Prima Pagina Apple Motorola se ia de Apple in ”razboiul antenelor”

Motorola se ia de Apple in \”razboiul antenelor\”

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

Apple si-a “pus in cap” cativa dintre producatorii de smartphones cu afirmatiile si demonstratiile video prin care incearca sa ne convinga de faptul ca nu doar iPhone 4 are probleme cu semnalul, ci si celelalate smartphone-uri de pe piata. Motorola este una dintre companiile care nu a ratat oportunitatea de a ridiculiza situatia in care se afla Apple, iar reclama de mai sus este o dovada a acestor actiuni. Motorola promoveaza Motorola Droid X, pentru care Apple a facut o demonstratie in legatura cu pierderea semnalului, ca fiind un smartphone ce nu are nevoie de o carcasa pentru a functiona corespunzator.

Reclama e subtila, insa pentru cunoscatori e un atac indreptat impotriva celor de la Apple si a intregii probleme privind design-ul terminalului iPhone 4.

At Motorola, we believe a customer shouldn’t have to dress up their phone for it to work properly.  That’s why the DROID X comes with a dual antenna design.  The kind that allows you to hold the phone any way you like to make crystal clear calls without a bulky phone jacket.  For us it’s just one of those things that comes as a given when you’ve been making mobile phones for over 30 years.

emag black friday lista reduceri