Motorola se ia de Apple in \”razboiul antenelor\”

Apple si-a “pus in cap” cativa dintre producatorii de smartphones cu afirmatiile si demonstratiile video prin care incearca sa ne convinga de faptul ca nu doar iPhone 4 are probleme cu semnalul, ci si celelalate smartphone-uri de pe piata. Motorola este una dintre companiile care nu a ratat oportunitatea de a ridiculiza situatia in care se afla Apple, iar reclama de mai sus este o dovada a acestor actiuni. Motorola promoveaza Motorola Droid X, pentru care Apple a facut o demonstratie in legatura cu pierderea semnalului, ca fiind un smartphone ce nu are nevoie de o carcasa pentru a functiona corespunzator.

Reclama e subtila, insa pentru cunoscatori e un atac indreptat impotriva celor de la Apple si a intregii probleme privind design-ul terminalului iPhone 4.

At Motorola, we believe a customer shouldn’t have to dress up their phone for it to work properly.  That’s why the DROID X comes with a dual antenna design.  The kind that allows you to hold the phone any way you like to make crystal clear calls without a bulky phone jacket.  For us it’s just one of those things that comes as a given when you’ve been making mobile phones for over 30 years.