Prima Pagina Apple Apple nu a gasit inca o metoda de a rezolva problema cu...

Apple nu a gasit inca o metoda de a rezolva problema cu senzorii de proximitate

Unii utilizatori de iPhone 4 au raportat probleme cu senzorul de proximitate, mai exact senzorii functionau gresit si cand persoanele respective duceau telefonul la ureche ecranul nu se inchidea automat si persoanele apasau pe ecranul telefonului cu obrazul si inchideau apeluri. Apple a promis o rezolvare pentru aceasta probleme, rezolvare care ar trebui sa fie disponibila in noul iOS 4.1, insa acum 2 zile un purtator de cuvant al Apple Australia a recunoscut faptul ca deocamdata nu exista o solutie viabila pentru rezolvarea problemei. E greu de crezut ca Apple Australia e la curent cu tot ce se intampla in SUA si ma indoiesc de faptul ca Apple nu ar avea un “fix” in lucru acum.

Eu personal nu am intampinat vreo problema cu senzorul de proximitate, nici macar dupa ce am instalat InvisibleSHIELD deci va pot confirma faptul ca aceasta problema se manifesta doar la anumite terminale, nu la toate.

 • Un purtator de cuvant nu iese niciodata cu o asemenea declaratie , unde mai pui ca declaratiile oficiale vin de la Cupertino , nu din Australia sau Mongolia …..

 • Maracq

  Si eu am pus folie pe tel si la fel nu am absolut nici o problema. Americanii astia ai naiba parca trag numai a rau li se intampla tot felul de neajunsuri.

 • bogdans22

  sau de la bucuresti….

 • AllexChyu

  referitor la problema senzorilor … nu stiu daca urmaresti serialul “Chuck” insa acolo actorii principali folosesc iPhone4, iar cand dialogheaza intre ei se vede clar ca ecranul nu este stins cand telefonul este dus la ureche. Din putinul care se vede pare ca ar avea loc o convorbire …

 • Zilele astea am experinentat si euc eva probleme cu senzorul..

 • IonutB

  Eu am probleme cu senzorul, cand pun telefonul la ureche observ cum displayul se sitinge, dar de cateva ori, convorbirea trece pe mute sau pe hold fara a schimba pozitia telefonului.