Foxconn construieste o noua fabrica pentru a produce telefoane mobile

Foxconn, unul dintre partenerii Apple care asambleaza terminale iPhone, va incepe constructia unei noi fabrici dedicata special producerii de telefoane mobile pentru partenerii sai. In momentul de fata Foxconn nu reuseste sa produca indeajuns de multe terminale iPhone pentru a acoperi cererea de pe piata, dar situatia se va schimba de anul viitor cand compania va deschide o noua fabrica in China. Se estimeaza ca noua fabrica va costa aproximativ 13 miliarde de $, va avea 200.000 angajati si va produce aproximativ 200.000 telefoane zilnic(nu doar iPhone-uri).  Foxconn este unul dintre partenerii care produce cele mai multe terminale iPhone pentru Apple, si dupa cum se prezinta situatia e posibil ca Foxconn anul viitor Foxconn sa produca cele mai multe terminale iPhone dintre toti partenerii Apple.

Vestea e buna, la anul probabil vor exista destule terminale iPhone pentru toata lumea, dar anul acesta ce facem? Apple are acum nevoie de milioane de terminale, nu in 2011 cand poate lumea nu va mai dori sa achizitioneze un iPhone.

2 COMENTARII

  1. Personal nu cred in cifrele de mai sus. Mi se par foarte exagerate.Zaone atentie mare la traducere! In articol scrie ca se estimeaza un export de produse in valoare de 13 miliarde de dolari .