Prima Pagina Apple Apple pierde 175 milioane de $ prin oferirea de carcase Bumper gratuite

Apple pierde 175 milioane de $ prin oferirea de carcase Bumper gratuite

Saptamana trecuta Apple a tinut o conferinta in care Steve Jobs a declarat ca toti cei care au cumparat/vor cumpara un iPhone 4 vor primi cate o carcasa Bumper gratuita. Aceasta miscare are menirea de a linisti apele in privinta problemelor cu semnalul deoarece s-a dovedit ca folosirea unei carcase Bumper rezolva problema pierderii semnalului. Steve Jobs a declarat ca Apple va oferi Bumpers gratuite pana pe 30 septembrie cand, probabil, va iesi un nou lot de iPhone 4 fara probleme cu antenele si implicit semnalul.

Aseara Apple a tinut o conferinta pentru a-si prezenta situatia financiara pentru prima jumatate a acestui an, iar un oficial al companiei a declarat ca pe Apple o costa 175 milioane de $ aceast “cadou” oferit utilizatorilor de iPhone 4. Deci in urmatoarea luna si jumatate, aproape, Apple va pierde foarte multi bani in incercarea de a isi multumi clientii. Parerea mea este ca cele 175 milioane de $ reprezinta mult mai putin decat ar fi pierdut Apple daca ar fi continuat cu negarea acestor probleme.

 • 0din

  La ce profit au făcut anul acesta nici nu mai aveam lipsa de bun simţ să mai fac precizarea aceasta ca şi o pierdere.

  Să fim serioşi …

 • Didu

  Mizeria aia are cost de productie infim. Nu mai crede si tu toate tampeniile.

 • AllexChyu

  tocmai si-au anuntat situatia pe ultimul "quarter" … profit net de 3 miliarde si ceva de $ …

 • Vali

  Si in plus, sunt convins ca "pierderea" e calculata cu bumperul la pret de 29$, ca sa nu dezvalue cat costa de fapt producerea lor 🙂 Eu cel putin asa cred 😀

 • ADI

  EU ZIC CCA DIN TOATE CALCULELE POSIBILE ( 29 , 39 ,49 DE EURO) ORI 3 MIL DE IPHONE 4 CATE S-AU VANDUT NU ITI DA SUMA AIA ……….

 • vasiabikeru

  Pai e normal sa nu dea, pentru ca sunt luate in calcul toate terminalele vandute pana in 30 septembrie.

 • Pingback: Apple a inceput sa ramburseze banii clientilor care au achizitionat Bumpers | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()