Prima Pagina Apple Video : MacBook Touch concept

Video : MacBook Touch concept

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_hhUp0dnigU[/youtube]

In ultima vreme Apple s-a concentrat pe produse care beneficiaza din plin de tehnologia touchscreen iar odata cu aparitia unui ecran de 3×3 cm acum cateva saptamani au aparut si primele zvonuri ca acela ar putea fi un touchpad pentru o viitoare versiune de MacBook. Acest concept presupune implementarea unei tastaturi wireless in carcasa MacBook-ului, tastatura care poate fi folosita atat in carcasa cat si detasata de ea. Micul touchpad este prezentat ca un ecran touchscreen ce poate fi de asemenea detasat si folosit in exteriorul carcasei insa prin intermediul sau poate fi vizualizat desktop-ul MacBook-ului si chiar controlat intregul calculator.

Conceptul e interesant insa putin probabil sa fie pus in practica in viitorul apropiat, e Apple inovatoare dar asta depaseste cu mult ceea ce ar putea Apple oferi dintr-odata clientilor sai.

  • Moss™

    ar fi cireasa de pe tort ! :))

  • Eman

    Probabil ca acest concept, odata devenit produs de serie, ar aduce vanzari uriase pt Apple si este posibil ca celelalte MacBook sa ramana….neatinse. Ceea ce este de evitat deocamdata. Ar fi foarte interesant si un iMac Touch! Am dreptate?