Prima Pagina iH8sn0w Sn0wbreeze 2.0 va face jailbreak pentru iPhone 3G/3GS pe iOS 4.0.2

Sn0wbreeze 2.0 va face jailbreak pentru iPhone 3G/3GS pe iOS 4.0.2

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

sn0wbreeze 2.0 urmeaza sa fie lansat de iH8sn0w in viitorul apropiat si va permite utilizatorilor de iPhone 3G/3GS si iPod Touch 2G/3G sa faca jailbreak pe iOS 3.x si 4.x folosind un custom firmware. Inainte sa va bucurati prea tare, va anunt ca situatia celor cu bootrom nou ramane in continuare o problema, astfel ca posesorii de iPhone 3GS si iPod Touch 2G(MC)/3G vor putea face jailbreak pe iOS 4.0.2 si 4.1 numai daca au SHSH pentru iOS 3.1.2 deoarece trebuie sa faca restore de pe acea versiune a iOS. Posesorii de iPhone 3G si iPhone 3GS cu bootrom nou vor putea face restore de pe iOS 4.0/4.0.1 jailbroken la 4.0.2/4.1 beta jailbroken.

Daca sunteti acum pe 4.x jailbroken atunci nu aveti motive sa faceti restore la 4.0.2 deoarece singura noutate a acestui firmware este “acoperirea” vulnerabilitatii folosita de jailbreakme.com. sn0wbreeze nu este inca compatibil cu iPhone 4 insa probabil ca iH8sn0w va include compatibilitatea in versiunile viitoare a programului, dupa ce iese un nou bootrom exploit.

emag black friday lista reduceri
 • sweetboyady

  `Neatza Zaone!Spune-mi pls,am salvat SHSH cu Tinyumbrella ptr 3.1.3.,4.0,4.0.1,insa sunt salvate in PC(C:Documentsandsettings/.shsh),intrebarea este cum pot transfera shsh salvate din PC in Cydia?In Cydia imi arata ca am salvat ptr. 4.0?!

  Multumesc frumos!

 • Lasa-le in pc, e mai simplu sa le folosesti de acolo. Copiaza-le in alta partitie ca sa nu le pierzi si gata. Oricum de transferat nu le poti transfera.

 • sweetboyady

  ok!Insa sa fiu mai explicit,in momentul in care vreau sa fac downgrade de firmware de la 4.0.1 la 3.1.3. de exemplu,cum pot folosi shsh salvat in pc ptr 3.1.3.?

 • TheDog

  @sweetboyady : shsh-ul din pc il folosesti atunci cand nu merg serverele lui saurik sau nu ai salvat shsh in cydia. Deschizi tinyumbrella si apesi start TTS server dupa care poti da restore

 • eugen1

  ma gandesc sa-mi cumpar un iPhone 4 . Intrebare se poate face jailbreak si unlock?

  problema e ca nu cunosc nici ce firmware nici ce baseband are .

  Va rog sa ma ajutati sa decid . Mersi

 • Da.

 • eugen1

  imi poti recomanda un program sau poate un link?

  Ms.(am reusit sa fac jailbreak pe iPhone 3G cu redsn0w, merge si pe iPhone 4?)

 • http://www.jailbreakme.com si ultrasn0w pentru jailbreak si decodare pe iPhone 4. Merge doar daca telefonul e activat cu cartela operatorului pe care e blocat. Daca e neverlocked merge orice cartela.

 • eugen1

  multumesc si va felicit ptr. acest site, SUNTETZI FOARTE TARI

 • geanny

  sall am u iphone 3g 8gbb gasin in afara si are cod de siguranta cum fac sa il scot ???????? va rog ajutatima fratiori