Prima Pagina Android Video : BlackBerry Torch 9800 vs iPhone 4 browser speed test

Video : BlackBerry Torch 9800 vs iPhone 4 browser speed test

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iLvQpXapIrY[/youtube]

In clipul video de mai sus avem un test privind viteza de incarcare a paginilor web pentru 4 terminale(unele) recent lansate, iar unul dintre ele vand un nou sistem de operare menit sa se “lupte” cu iOS-ul celor de la Apple. Vorbim despre un BlackBerry Bold 9700, un BlackBerry Torch 9800, un iPhone 4 si Samsung Captivare, toate pe reteaua AT&T din SUA. Testul e important deoarece BlackBerry Torch 9800 ruleaza noul OS BlackBerry 6, cu un nou browser web kit menit sa imbunatateasca semnificativ performantele in ceea ce priveste navigarea pe internet. Din pacate, pentru cei de la BlackBerry, iPhone 4 depaseste cu usurinta Torch-ul cand vine vorba de incarcatul paginilor web, defapt terminalul BlackBerry nu reuseste vreodata sa incarce o pagina inaintea terminalului iPhone 4.

BlackBerry incearca sa tina pasul cu iOS si Android, insa an dupa an cele 2 platforme castiga din ce in ce mai multi developeri si terminale care sa le adopte, iar BlackBerry pierde incet incet cota de piata din SUA/la nivel global.

 • mctano

  poate sunt offtopic, dar inainte cei din ''CSI new york'' aveau black berry, iar acum au iPhone :))))

 • In majoritatea serialelor am vazut iPhone de mai multe ori decat alte terminale.

 • glm

  oricum, blackberry's sucks…

 • DPiPad

  Blackberry e inca lider in USA. A recunoscut-o chiar Steve Jobs.

  Sa vedem cat mai dureaza situatia asta.

  Go Apple, go! 🙂

 • Inca e, dar in fiecare an pierde cate putin din cota de piata.

 • Alin

  Iar vb in necunostinta de cauza? Probabil nu ati avut niciodata bb, dar va comportati ca si cum ati sti cu ce se mananca.

  Pentru cultura voastra generala puteti cauta pe google care e treaba cu bb, ce stie el sa faca mai bine decat price alt telefon, ce sunt abonamentele alea mai speciale.

  Eu am iPhone4 si bb bold. Nu as putea renunta la nici unul dintre ele.

  Scuzati greselile, postez de pe tel.