Prima Pagina aplicatii sn0wbreeze 2.0 nu va face jailbreak direct pentru iOS 4.0.2

sn0wbreeze 2.0 nu va face jailbreak direct pentru iOS 4.0.2

Aseara iH8sn0w a mai dat cateva detalii legate de noua sa versiune a sn0wbreeze, mai exact a spus ca programul nu va face jailbreak decat pentru terminalele care au fost jailbreak-uite in prealabil. Defapt sn0wbreeze 2.0 nu va face jailbreak niciunei versiuni a iOS 4.0 pentru ca solutia de jailbreak folosita este userland adica este implementata in sistem si nu un bootrom, astfel ca intreg procesul de jailbreak are loc in OS si nu inainte de incarcarea acestuia. Inca o veste proasta e reprezentata de faptul ca prin sn0wbreeze 2.0 veti putea face jailbreak pentru iOS 4.0.2 doar daca aveti un iPhone 3GS/iPod Touch 2G/3G cu bootrom vechi, cele cu bootrom nou fiind in continuare “outsiders”.

In esenta aceasta noua versiune a sn0wbreeze nu aduce mare lucru decat cateva bug fixes si o noua versiune de iREB, iar folosirea ei e necesara doar daca vreti sa aveti un custom ipsw cu unele aplicatii din Cydia gata instalate.

 • bodoo69

  🙁

 • MSlv

  exact cum banuiam eu, aceeași porcărie cu bootrom-ul ca si pana acum. mai lipseste sa fie din nou nevoie de 3.1.2 si…

 • Well, nu vreau sa te dezamagesc dar pentru jailbreak cu custom ipsw de la sn0wbreeze e nevoie de 3.1.2 daca ai bootrom nou.

 • cipi

  buna ziua…nu stiu daca aici trebuie sa postez dar chiar acum am facut jail cu redsn0w la 4.0.2 pe iphone 3g 8GB

  am instalat cydia installous etc si .surprinzator se misca foarte bine