Orange UK primeste un lot consistent de iPhone 4, confirma indisponibilitatea modelului alb

1

Operatorul de telefonie mobila Orange din Marea Britanie a trimis astazi un e-mail clientilor sai prin care ii anunta ca tocmai a sosit un lot consistent de terminale iPhone 4, atat modelul de 16 cat si cel de 32GB. Criza de stoc a celor de la Apple a afectat toate tarile in care iPhone 4 este comercializat, in Marea Britanie terminalele fiind complet vandute inca de acum cateva saptamani, magazinele Apple si Operatorii primind doar cateva terminale la internevale neregulate.

Now that the rush to get the iPhone 4 has slowed down a bit, we have a good stock of the very popular iPhone 4 Black 16GB on our shelves as well as some 32GB handsets.
Be quick off the mark to buy yours, as we can only make them available on a first come, first served basis.

Pe langa anuntul privind disponibilitatea unui stoc consistent de terminale iPhone 4, Orange a confirmat ca modelul alb al iPhone 4 nu va fi disponibil pana la sfarsitul acestui an, dar Apple anuntate deja acest lucru inainte de sfarsitul lunii iulie. Apple are probleme destul de mari cu fabricarea acestui model alb si daca va continua in ritmul acesta, exista posibilitatea sa nu mai lanseze modelul alb.