Prima Pagina iPhone 4 Fondatorul digg.com si-a jailbreak-uit terminalul iPhone 4

Fondatorul digg.com si-a jailbreak-uit terminalul iPhone 4

Kevin Rose, fondatorul Digg.com, si-a jailbreak-uit terminalul iPhone 4 aseara, iar asta e un lucru important pentru comunitatea iPhone. De ce? Well Kevin Rose e un om extrem de cunoscut, are aproape 1.2 milioane de urmaritori pe Twitter, iar faptul ca el a facut jailbreak ar putea indemna alte persoane sa o ia pe aceeasi cale. “Mai marii” comunitatii iPhone sunt incantati de faptul ca Kevin Rose a ales sa faca jailbreak terminalului sau si au inceput deja sa ii recomande aplicatii pentru instalat.

Kevin Rose este un formator de opinii, Kevin Rose este fondatorul unuia dintre cele mai vizitate site-uri din lume, iar faptul ca el a facut jailbreak terminalului sau ii va impinge pe multi sa faca la fel, iar asta e un semn ca jailbreaking-ul nu e un lucru rau.

 • AlexandruC

  deci efectul de turma merge si in alta tzara ;)….m-am mai linistit :)))

 • Efectul de turma merge oriunde.

 • Radu

  "Kevin Rose este un formator de opinii, Kevin Rose este fondatorul unuia dintre cele mai vizitate site-uri din lume, iar faptul ca el a facut jailbreak terminalului sau ii va impinge pe multi sa faca la fel, iar asta e un semn ca jailbreaking-ul nu e un lucru rau. "

  Serios? Si daca de maine el va renunta la jailbreak, asta inseamna ca si restul utilizatorilor vor renunta si ca jailbrakul e un lucru rau?

  Nu cred ca daca o anumita personalitate isi face jb la telefon ii determina si pe resul sa-si faca si mai mult decat atat, nu putem trage concluzia ca jb-ul e bun din acelasi motiv.

  No offence, per ansamblu, blogul tau e ft util, dar uneori mai bati si campii, doar ca sa scrii ceva. 🙂

 • Eu doar mi-am exprimat opinia, ceea ce multi nu inteleg, but it's ok. Parerea mea e ca tu bati campii, ala e un formator de opinii si da, faptul ca el isi face jailbreak da unora de inteles ca jailbreak-ul nu e un lucru rau.

 • Radu

  Asa e, ți-ai exprimat opinia si eu sau alții ți-am criticat-o. Atata vreme cat iti faci publica o parere, e normal sa te astepti sa primesti si critici. Cred ca tu nu ai înțeles, dar e ok 🙂

  Cu privire la formatorul de opinii, opinia e o chestie personală pe care fiecare si-o formează, nu ti-o formează cineva. Eventual opinia poate fi influentata. Iar după modul cum te-ai exprimat tu, ai lăsat sa se înțeleagă ca dacă Kevin Rose si-a făcut jb, rezulta ca jb e un lucru bun. Chiar dacă opiniile lui le imbratiseaza mulți, asta nu înseamnă ca dacă el si-a jailbreakuit telefonul, jb e un lucru bun sau rău.

  In fine, eu mă opresc aici. Sper ca si înțeles ce am vrut sa zic. Si sper sa accepti critica cuiva, nu sa o iei personal. :p

 • Cand imi spui ca "bat campii" o iau personal, pentru ca asta se intelege din exprimare. Anyway asta e parerea mea, and I stick to it.

 • daniel

  de obicei, cand un tip cunoscut precum respectivu…l ( eu nu am auzit de el) anunta ca si-a facut jb, publicul reactioneaza prin increderea acumulata de-alungul timpului.

  ce spune zaone e corect. nu a gresit cu nimic.

  pe noi nu ne obliga nimeni sa facem jb, doar ca e un plus de incredere pentru cei care il urmaresc pe nenea kevin.

  daca mircea badea si-ar etala o perioada iPhone-ul pe birou, si la un moment ar spune in emisiunea lui sau pe blog ca si-a facut jb si e super incantat si multumit, sunt convins ca multi si-ar jailbreak-ui telefonul, chiar daca inainte erau reticenti..

  nu e vorba de spirit de turma aici.. e vorba de increderea acordata si popularitatea respectivului.

  no offence.