Jailbreak iOS 4.0.2 pe iPhone 3G/iPod Touch 2G

Conform lui MuscleNerd redsn0w 0.9.5 beta 5-5 inca poate fi folosit pentru a face jailbreak la iOS 4.0.2 pe iPhone 3G/iPod Touch 2G, tot ce trebuie sa faceti este sa directionati redsn0w catre iOS 4.0.Exploit-ul folosit de resdn0w pentru a face jailbreak exista de mai bine de un an de zile, iar Apple nu prea are cum sa il blocheze pentru ca e un bootrom exploit, deci singura solutie ar fi fost un nou bootrom dar cum iPhone 3G e scos din productie, toti posesorii de iPhone 3G au norocul de a nu fi nevoiti sa astepte prea mult pentru o solutie de jailbreak.

Pentru a face jailbreak pe iOS 4.0.2 puteti folosi acest tutorial, cu specificatia ca trebuie sa veti iOS 4.0.2 instalat, iar redsn0w trebuie directionat catre un ipsw al iOS 4.0. Dupa jailbreak puteti instala ultrasn0w din Cydia si faceti decodarea. Exista sansa ca anumite programe sa nu functioneze corect cu iOS 4.0.2 deci faceti update pe raspunderea voastra.

Articolul precedentAm facut update “din greseala” la iOS 4.0.2, ce fac acum?
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 12.08.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.