Incep sa apara carcasele pentru noile modele iPod Nano si iPod Touch

Astazi au aparut pe site-ul Alibaba(unul dintre cele mai mari site-uri de accesorii din Asia) cateva accesorii noi pentru urmatoarele modele de iPod Touch, iPod Nano dar si iPod Classic ce  urmeaza sa fie lansate de Apple la conferinta de miercuri. Dupa cum vedeti in poza acel iPod Nano de generatia a 6-a pare a avea conectivitate WiFi, deci daca va cumparati unul probabil il veti putea folosi pentru a descarca sau asculta muzica pe internet si poate pentru a face putina navigare(desi ma indoiesc de acest lucru).

Pentru iPod Touch situatia a ramas aceeasi, adica va avea cel mai probabil ecran facut cu tehnologia Retina Display si desigur o camera frontala ce va permite apeluri video prin functia FaceTime. Totodata se presupune ca va avea o camera de 5 megapixeli in spate insa nu se stie daca va avea si LED flash.

Nu uitati ca miercuri la ora 20:00 incepe conferinta Apple in care vor fi prezentate aceste produse si probabil va fi lansat noul iOS 4.1 dar exista o sansa ca Apple sa anunte si datele pentru lansarea iPhone 4 in urmatorul val de tari.

1 COMENTARIU