Prima Pagina aplicatii Aplicatia Google Mobile aduce push notifications pentru Gmail

Aplicatia Google Mobile aduce push notifications pentru Gmail

Astazi Google a anuntat pe blogul oficial ca aplicatia Google Mobile a fost actualizata, noua versiune aducand in sfarsit functia Push Notifications pentru gmail dar si pentru intrarile din Calendare. iOS are nativ Push Notifications doar pentru Yahoo! si MobileMe, Apple “omitand” sa introduca aceasta functionalitate si pentru mailurile primite prin intermediul serviciului gmail. Aplicatia va permite setarea de Push Notifications atat pentru mailurile primite pe gmail.com, cat si pentru cele primite pe domeniile hostate pe serverele Google.

Pe langa Push Notifications pentru Gmail si Calendar update-ul aduce si suport pentru cautarile referitoare la : informatii despre bursa, informatii despre cursurile de schimb valutar, informatii despre cursele aeriene cat si informatii despre vreme. Acceptarea acestui update este un pas mare pentru Google, dar si pentru Apple care acum ofera posesorilor de iDevices posibilitatea de a beneficia in sfarsit de Push Notifications pentru Gmail.

Aplicatia Google Mobile poate fi descarcata gratuit de aici.

 • Florin

  de ce nu folositi functia de exchange pentru gmail. Google ofera acest serviciu si poti sincroniza calendare contacte mail instant.

 • MSlv

  eu nu pot sa înțeleg utilitatea Google mobile… tot ce face este sa lanseze fiecare aplicatiel in Safari (Gmail, calendar, etc). la fel de buna ar fi fost o scurtatura web in springboard… si cum la mine paginile Google au un prost obicei sa închidă Safari, este total inutil motiv pentru care l-am si sters

 • Eu folosesc contul gmail cu aplicatia Mail, nu ma prea intereseaza de Push si cand am nevoie verific singur mailurile.

 • Florin

  @ MSlv: nu vorbeam despre google mobile. Stiu ca aplicatia asta e varza si nefolositoare.
  @ zaone: chestia cu push poate sau nu sa fie folositoare (mie imi foloseste) dar ideea de a sincroniza contactele fara sa platesc mobileme e tare cel putin asa mi se pare mie. Se pot sincroniza si alendarele tot prin exchange dar pana una alta eu nu folosesc.
  Dar si eu folosesc gmail tot cu aplicatia mail numai ca tipul contului este configurat prin exchange….