De ce nu merita folosit InvisibleSHIELD cu iPhone 4

Am detaliat ieri o parte din experienta avuta dupa instalarea kitului InvisibleSHIELD pe terminalul iPhone 4 si astazi vin cu cateva completari care sustin recomandarea mea de a nu instala InvisibleSHIELD pe iPhone 4. In primul rand InvisibleSHIELD este destul de greu de montat, defapt daca nu ai montat vreodata o asemenea folie e destul de usor sa gresesti si sa te alegi fie cu folia zgariata fie cu cateva bule/fire de praf sub ea. In al doilea rand are un impact negativ asupra calitatii imaginii afisate de ecran, culorile nu mai sunt atat de vii, totul pare mult mai intunecat – intr-un cuvant dispare o parte din “magia” Retina Display. In al treilea rand foliile InvisibleSHIELD au un aspect destul de ciudat la o privire mai atenta, aspect numit generic “coaja de portocala” pentru ca folia pare a avea textura unei coji de portocala.In al patrulea rand foliile pentru iPhone 4, cele care ar trebui sa protejeze antenele si sa impedice pierderea semnalului, nu au efectul promis, adica benzile pentru antene sunt prea mici, nu acopera in intregime antena si cand tineti telefonul in palma atenele sunt conectate si semnalul dispare.

La asta putem adauga si faptul ca foliile “prind” praf pe margini si se dezlipesc dupa cateva luni, insa probabil toate foliile au aceste 2 defecte deci nu sunt chiar atat de importante pentru InvisibleSHIELD. Am laudat InvisibleSHIELD insa pentru iPhone 4 nu merita folosite si voi renunta definitiv la acest brand si voi cauta niste folii transparente care sa nu aiba un efect negativ asupra calitatii imaginii afisate de ecran.

Pentru mine faptul ca afecteaza calitatea imaginii si nerezolvarea problemei cu semnalul au fost factorii determinanti pentru a renunta la InvisibleSHIELD.

25 COMENTARII

  1. Eu mi-am pus folie 3M (Vikutti) fata spate si e impecabila. Nici nu se observa, si nici nu observ diferente la culori sau contrast

  2. Vikuiti 3M recomand si eu…am avut pe toate telefoanele din ultimii 2 ani, si nu m’a dezamagit niciodata…ecranul a ramas impecabil…. pt 30 de lei, de cate ori mi’am scapat telefonul ( pietris, pamant , asfalt) eu zic ca se merita

  3. Alien surface nu e chiar asa greu de instalat. Am instalat pana acum 3 bucati. La prima mi-am prins putin urechile pentru ca era prima data cand montam o folie dar dupa mi s-a parut foarte usor. Daca ai mai montat iSHIELD sigur o sa te descurci si cu Alien Surface.

    // daca o montezi gresit ii suni le zici ca s-a umflat si iti trimit alta pe baza garantiei b-)

  4. …in fine v-a venit mintea la cap! De sase luni ma tot contrazic cu lumea pe aici ca I-shield sunt o porcarie …arata ca dracu ecranul cu folia asta ! …si eu folosesc 3M si e super ok.

  5. pentru mine 3M-ul mi se pare foarte buna… si n-ai efect de coaja de portocala sau alte rahaturi, e perfect clara si daca ti-o pune si cineva priceput, combinatia e rock solid!!!

  6. 3M am si eu …Transparente total fara efect de coaja de portocala singura parte naspa e ca sunt un pic cam groase fata de invisible shield…..In combinatie cu bumperu ideale 😉

  7. Eu pe vechiul 3gs sunt la a doua tura de invisible shield si deja dupa o luna s-a desfacut la colturi si a intrat mizerii. Astept sa se nasoleasca mai tare si incerc cu Dr. Shield (pe care o am deja cumparata) sa vad cat rezista asta

  8. Eu dupa ce am dat 100 lei pe i-shield (l-am luat cand a aparut iphone 3g) m-am lecuit. E intr-adevar rezistent dar in timp e urat rau de tot. De atunci mi-am luat numai folii la 5 lei si inclusiv la i4 si sunt f multumit. La 2-3 luni schimb folia si cu asta basta.

  9. Aquarius ai pus punctul pe i. Tipul de la Inno3d e supermeserias. In cei 30 de lei ti le si monteaza … foarte foarte bine. Eu acolo le-am avut pe toate montate si m-au tinut foarte bine si sunt foarte bine aliniate.

  10. daca nu stii sa o montezi si/sau nu o montezi bine normal ca arata ca naiba invisibleshield. Daca te chinui putin sa o asezi bine nici nu zici ca ai ceva pe ecran. Asa ca lasati-o mai moale cu celelalte folii no-name

  11. Sa stii ca nu e asa, nu e vorba de montat ci de textura foliei. Poti sa o pui perfect pe ecran ca nu are relevanta in legatura cu ceea ce am explicat eu. Sa nu mai vorbesc de foliile pentru antene care numai intinse acopera toata antena.

  12. prieteni eu am facut rost de o folie care se muleaza la cald , inainte de asta foloseam invisible S dar se facea urat la colturi dar dupa ce am descoperit folia asta sunt cel mai fericit. sa vezi ce fumos se muleaza la colturi atunci cand e incalzita cu feonul stii cum ne arata in instructiunile la IS pui podul palmei si o lasi sa se raceasca si sta perfect ca si sigilata.
    problema e ca nu stiu de unde a luat-o prietenul meu

  13. Am folosit invisibleShield – si-a facut treaba bine pentru mine dar am trecut la ceva mai superior… la iShield-ul de la Alien Surface. Sunt asemanatoare insa Alien este mult mai rezistenta si mult mai clara. Raman in continuare fanul foliilor cu protectie totala… plus grad militar. 3m am folosit si dupa 2 saptamani am dat-o jos, bani aruncati degeaba, s-a dezlipit si n-a rezistat la nicio zgarietura, plus ca nu avea protectie completa, ceea ce are doar iShield-ul si pe laterale si butonul din mijloc. Momentan sunt foarte multumit cu Alien Surface, isi face treaba cu brio.

  14. Va recomand cu toata caldura foliile 3M BP (fabricate in USA de firma Scotch). Sunt extraordinare eu am pe iPhone 4, este anti-reflexie, nu se prind amprentele, si se monteaza perfect. Eu o folosesc de vreo 5 luni si este la fel ca la inceput. Pur si simplu ma fascineaza folia asta :)). Eu am facut comanda la un magazin online de la noi. Daca nu se supara admin-ul magazinul este http://www.heymag.ro

    Bafta tuturor!