Prima Pagina Apple Carcasele Bumper zgarie antenele telefonului?

Carcasele Bumper zgarie antenele telefonului?

Detinatorul site-ului RazorianFly a postat ieri niste poze in care arata un iPhone 4 ce are benzile laterale zgariate, iar conform spuselor sale acele zgarieturi ar fi provocate de carcasa Bumper care acoperea antenele telefonului. Carcasa Bumper ar fi fost pusa pe telefon inca de pe 24 iunie, cand a si achizitionat telefonul, si intre timp ar fi zgariat marginile telefonului, iar rezultatele le aveti in imagini. Detinatorul site-ului RazorianFly a sunat la Apple pentru a le explica problema, insa reprezentantii companiei au sustinut ca e prima oara cand aud despre o asemenea problema si i-au facut o programare la un Apple Genius dintr-un Apple Store. Programarea sa a fost stabilita pentru luni asa ca intre timp ramanem doar cu pozele.

Parerea mea e ca respectivele zgarieturi nu au fost facute de carcasa Bumper, nici nu vad cum ar fi putut zgaria o carcasa de cauciuc antenele telefonului.

 • Sparxxx

  Nu o fi fost omul atent cand si-a montat bumperul… poate erau ceva pietricele, praf etc prin bumper…

 • bodoo69

  parca ar fi tinut umezeala si a prins mucegai.

 • Lol, mucegai ? E putin cam extrema treaba asta.

 • catanzaro27

  Mie mi se par a fi lovituri mici… O sa-i respinga telefonul la garantie.

 • TheDog

  chiar daca e din cauciuc, in timp, datorita frecarii/loviturilor, pot aparea astfel de semne pe iphone

 • Oakish

  Orice carcasa din material tare zgarie partea de metal !!! Fata si spatele telefonului sunt de nota 10 dar din pacate partea de metal din lateral lasa mult de dorit !!! Se zgarie foarte usor !!

 • bebetm

  Cum sa fie zgariate cu guma ? Incercati voi sa zgariati cu o guma metalul . Puteti? Se cauta " nod in papura " , voi nu vedeti ?

 • cata

  zici ca e dat cu dalta in metalul ala e inposibil eu am ipad si am avut o pietricica in carcasa si sa zgariat dar nu a intrat inauntru cum arata marginea,nici daca ii cadea pe pietre nu ramaneau urmele alea.

 • Cristi

  Personal detin acest bumper original Apple achizitionat de la Orange. Zgarie partea metalica deoarece structura interioara este cauciuc + plastic exact ca la exterior. Deci partea de plastic de pe interior(miezul) sta fix pe partea metalica a telefonului si la frecare, in timp, se zgarie. Il folosesc de 3 luni si l-a zgariat, deci da, plasticul zgarie metalul prin frecare…Oare daca m-as duce la Orange cu el sa le zic ca mi-am luat bumper sa protejez telefonul si nu sa-l zgarii, ce mi-ar zice?:))

 • adi

  si eu am patit la fel cu un bumper cumparat de la un magazin de profil , nici nu am stiut ca e zgariat pana nu am scos panarama de bumper de pe telefon. daca il lasam fara bumper nu cred ca il zgariam asa. aveti grija !