redsn0w 0.9.5 beta 5-5 rezolva problemele cu MMS si APN

MuscleNerd a anuntat aseara un nou update disponibil pentru redsn0w care rezolva problemele cu MMS si APN(editarea setarilor de internet) pentru toti utilizatorii de iPhone 3G.  Multi dintre voi au raportat ca atunci cand intra in meniul Cellular Network Data aplicatia Settings se inchide si nu puteti edita absolut nimic, ei bine cu aceasta noua versiune a redsn0w 0.9.5 beta 5-5 ar trebui sa scapati de probleme. Rezolvarea problemelor cu MMS si APN sunt sigurele bug fixex, nu exista absolut nimic nou.

Pentru a rezolva problemele nu e nevoie sa faceti restore ci puteti reface jailbreak-ul peste cel existent insa deselectand instalarea Cydia pentru a nu avea probleme. redsn0w 0.9.5 beta 5-5 functioneaza DOAR cu iPhone 3G/iPod Touch 2G(bootrom vechi), face activare, nu decodeaza!

Tutorial pentru jailbreak cu redsn0w 0.9.5 beta 5-5 pentru iPhone 3G/iPod Touch 2G(bootrom vechi) pe iOS 4.0 aveti aici, iar programele le puteti downloada de aici : [download id=”67,68″]

Articolul precedentFaceTime functioneaza si fara semnal GSM
Articolul următorApple renunta la suportul pentru iOS 2.x
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.