Vinde Vodafone Romania in mod oficial iPhone 3GS?

Ieri am primit confirmarea ca Vodafone vinde iPhone 3GS clientilor corporate prin intermediul managerilor de cont, totul in afara site-ului sau a magazinelor proprii. Ziarul Financiar a preluat stirea oferind si o pozitie oficiala a celor de la Orange insa mai important decat atat specifica faptul ca Vodafone comercializeaza iPhone 3GS de 16GB clientilor sai. De ce este important modelul pe care il comercializeaza Vodafone? Ei bine pentru ca iPhone 3GS de 16GB a fost scos din productie luna trecuta iar in momentul de fata Apple produce doar modelul de 8GB a iPhone 3GS.

Daca informatiile furnizate de Ziarul Financiar sunt adevarate atunci Vodafone vinde clientilor sau modele vechi de iPhone 3GS, probabil trimise de ceilalti operatori Vodafone care comercializeaza iPhone 3GS in Europa. Terminalele sunt cel mai probabil noi insa conform celor de la Orange Vodafone nu comercializeaza oficial iPhone 3GS in Romania, deci s-ar putea trage concluzia ca respectivele terminale au ramas pe stocul celorlalti operatori Vodafone din Europa si au fost trimise in Romania spre vanzare.

In concluzie, Vodafone NU comercializeaza oficial iPhone 3GS in Romania si probabil nu o va face in viitorul apropiat. Totusi puteti achizitiona cartele micro-SIM compatibile cu iPad/iPhone 4 de la Vodafone.

UPDATE : Iata ce au avut de declarat oficialii Vodafone cu privire la comercializarea iPhone 3GS.

Vodafone Romania ofera o retea performanta si o mare varietate de planuri tarifare pentru utilizatorii de iPhone, carora ne face placere sa le oferim serviciile noastre. Pentru clientii nostri existenti care solicita aceste terminale, recomandam un numar de distribuitori ce pot sa ii ajute in procurarea telefoanelor.