Prima Pagina Apple Apple introduce noi masuri de securitate pentru conturile iTunes

Apple introduce noi masuri de securitate pentru conturile iTunes

Va aduceti probabil aminte de problemele cauzate de 2 hackeri, care au folosit conturile iTunes ale unor persoane pentru a-si cumpara propriile aplicatii din iTunes. Ei bine Apple a implementat o noua masura de securitate prin care utilizatorii sunt anuntati daca contul lor a fost logat de pe un alt calculator decat cel pe care sunt ei logati atunci cand primesc mesajul.

Sa presupunem ca eu am un cont iTunes si il folosesc in mod constant de pe PC-ul personal, ei bine daca acest cont a fost logat pe PC-ul altcuiva atunci eu voi primi mesajul de mai sus cand ma voi loga din nou in cont. Aceasta este o masura prin care Apple ii avertizeaza pe utilizatori in legatura cu login-urile facute pentru respectivul cont, insa Apple le da utilizatorilor posibilitatea de a vedea si ultimele achizitii facute pentru a verifica daca contul lor a fost folosit de o persoana straina pentru a face achizitii neautorizate.

E o masura buna care ar trebui sa ii avertizeze din timp pe utilizatori in legatura cu eventualele fraude.

 • Pingback: Tweets that mention Apple introduce noi masuri de securitate pentru conturile iTunes | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

 • cft

  Interesanta rezolvare. Tot ceva de acest gen este si cu contul de email la google si pot spune ca este super ok. La contul de gmail in schimb ai posibilitatea sa deloghezi toate conexiunile si sa schimbi parola.

 • Onu

  Cu orice chestie noua apple creste tot mai sus..

 • daniel

  am patit-o si eu cu logatul pe alt iphone si nu am mai putut sa imi bag contul de pe card.imi dadea eroare.pana la urma am da fara card sa pot lua ceva free!

 • Alexander

  Your payment method was declined. Please enter another payment method. Acesta este raspunsul care mi-l da dupa ce introduc din nou datele corect, Problema este ca aplicatiile din installous dupa ce le instaleaza nu vrea sa le deschida. Daca a mai intalnit cineva situatia asta va rog spuneti-mi si mie.

 • Ce ai facut mai exact de ai primit eroarea aia?

 • Alexander

  N-am facut nimic in mod special. Mi-am bagat parola de App Store cand de pe telefon cand de pe laptop. Pana acum imi dadea jos aplicatia si ori o sync cu iTunes ori mi-o instala direct in iPhone. Asta pana cand mi-a aparut ecranul de la inceputul acestei pagini. De aici lipseste codul de securitate al cardului. Dupa ce l-am bagat imi spune ce ti-am relatat in postul anterior.

 • Alexander

  Am instalat o aplicatie din Cydia ''Il calcio'' Dupa prima pagina ma duce invariabil in ''wellcome to installrepo.com.Sant in ceata total.

 • Alexander

  Am iPhone 3G jailbreack-uit si decodat. 3.1.3(7E18) 05.12.01 A mers perfect pana acum cateva zile.

 • Alexander

  Am rezolvat. In shimb am observat altceva. Update-urile la aplicatii care majoritatea se refera la compatibilitaiea cu iOS 4 nu mai functioneaza. A trebuit sa le dezinstalez si sa reinstalez variantele anterioare care bineinteles merg. Ciudatenie.Ceea ce ma face sa cred ca nu toate aplicatiile care functioneaza pe iOS 4 merg si pe 3.1.3.Exemple: Cmera + Pro, Air Cam, etc.

 • Dorian

  Cine ma ajuta si pe mine? Am incercat sa imi fac cont pe Appel store am introdus nr de card si nu stiu ce sa pun la security cod.ce Codu lu dracu sa bag acolo?