doriti sa le folositi trebuie sa folositi acelasi tutorial de downgrade disponbil deja pentru iPhone 3GS.

Cei de la Dev Team spun ca aceasta restrictie cu folosirea SHSH-urilor poate fi usor depasita folosind redsn0w/PwnageTool insa e mai simplu cu SHSH-urile din Cydia. Puteti face restore la iOS 3.x fara probleme deoarece acolo nu era nevoie de SHSH-uri insa pentru noul iOS 4.x se pare ca aveti nevoie de ele.

2 COMENTARII

  1. salut am o problema am un 3g ios4 am shsh salvate pe pc am incercat sa fac downgrade la 3.1.3 incepe sa booteze si la un moment dat se blocheaza nu mai face nimic am incercat sa pun inapoi 4.0 si imi da eroarea 3194 ma poti ajuta ?te rog.