Apple va da posibilitatea clientilor sa comande produse in orice tara europeana?

In ultima vreme Apple face tot felul de sondaje pentru a vedea parerea clientilor in legatura cu propriile produse, insa unul recent ne da speranta ca Apple ar putea introduce posibilitatea de a comanda produse Apple in orice tara europeana. Poza de mai sus a fost facuta de un client Apple care a fost rugat sa raspunda la un sondaj de opinie in urma achizitiei unui produs din Apple Store. Intrebarea suna cam asa :

If the Apple Online Store offered the opportunity to purchase products for someone else who lives in another European country, how likely you would have to exploit it for next year?

Daca Magazinul Online Apple v-ar oferi posibilitatea de a comanda un produs pentru cineva dintr-o alta tara europeana, ati fi dispus sa faceti o asemenea comanda in anul urmator?

E doar un zvon deocamdata, nu e nimic batut in cuie insa ar fi extrem de bine daca am avea posibilitatea sa comanda din orice Apple Store european iar comanda sa ne fie livrata la usa. In momentul de fata puteti comanda produse din orice Apple Store european cu un card de credit romanesc, insa livrarea trebuie sa se faca in tara din al carei Apple Store ati facut achizitia.

11 COMENTARII

  1. Eu nu mai am deja rabdare…. Si am zis ca zilele astea ma duc in Elvetia sa imi cumpar neaparat unul… nu stii cum pot sa aflu daca mai au ceva in stoc? sau cum sa fac ca nu am nici o adresa in elvetia..

  2. contul la apple store it. l-ai facut cu datele tale? la adresa de facturare ai trecut adresa din Italia cu numele celui care ti-l trimite?

  3. Ma intereseaza daca ai facut contul la apple store cu datele celui din Italia si doar ai platit cu cardul tau sau ti-ai facut cont cu datele tale si la billing adress ai trecut datele si adresa persoanei din Italia.ms

  4. Contul a fost facut mai demult, pe AppStore Romania si am cumparat o aplicatie cu el. Cand am facut comanda in Italia am folosit datele persoanei la cere se livreaza.