Sn0wbreeze 2.0 va face jailbreak pentru iPhone 3G/3GS pe iOS 4.0.2

sn0wbreeze 2.0 urmeaza sa fie lansat de iH8sn0w in viitorul apropiat si va permite utilizatorilor de iPhone 3G/3GS si iPod Touch 2G/3G sa faca jailbreak pe iOS 3.x si 4.x folosind un custom firmware. Inainte sa va bucurati prea tare, va anunt ca situatia celor cu bootrom nou ramane in continuare o problema, astfel ca posesorii de iPhone 3GS si iPod Touch 2G(MC)/3G vor putea face jailbreak pe iOS 4.0.2 si 4.1 numai daca au SHSH pentru iOS 3.1.2 deoarece trebuie sa faca restore de pe acea versiune a iOS. Posesorii de iPhone 3G si iPhone 3GS cu bootrom nou vor putea face restore de pe iOS 4.0/4.0.1 jailbroken la 4.0.2/4.1 beta jailbroken.

Daca sunteti acum pe 4.x jailbroken atunci nu aveti motive sa faceti restore la 4.0.2 deoarece singura noutate a acestui firmware este „acoperirea” vulnerabilitatii folosita de jailbreakme.com. sn0wbreeze nu este inca compatibil cu iPhone 4 insa probabil ca iH8sn0w va include compatibilitatea in versiunile viitoare a programului, dupa ce iese un nou bootrom exploit.

Articolul precedentUn manager de la Apple arestat pentru luare de mita
Articolul următorBackgrounder svn.r523-b3 update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.