Prima Pagina aplicatii vWallpaper aduce video wallpapers/ringtones pentru terminalul vostru

vWallpaper aduce video wallpapers/ringtones pentru terminalul vostru

vWallpaper este o aplicatie disponibila in Cydia cu ajutorul careia puteti adauga un video wallpaper(precum cele de la Android) sau un video ringtone terminalului vostru. Video wallpaperurile sunt practic niste animatii pe care le puteti seta in SpringBoard, acestea ruland incontinuu cat lucrati in SpringBoard. Video Ringtone-urile reprezinta un clip video care ruleaza in locul ringtone-ului normal, astfel ca atunci cand sunteti sunat de o persoana va incepe sa ruleze acel clip video in locul unei sonerii normale. Aplicatia vine cu 3 video wallpapers si un video ringtone pe care le puteti incerca.

Aplicatia este gratuita si o puteti descarca din Cydia insa mai intai trebuie sa adaugati sursa : http://i.danstaface.net/deb ,  apoi cautati vWallpaper si instalati-o. Daca vreti sa descarcati mai multe video wallpapers/ringtones atunci uitati-va pe pagina asta.

Aplicatia e destul de interesanta si exista de ceva vreme, insa acum e compatibila si cu iOS 4, totusi va spun ca setarea unui video wallpaper/ringtone are un impact destul de puternic asupra autonomiei bateriei.

 • Corneliu

  Asa cum spune zaone, "papa" destul de mult din autonomia bateriei,dar mai are si alte efecte secundare: nu se mai autoinchide,citeodata nu auzi nimic din convorbire.

 • Catalinc7

  Eu folosesc aplicatia asta pe al meu 3gs dar numai pentru video ton. video wallpaper ma lasa fara baterie dupa jumatate de zi si am renuntat. in general toate video wallpaperele cauzeaza asta (sunt si altele pt winterboard). imi place ca tonul de apel nu mai e asa de monoton. asemanator mai e si mivtones doar ca nu suport videowall.

 • ADY

  eu am folosit pe os 313 si nu a papat deloc baterie ma tinea in jur de 3 zile ,depinde cat de mult il butonam .

  si cu video wall si fara tinea la fel .doar winterboadul a papat de ma lasat fara baterie in 6 ore

  o sal incerc sa vad

 • ADY

  lam instalat de o ora si nu a mancat nici un procent din baterie.

 • emanuel

  ma fratilor….io cand va aud ca va tine bateria cate 3-4 zile si tampesc!!!chiar e posibil? daca ai brightnesss setat pe middle si vorbesti cam 30 de min pe zi + 15min de butonat pe mine ma tine maxim 2 zile 3gs este iphonul…

 • Tine 3 zile cu 2 ore usage.

 • volt

  zaone video wallpaper nu este folosit de android,foloseste live wallpapers care e total alta chestie.

 • ADY

  si revin, am instalat aseara pe la ora 20 vwallpaper si pana la ora 12 astazi sa dus doar 3% din procetuntul bateriei.

 • ADY

  pai trebuie sai dai off inainte sa o dezinstezi
  instealzo dai off si peurma o dezinstealezi iar
  si dai si un restart

 • Coder787

  Eu nu pot scapa de ea am dezinstalat aplicatia dar tot am wallpaperul pe ecran…ce sa fac?