Prima Pagina Apple Jailbreak iOS 4.0.2 pe iPhone 3G/iPod Touch 2G

Jailbreak iOS 4.0.2 pe iPhone 3G/iPod Touch 2G

Conform lui MuscleNerd redsn0w 0.9.5 beta 5-5 inca poate fi folosit pentru a face jailbreak la iOS 4.0.2 pe iPhone 3G/iPod Touch 2G, tot ce trebuie sa faceti este sa directionati redsn0w catre iOS 4.0.Exploit-ul folosit de resdn0w pentru a face jailbreak exista de mai bine de un an de zile, iar Apple nu prea are cum sa il blocheze pentru ca e un bootrom exploit, deci singura solutie ar fi fost un nou bootrom dar cum iPhone 3G e scos din productie, toti posesorii de iPhone 3G au norocul de a nu fi nevoiti sa astepte prea mult pentru o solutie de jailbreak.

Pentru a face jailbreak pe iOS 4.0.2 puteti folosi acest tutorial, cu specificatia ca trebuie sa veti iOS 4.0.2 instalat, iar redsn0w trebuie directionat catre un ipsw al iOS 4.0. Dupa jailbreak puteti instala ultrasn0w din Cydia si faceti decodarea. Exista sansa ca anumite programe sa nu functioneze corect cu iOS 4.0.2 deci faceti update pe raspunderea voastra.

 • Cr1st1one

  Jb functioneaza, dar apar erori in Cydia la instalarea diferitelor utilitare. De ex,la instalarea Installous,da o eroare de dependenta AppSync iOS 3.x, desi sunt pe 4.0.2. Presupun ca este un fisier ce se corupe, cydia neputand identifica in mod corect versiunea de iOS =>imposibilitatea de a instala utilitare din Cydia.

 • Aurelius

  e degeaba oricum. iOS 4.x merge mizerabil pe cele 2 terminale asa k nu o sa-l instalez.

 • Vlad

  Am cumparat de la orange un 3g cu soft 4.0.2. Se poate face cumva downgrade la 4.0.1 ?

 • Vlad

  Ce fel de jailbreak este cel facut cu redsn0w … din acela care la repornirem se sterge? sau e defnitiv ca jailbreakme.com ?

  Si cum se poate face downgrade la 4.0.1 ?

 • Vlad

  zaone ma ajuti si pe minte te rog. In cateva ore plec din tara si sunt disperat.

 • Eu iti recomand sa nu faci update la iOS 4.0.1 mai ales daca pleci. iPhone 3G merge mizerabil cu iOS 4.0.1.

 • Vlad

  Eu l-am cumparat de la orange cu 4.0.2 …merge sa ii fac downgrade la 3.1.3?

  Ce fel de jailbreak este cel facut cu redsn0w … din acela care la repornirem se sterge? sau e defnitiv ca jailbreakme.com ?

 • Orange nu mai vinde iPhone 3G pentru ca nu se mai produce iPhone 3G de vreo 2 luni deci nu vad cum ai putut sa il iei cu 4.0.2 nou de la ei. Anyway, descarci un ios 3.1.3, tii apasata tasta shift in timp ce apesi butonul restore din iTunes, selectezi iOS 3.1.3 si gata.

 • Vlad

  Ok. Multumesc