zaone.ro social

5

Incepand de astazi ma puteti gasi pe Facebook pe profilul acesta asa ca daca sunteti utilizator de Facebook ma puteti urmari pentru a fi mereu la curent cu tot ce apare nou pe site. Pe conturile mele de pe Facebook si Twitter veti primi informatiile mult mai repede decat prin newsletter asa ca urmariti-le 😉

Pe langa noul cont am facut si o pagina Facebook dedicata acestui site si comunitatii iPhone din Romania, asa ca daca suneti posesor de iPhone si aveti un cont de Facebook va astept pe pagina oficiala zaone.ro si a comunitatii iPhone din Romania.

Daca nu sunteti utilizator de Facebook dar totusi vreti sa fiti la curent cu toate noutatile din comunitatea iPhone atunci puteti urmari contul meu de pe Twitter.

Daca nu aveti nici cont de Facebook/Twitter atunci va puteti inscrie prin acest formular pentru a primi noutatile pe mail.

Le multumesc tuturor celor care ma urmaresc pe Twitter/s-au inscris pentru a primi noutatile prin e-mail si nu in ultimul rand tuturor celor care intra zilnic pe acest site! Fara voi acest site nu ar mai fi existat!