Prima Pagina iH8sn0w Sn0wbreeze 2.0 va face jailbreak pentru iPhone 3G/3GS pe iOS 4.0.2

Sn0wbreeze 2.0 va face jailbreak pentru iPhone 3G/3GS pe iOS 4.0.2

sn0wbreeze 2.0 urmeaza sa fie lansat de iH8sn0w in viitorul apropiat si va permite utilizatorilor de iPhone 3G/3GS si iPod Touch 2G/3G sa faca jailbreak pe iOS 3.x si 4.x folosind un custom firmware. Inainte sa va bucurati prea tare, va anunt ca situatia celor cu bootrom nou ramane in continuare o problema, astfel ca posesorii de iPhone 3GS si iPod Touch 2G(MC)/3G vor putea face jailbreak pe iOS 4.0.2 si 4.1 numai daca au SHSH pentru iOS 3.1.2 deoarece trebuie sa faca restore de pe acea versiune a iOS. Posesorii de iPhone 3G si iPhone 3GS cu bootrom nou vor putea face restore de pe iOS 4.0/4.0.1 jailbroken la 4.0.2/4.1 beta jailbroken.

Daca sunteti acum pe 4.x jailbroken atunci nu aveti motive sa faceti restore la 4.0.2 deoarece singura noutate a acestui firmware este “acoperirea” vulnerabilitatii folosita de jailbreakme.com. sn0wbreeze nu este inca compatibil cu iPhone 4 insa probabil ca iH8sn0w va include compatibilitatea in versiunile viitoare a programului, dupa ce iese un nou bootrom exploit.

 • sweetboyady

  `Neatza Zaone!Spune-mi pls,am salvat SHSH cu Tinyumbrella ptr 3.1.3.,4.0,4.0.1,insa sunt salvate in PC(C:Documentsandsettings/.shsh),intrebarea este cum pot transfera shsh salvate din PC in Cydia?In Cydia imi arata ca am salvat ptr. 4.0?!

  Multumesc frumos!

 • Lasa-le in pc, e mai simplu sa le folosesti de acolo. Copiaza-le in alta partitie ca sa nu le pierzi si gata. Oricum de transferat nu le poti transfera.

 • sweetboyady

  ok!Insa sa fiu mai explicit,in momentul in care vreau sa fac downgrade de firmware de la 4.0.1 la 3.1.3. de exemplu,cum pot folosi shsh salvat in pc ptr 3.1.3.?

 • TheDog

  @sweetboyady : shsh-ul din pc il folosesti atunci cand nu merg serverele lui saurik sau nu ai salvat shsh in cydia. Deschizi tinyumbrella si apesi start TTS server dupa care poti da restore

 • eugen1

  ma gandesc sa-mi cumpar un iPhone 4 . Intrebare se poate face jailbreak si unlock?

  problema e ca nu cunosc nici ce firmware nici ce baseband are .

  Va rog sa ma ajutati sa decid . Mersi

 • Da.

 • eugen1

  imi poti recomanda un program sau poate un link?

  Ms.(am reusit sa fac jailbreak pe iPhone 3G cu redsn0w, merge si pe iPhone 4?)

 • http://www.jailbreakme.com si ultrasn0w pentru jailbreak si decodare pe iPhone 4. Merge doar daca telefonul e activat cu cartela operatorului pe care e blocat. Daca e neverlocked merge orice cartela.

 • eugen1

  multumesc si va felicit ptr. acest site, SUNTETZI FOARTE TARI

 • geanny

  sall am u iphone 3g 8gbb gasin in afara si are cod de siguranta cum fac sa il scot ???????? va rog ajutatima fratiori