vWallpaper aduce video wallpapers/ringtones pentru terminalul vostru

vWallpaper este o aplicatie disponibila in Cydia cu ajutorul careia puteti adauga un video wallpaper(precum cele de la Android) sau un video ringtone terminalului vostru. Video wallpaperurile sunt practic niste animatii pe care le puteti seta in SpringBoard, acestea ruland incontinuu cat lucrati in SpringBoard. Video Ringtone-urile reprezinta un clip video care ruleaza in locul ringtone-ului normal, astfel ca atunci cand sunteti sunat de o persoana va incepe sa ruleze acel clip video in locul unei sonerii normale. Aplicatia vine cu 3 video wallpapers si un video ringtone pe care le puteti incerca.

Aplicatia este gratuita si o puteti descarca din Cydia insa mai intai trebuie sa adaugati sursa : http://i.danstaface.net/deb ,  apoi cautati vWallpaper si instalati-o. Daca vreti sa descarcati mai multe video wallpapers/ringtones atunci uitati-va pe pagina asta.

Aplicatia e destul de interesanta si exista de ceva vreme, insa acum e compatibila si cu iOS 4, totusi va spun ca setarea unui video wallpaper/ringtone are un impact destul de puternic asupra autonomiei bateriei.