Va lansa vreodata Apple modelul alb al iPhone 4?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aS9sYalF-Po[/youtube]

Modelul alb al iPhone 4 a fost amanat deja de 2 ori si multi se intreaba ce se ascunde in spatele acestore decizii ale celor de la Apple avand in vedere ca foarte multe persoane si-au pus sprantele ca vor putea cumpara acest model inca de la inceputul lunii iulie. Recent a aparut un nou clip video(postat mai sus) in care este prezentat un prototip de iPhone 4 alb perfect functional, fara nici un fel de probleme. Unii au speculat ca aceaste amanari au legatura cu procesul de productie si faptul ca Apple nu reuseste sa gaseasca combinatia corecta de nuante pentru colorarea carcaselor insa se poate vedea si in video ca telefonul arata foarte bine, butonul pare a avea o culoare usor rosiatica din anumite unghiuri dar in rest totul e ok.

E greu de spus daca Apple va lansa vreodata modelul alb al iPhone 4, mai ales ca acum lansarea acestul model a fost amanata pentru sfarsitul anului 2010. Eu sunt de parere ca Apple ar putea amana lansarea acestui model pana la vara cand va iesi un nou model de iPhone si nu va mai intreba nimeni despre iphone 4 alb.

Voi ce parere aveti, vom vedea vreodata iPhone 4 alb disponibil in magazine?

8 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg de ce au mai lansat si un model alb. Oricum, parerea mea este ca cel negru arata mult mai bine, scotand mai mult in evidenta ecranul.

  2. pare a fi o strategie de marketing dupa mine, nu neaparat o problema.. totusi vorbim de apple, de o istorie in spate a vopsirii aparatelor in alb… si totusi.. e vorba de o vopsea !

    nu e sa zici ca e vreo culoare speciala, albul e cel mai folosit la materialele plastice, deci are balta pleste.

    strategia: fai si pe ultimii cumparatori care asteapta alb, sa il cumpere pe cel negru si dupa dam drumu si la cel alb. il vrei pe ala alb, mai cumperi un iphone !

    cel din filmulet cred ca e unul negru, cu carcasa alba, contrafacuta

  3. Eu cred ca doar tu te intrebi,pe altii nu i-am vazut sa se intrebe,cred ca e a nus catea oara cand pui intrebari din astea(hai sa nu le zic penibile) ne la locul lor,ai mai zis acum trei zile ca modelul alb nu se va lansa pana la sfarsitul anului si iti puneai aceeasi intrebare,simteai azi nevoia sa mai pui odata intrebarea asta.Hai sa nu fiu offtopic,eu cred ca o sa scoata modelul alb cand or sa il scoata…tu???

  4. sa rezolvat problemele cu semnalul, odata cu update-ul 4.0.1 dpdv vizual

    terminalele deja construite, nu le intorc de la vanzari ca ar fi o pierdere mare, foarte mare. culoarea tine cont de carcasa si atat, restul constructiei ramane aceasi