Prima Pagina Apple Noul iPod Touch 4G nu va avea un spate de sticla precum...

Noul iPod Touch 4G nu va avea un spate de sticla precum iPhone 4

Se pare ca magazinele Apple si AT&T din SUA primesc zilnic in garantie destul de multe terminale iPhone 4 cu spatele crapat. Dupa cum bine stiti, iPhone 4 are atat partea din fata cat si partea din spate facute dintr-un material de sticla “foarte rezistent”(conform celor de la Apple) care ar fi trebuit sa reziste la socuri puternice si in definitiv ar fi trebuit sa fie mai puternic decat plasticul. Realitatea este cu totul alta iar Apple a decis ca noul iPod Touch 4G sa aiba carcasa din spate facuta dintr-un alt material si sa aiba desigur o alta forma. Conform anumitor surse apropiate Apple forma va fi asemanatoare cu cea a primei generatii de iPod Touch, cu cateva modificari minore desigur.

Exista o posibilitate ca Apple sa introduca un microfon in locul unui LED flash iar asta mi s-ar parea o miscare cat se poate de normal avand in vedere ca Apple trebuie sa diferentieze iPhone 4 de iPod Touch 4G nu doar prin aspectul fizic. Mai sunt cateva zile pana la lansarea produselor si eu unul am devenit chiar curios cu privire la solutia pe care o va adopta Apple pentru iPod Touch 4G. Se pare ca design-ul iPhone 4 nu e chiar atat de revolutionar pe cat incerca Apple sa ne faca sa credem.

  • Catalin

    Asa este,si semnal si materialul din care este confectionat,m-am cam saturat de atatea probleme.Se pare ca nu sunt chiar atat de profesionisti sau nu isi dau interesul pentru ca stiu ca PROSTIMEA va cumpara,ca suntem ca oile in turma si avem ochelari de cal,vedem numai un singur lucru.Deci…daca isi scot banii,in final asta conteaza.Dar ce este mai enervant este ca pregatesc un terminal 2-3 ani pana apare si nu isi dau seama de probleme,sau poate…pur si simplu NU le pasa.

  • fabby

    eu sunt curios cum va fi ipod shuffle…din cate am citit se aude ca va scoate unu nou…eu am unu 3rd generation si e super…generatie dupa generatie il fac tot mai mic…oare cum va fi al 4 lea?

  • Pingback: Anonymous()