Apple va da posibilitatea clientilor sa comande produse in orice tara europeana?

11

In ultima vreme Apple face tot felul de sondaje pentru a vedea parerea clientilor in legatura cu propriile produse, insa unul recent ne da speranta ca Apple ar putea introduce posibilitatea de a comanda produse Apple in orice tara europeana. Poza de mai sus a fost facuta de un client Apple care a fost rugat sa raspunda la un sondaj de opinie in urma achizitiei unui produs din Apple Store. Intrebarea suna cam asa :

If the Apple Online Store offered the opportunity to purchase products for someone else who lives in another European country, how likely you would have to exploit it for next year?

Daca Magazinul Online Apple v-ar oferi posibilitatea de a comanda un produs pentru cineva dintr-o alta tara europeana, ati fi dispus sa faceti o asemenea comanda in anul urmator?

E doar un zvon deocamdata, nu e nimic batut in cuie insa ar fi extrem de bine daca am avea posibilitatea sa comanda din orice Apple Store european iar comanda sa ne fie livrata la usa. In momentul de fata puteti comanda produse din orice Apple Store european cu un card de credit romanesc, insa livrarea trebuie sa se faca in tara din al carei Apple Store ati facut achizitia.